Vibblabyvägen 9, 2tr

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Vibblabyvägen 9
  • Entréhall och sovrum
  • Lättarbetat kök
  • med plats för matbord för 4-6 personer vid fönster
  • Generöst vardagsrum mot kök

Vibblabyvägen 9, 2tr , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen till en bra disponerad 3:a med utmärkt skyddat läge på lugn återvändsgata. Kvarteren runt omkring är välskötta och trivsamma. Till busscentral, pendeltåg och Centrum är det ca 5 minuters promenad. Lättillgänglig parkering framför entrén. Lägenheten som har stor potential välkomnar med en rymlig central entréhall, två större sovrum samt vardagsrum med utgång till en underbar balkong med fri utsikt mot söder. Badrum med äldre ytskikt är utrustat med badkar samt en toppmatad tvättmaskin. Lättarbetat kök i original med stor potential och vid fönster finns plats för 4-6 personer runt matbord. Extra stort och bra förråd finns vägg i vägg på samma plan som lägenheten. Utmärkt förening med god ekonomi och låg avgift. Gångavstånd till skolor, restauranger, fritidsaktiviteter och Järfällas fina naturområden.

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 693 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
258
Byggår:
1972/73
Driftskostnad:
291 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

Entréhall:
Entréhallen leder direkt in till lägenhetens hjärta, den längsgående entréhallen från vilket alla rum nås. För klädförvaring finns en hatthylla, 2 inbyggda garderober samt en mindre garderob. I hallen finns även el-central samt uttag för fibercentral. Golv: ljusgrå mönstrad plastmatta. Väggar: ljusbeige mönstrad tapet. Tak: samtliga tak i lägenheten är vitmålade.

Kök:
Direkt till vänster om entréhallen ligger ett lättarbetat kök med plats för 4-6 personer vid fönster. Från köket nås även vardagsrummet. Golv: ljus grågrön mönstrad plastmatta. Väggar: ljusbeige mönstrad tapet. Köksluckor: ljusgrå. Utrustning: spis (ElectroHelios) och spisfläkt (Futurum), kyl/frys (Electrolux).

Vardagsrum:
En salongsöppning öppnar upp till det ljusa vardagsrummet. Fint ljusinsläpp genom 2 fönster samt balkongdörren som leder ut till den soldränkta balkongen med suveränt fritt och ogenerat läge i söder. En glasdörr avdelar köket från vardagsrummet. Golv: parkett. Väggar: vitmålad vävtapet.

Sovrum:
Till höger om entréhallen ligger ett sovrum med ett fönster och en garderob. Golv: ljusbeige plastmatta. Väggar: vitmålad strukturtapet.

Master Bedroom:
Vägg i vägg ligger ett större Master Bedroom med fint ljusinsläpp genom 2 fönster. För klädförvaring finns en garderobsvägg med 4 garderober och ett linneskåp. Golv: ljusbeige plastmatta. Väggar: ljus strukturtapet.

Badrum:
Från entréhallen nås även badrummet som är utrustad med badkar, WC, tvättställ med spegelskåp ovan, torkhiss samt en toppmatad tvättmaskin (Whirlpool). Golv: ljusbrun våtrumsmatta. Väggar: beige våtrumstapet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 693 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,34319%

Andel av årsavgiften

0,34319%

Reparationsfond

1 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1972/73

Uppvärmning

Fjärrvärme - Vattenburen värme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 januari 2011
Energiprestanda: 230 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Fibernät har installerats i portuppgången och föreningen har börjat med sopsortering. Enhetsmätning av el gäller där varje hushåll betalar efter egen förbrukning. Låssystem har installerats med låsbricka och telefonuppringning. Lättillgänglig parkering finns framför entrén och cykelrum ligger i källarplan med ingång från gaveln. En fin liten lekplats ligger runt hörnet. Fönsterbyten påbörjades 2015 och fortlöper 2016. Stambyte/renovering planeras ske först 2019. Varje lägenhet har en p-lapp för gäster.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Jakobsberg 28:1

Övrigt

Driftskostnader är uppskattade.

Balkongen i anslutning till vardagsrummet har ogenerat läge mot söder.
Lägenhetens generösa förråd ligger lättillgängligt vägg i vägg på samma våningsplan som lägenheten. Fönster är försedda med persienner.

På samma plan, vägg i vägg med lägenheten finns ett större lättillgängligt förråd om ca 7 kvm.

Förening

Namn

HSB brf Kvarnen i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Kvarnen som består av 287 lägenheter fördelade på 3 st höghus samt 5 st låghus, 20 lokaler och 1 förskola.

1972/1973 uppfördes Brf. Kvarnen, där tidigare landsbygd fick ge vika för modern byggnation. Här låg landsbyggdsvillor och växthus men 1972-73 byggde HSB upp området som idag har blivit ett lummigt och grönskande bostadsområde. Föreningen är mycket populär beroende på dess centrala läge i anslutning till Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstation. Många av Jakobsbergs skolor och dagis ligger bara ett stenkast till någon eller några kilometer från Brf. Kvarnen

Föreningen förvaltas av HSB Norra Storstockholm
Hemsida: www.hsb.se/norrastorstockholm/kvarnen

Med reservation för felskrivningar.

TV och Bredband

Fibernät installerades 2014.
ComHem är kabelTV leverantör. Bredband via ComHem "tre hål i väggen" eller sedvanlig ADSL uppkoppling som bekostas av medlemmen.

From 2012 infördes enhetsmätning av el.

Parkering

ca 94 garageplatser. (ca400kr/mån med el, ca 350kr/mån utan el)
ca 97 bilplatser. (ca 250kr/mån med el, ca 200kr/mån utan el)
ca 26 carport
ca 4 motorcykelplatser i garage

För parkeringskostnader samt ev kö, kontakta HSB Norra Stor Stockholm

Renoveringar

Fiberinstallation och media box 2014
Låssystem har installerats med låsbricka och telefonuppringning.
Hissbyte färdigställt 2015
Takrenovering 2014
Fönsterbyten 2014- 2016.
Tvättstugorna 2017
Ombyggnation av garagen 2017

Stammarna spolas var 5:e år, avloppsspolning skedde i januari 2017.
Styrelsen har tecknat ett avtal med Avloppsteknik AB. Genom att stamspola föreningens stammar med industriteknik har företaget lovat att Kvarnens stammar håller ytterligare i minst 10 år. I samband med stamspolning besiktigades samtliga avloppsrör och eventuella skador dokumenterades och en åtgärdsplan har tagits fram.

Ekonomi

Årsavgifter höjs 2018 med 5 %

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Lokaler för fritid, samvaro och hobby
Brf Kvarnen har i sina byggnader ett pingisrum, samlingslokal 4:an och ett hobbyrum för snickeriarbeten samt en gästlägenhet. Samlingslokalen 4:an utnyttjas av styrelsen för styrelsemöten.

Gästlägenhet
Kvarnen har en gästlägenhet som är mycket uppskattad. Uthyres mot mindre kostnad.

Fritidsverksamhet
Under ett år i Brf Kvarnen förekommer många aktiviteter. Grillplatsen används flitigt under sommarhalvåret och där finner man både familjer med barn och grupper av boende som grillar tillsammans.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad