Månadsvägen 29,1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Ljusa, sociala ytor
  • Vardagsrum med sängskåp och matplats
  • Vardagsrum men fint ljusinsläpp och fransk balkong
  • Trevligt arbetskök med matplats vid bardisk
  • WC/duschrum med ingång från hallen

Månadsvägen 29,1 tr , Jakobsberg , Järfälla

Är det dags att flytta hemifrån? Välkommen till det perfekta första boendet om 27,5 välplanerade kvadratmetrar i absolut toppskick. Arbetskök som öppnats upp mot vardagsrummet och erbjuder matplats vid bardisk. Rostfria vitvaror och smakfullt inrett. Vardagsrum med plats för soffhörna och tv-möbel, samt praktiskt sängskåp som ingår i köpet. Stambytt badrum nov 2016 med golvvärme samt kakel och klinker i ljusa kulörer. Genomgående snygga, enhetliga laminatgolv och vitmålade väggar. Centralt belägen med gångavstånd till Jakobsbergs centrum och pendeltåg som enkelt tar dig till Stockholm Central på endast 19 minuter. Skynda dig att fånga den innan någon annan gör det!

27,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 377 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
27,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
148
Byggår:
1960/61

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

27,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/ Hall:
Hall med plats för byrå/skoställ och hatthylla. Snyggt, mörkt laminatgolv och vitmålade väggar samt god förvaring i inbyggda garderober. Säkerhetsdörr.

Allrum med sängskåp:
Rymligt rum med plats för säng, sällskapsdel och matplats. Fransk balkong finns att tillgå med vy mot gatan, perfekt för vädring eller för att låta solens strålar belysa in i lägenheten om sommaren. Väggarna är vitmålade och golvet bär samma mörka laminat som i hall och kök. För att spara plats finns ett praktiskt sängskåp som ingår i köpet och ger stor plats till soffhörna - mycket smart lösning som får en mindre bostad att upplevas som större!

Kokvrå/köksdel
Utmärkt kokvrå som renoverades 2014 med stilrena vita köksluckor, läckert kakel på väggen i moderna mönster ovanför arbetsbänk i brun laminat med nedfälld diskho i rostfritt. Den maskinella utrustningen består av en kyl med frysfack, spishäll och köksfläkt. Inbyggd ugn och Micro i rostfritt utförande. Arbetsbänken fortsätter ut i vardagsrummet och fungerar som bardisk med matplats för två.

Badrum/wc:
Stambytt badrum från november 2016 med helkaklade vita väggar och klinkerlagt golv i ljust grått, med golvvärme. Duschhörna med välvda och vikbara väggar i glas, vägghängd WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, elektrisk handdukstork samt praktiskt vädringsfönster.

Övrigt:
- Stambytt 2016
- Källarförråd.
- Tvättstuga finns i fastigheten, port 27 och 31.
- Cykelförråd finns.
- Kabel.tv: Com hem
- Bredband: Bredbandsbolaget
- Parkering Norrby ca 500kr/år. Fria platser på gatan utan kostnad.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns ej

Avgift

2 377 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

0,12805%

Andel av årsavgiften

0,12805%

Reparationsfond

3435 kr

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1960/61

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1666

Förening

Namn

HSB Brf Västerby i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Västerby som består av 467 lägenheter och 38 lokaler med byggår 1961.

Var och en står för sin el. Eon har nätet, men man kan även välja andra elleverantörer.
I föreningen finns cykelrum, grovsopscontainer, grillplatser, tennisbana, klubblokal, bollplan och boulebana. En fritidslokal finns att hyra på Månadsvägen 81 och intill ett gym att tillgå. Gemensam tvättstuga finns i källarplanet i vardera byggnad. Det finns även två grovtvättstugor belägna på Veckovägen 4 och Månadsvägen 24-26. Ett källarförråd finns tillhörande lägenheten.
Det finns ett antal extraförråd för uthyrning i föreningen.

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Kabel-TV via Comhem, ett basutbud om ca 5-7 kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband finns i föreningen. Föreningen har kollektivt för alla boende tecknat bredband från bredbandsbolaget med fiber 250/250 Mbit för 115 kr/mån som beräknas tas i drift from ca 1 oktober 2018. Detta utgör ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

Parkering

Boendeparkering bakom bom (norrbyparkeringen) med passerkort och ej egenhyrd p-plats (500kr/år) . Avgiftsfri gatuparkering finns i hela området.

Renoveringar

Tvättstugor renoverades 2002.
Föreningen bytte ut samtliga fönster till 3-glas 2004/2005.
Balkongerna är renoverade.
Utbyte av föreningens fläktar utfördes 2013.
Stambyte genomfört 2016-2017.
Dränering och isolering av källarytterväggar 2017. Nya tvättmaskiner och torktumlare i alla tvättstugor 2016/2017. Nytt passersystem (skalskydd) 2018.

Ekonomi

Avgiften höjdes med 3% för 2017 och 2018.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Föreningen förvaltas av HSB norra Storstockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/vasterby

Med reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kommunens kommunikationer är goda och erbjuder såväl goda bussförbindelser som pendeltågstrafik. Färden med pendeltåg från Jakobsberg till Stockholms central tar 19 minuter. Närhet till såväl E18 som E4:an möjliggör för snabb transport söderut mot Stockholms city eller väster ut mot Enköping/Västerås. Arlanda och Bromma flygplats är belägna på cirka 25 minuters bilavstånd från Jakobsberg.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med stort serviceutbud och flertal butiker, t.ex. frisörer, caféer, klädbutiker, biograf, banker, apotek och ett välsorterat bibliotek. Här finns också centrala parkmiljöer med planteringar. Under senare år har ett flertal nya restauranger med olika smakinriktningar tillkommit. På sommaren finns det även gott om uteserveringar. I Jakobsbergs sjukhus finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
140 m
Jakobsberg Grossen Sverige AB
820 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
880 m
Stockholm Quality Outlet
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Olovslunds Förskola
330 m
Mjölnarens Förskola
330 m
Grundskolor
Olovslundskolan
310 m
Kvarnskolan
440 m
Gymnasium
Kvarnskolan
440 m
Didaktus Jakobsberg
660 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
570 m
Banker
Nordea Bank AB
780 m
Handelsbanken Jakobsberg
830 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2,3 km
Viksjö Golfklubb
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Jakobsbergs simhall
490 m
Simhallen i Jakobsberg
490 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
490 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte