Tröskvägen 29

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Tröskvägen 29
  • Skyddad entré med nyare stenläggning
  • Välkomnande entréhall
  • Fräscht renoverat kök mot den skyddade uteplatsen
  • Plats för 4-6 personer vid köksfönster

Tröskvägen 29 , Viksjö , Järfälla

Uppskattat och välplanerat radhus om 133 kvm med gott om plats för barnfamiljen som vill ha närhet till skolor, natur, lek- och fritidsområden. Huset är välbeläget i området, utan direkt insyn. Fräscht renoverat och välutrustat Marbodalskök med utgång till skyddat nylagt trädäck med markis i väster, som inbjuder till skön avkoppling. Även den längsgående balkongen vetter mot väster. För den växande familjen finns 3-4 sovrum, badrum, wc, funktionell tvättstuga, Walk-in-Closet alternativt mindre kontor med fönster samt en stor rymlig vind. Entrésidan har ny stenlagd uteplats samt rymligt förråd med indragen el. Ny papp, läkt och pannor har lagts på hus samt ny takplåt på förråd 2011. Fiber med bredband 100/100 mbit/s är indraget. Ett garage i länga hör till bostaden, därutöver finns ett flertal parkeringsplatser i området. Efter rekommendation har mellanväggar byggts i krypgrund och inplastning gjorts 2016. En avfuktare har installerats samtidigt. Besiktigad och ansvarsförsäkrad!

133 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
133 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
215 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
2 733 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

133 kvm

Rumsbeskrivning

Entréplan:
Entréhall:
En skyddande förstukvist välkomnar in till husets entréhall med ljusinsläpp genom ett frostat fönster vid ytterdörren. Ett städskåp finns samt en garderob och hatthylla för ytterkläder. Golv: ljusbeige linoleummatta. Väggar: ljusbrun vävtapet. Tak: Barracuda.

Tvättstuga:
Till höger om entrén ligger tvättstugan med ett fönster. Golv: ljusgrön plastmatta. Väggar: vitmålad vävtapet. Tak: vitmålad väv. Utrustning: tvättmaskin (AEG), torktumlare (Siemens), VVB (1992), torkskåp (Electrolux), tvättbänk och skåp.

WC:
I anslutning till entréhallen ligger ett WC. Golv: ljusgrön plastmatta. Väggar: vit badrumstapet. Tak: Barracuda. Utrustning: WC, tvättställ och spegelskåp.

Trapphall:
Entréhallen leder vidare till trapphallen som rymmer ett mindre förråd under trappan till övre plan. El-centralen och en lucka till krypgrunden är placerad i förrådet. Golv: linoleummatta.

Kök:
Från trapphallen nås även det renoverade och välutrustade Marbodalsköket med utgång till skyddat trädäck och trädgård i väster. Plats finns för matbord och 4-6 personer vid större fönster. Golv: laminat. Väggar: ljusgul tapet. Tak: vit panel.

Vardagsrum:
Till vänster om hallen ligger ett ljust, inbjudande vardagsrum med större fönster samt en altandörr som leder ut till trädäcket. Golv: parkett. Väggar: ljusbeige tapet. Tak: Barracuda.

Sovrum/matsal:
I anslutning till vardagsrummet ligger ett rum som för närvarande används som matsal men även lämpar sig som extra sovrum för den större familjen. Ljusinsläpp genom ett större fönster samt fönster. Golv: parkett. Väggar: ljusgrön randig tapet. Tak: Barracuda.

Övre plan
Hall:
Trappan leder upp till hallen på övre plan. Golv: beige linoleummatta. Väggar: ljusbrun vävtapet. Tak: Barracuda.

Sovrum:
Till höger om trappan ligger ett sovrum med ett större fönster samt en balkongdörr som leder ut till den längsgående balkongen mot väster. För klädförvaring finns en garderob med klädstång och en garderob med hyllor. Golv: ljusgrå linoleummatta. Väggar: ljus blomstermönstrad tapet. Tak: Barracuda.

Större sovrum:
Vägg i vägg ligger ett sovrum med ett större fönster samt en balkongdörr som leder ut till den skyddade balkongen i väster. En garderobsvägg finns med 4 garderober. Golv: ljusgrå linoleummatta. Väggar: ljus blomstermönstrad tapet. Tak: Barracuda.

Master Bedroom:
Generöst sovrum med ljusinsläpp genom ett större fönster och fönster som skyddas av markis. Golv: ljusgrå linoleummatta. Väggar: ljusgula tapeter. Tak: Barracudatak.

Walk in Closet:
Mellan de båda sovrummen ligger en större Walk in Closet. För klädförvaring finns 2 linneskåp samt klädstänger med längsgående hyllor ovanför. Golv: ljusgrå linoleummatta. Väggar: vita. Tak: vitt. En vindslucka leder upp till den stora rymliga vinden med extra förrådsutrymme.

Badrum:
Professionellt renoverat badrum 2005 med ljusinsläpp genom ett fönster. Golv: Plastmattan är ljusblå. Väggar: ljus mönstrad våtrumsmatta. Tak: vitmålat med spots. Utrustning: WC, bidé, duschkabin, tvättställ samt spegelskåp med spots.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Direktverkande el med mjukvärmesystem

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 januari 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 76 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betongbalkar på plint
Stomme: Trä
Fasad: Stående/liggande träpanel
Fönster: 3 glas isol+2 glas isol+1
Bjälklag: Betong/trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

I kostnaden för uppvärmning ingår även kostnaden för hushållsel. Beräkning har gjorts: (12 000 kWh x 1 kr) + Elnätskostnad ca 5 000 kr.
Samfällighetsavgift: 8 600 kr, inkluderar bredband och TV 100/100 mbit/s och ett utbud av tevekanaler.
Sophämtning är beräknad med tömning varannan vecka.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 4:256

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 800 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 17 000 kr
VA: 1 800 kr
Renhållning: 1 500 kr
Väg, samf: 8 600 kr
Försäkring: 3 900 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 079 000 kr, varav byggnadsvärde 1 117 000 kr

Summa pantbrev

275 200 kr

Tomt

Areal: 215 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:60

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamnar. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Viksjö består till stor del av grupphusområden men närmast Centrum finns även flerfamiljshus. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till både Jakobsbergs och Barkarbys pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även direktbussar till våra grannkommuner såsom Kista och Sollentuna men även till Stockholms City under rusningstrafik.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns i kommunen Barkarby Handelsplats

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad