Flygarvägen 35, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Köksinredning
  • Kök med matplats
  • Sovrum 1
  • Sovrum 2
  • Vardagsrum

Flygarvägen 35, 2 tr , Barkarby , Järfälla

3:a i utmärkt skick! Kök renoverat 2019 med utgång till balkong, två sovrum med nya ytskikt (golv/väggar) 2019 samt ytskikt i hall 2019. Gångavstånd till pendeltåg som på endast 18 min tar dig in till Stockholm C! Stambyte av badrum kommer ske varpå du som ny ägare därmed får ett nytt badrum i bostaden!

72 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 280 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
149
Byggår:
1963
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Målade väggar i vitt 2019 samt ljust laminatgolv, inlagt 2019. Dubbelgarderob och plats för hatthylla samt skoskåp/byrå.

Kök
Renoverat 2019 med sobert och modernt valda köksluckor i grått med mässingsbeslag. Ljust och tåligt laminatgolvgrå samt målade väggar, samtliga ytskikt utförda 2019. Maskinell utrustning: Kombinerad kyl/frys från Electrolux 2013, rostfri inbyggnadsugn och micro i bekväm arbetshöjd från 2019, spishäll från 2019 och integrerad diskmaskin från 2019. Arbetsbänk i laminat med vitt kakel ovan och överskåp. Inbyggt vitrinskåp samt matplats för 4-6 personer vof fönstret. Utgång till balkong.

Balkong
Utan direkt insyn och med vy mot grönska och ej endast grannfasad såsom en del andra i området upplever. Här finns plats för mindre möblemang.

Sovrum 1
Ytskikt 2019 med gråmålade väggar och samma ljusa laminatgolv som i hallen. 3 inbyggda garderober med vitmålade dörrar. Gott om plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare möblemang.

Sovrum 2
Även detta rum erbjuder generöst med yta. Plats för dubbelsäng och sängbord samt skrivbord. Gråmålade väggar och ljust laminatgolv, från 2019. 3 garderober med överskåp i fast installation.

Vardagsrum
Fransk balkong och fint ljusinsläpp. Plats för soffa, arbetshörna eller större matplats. Valnötsparkett och tapet med svaga medaljonger i vitt.

Badrum
Grått och vitt kakel och klinker. Badkar, spegelskåp, wc-stol och toppmatad TM (Whirlpool) Badrummet kommer att stambytas av föreningen och mer info finns på föreningens hemsida www.brfjaktflyget.se. Du som ny ägare kommer därmed erbjudas ett nyrenoverat badrum då stambyte sker och ej sk.releining.

Renoveringar av nuvarande ägare:
- Ytskikt 2019 i kök, hall och båda sovrummen
- Kök renoverat 2019
- Nya innerdörrar 2019

Tvättstuga i två hus framför detta hus
Förråd beläget i entréplan

Planerad avgiftsjustering sommaren 2019, se föreningsinfo.
Inga fler planerade höjningar finns enligt ordförande (mail 2019-05-22)
Stämbyte beräknas påbörjas 21/10 i denna bostad och pågå i ca 7 veckor.

Viktig information:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 280 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Cirka angiven elkostnad då ingen bott på heltid i bostaden sista året.

Andel i föreningen

0,55%

Reparationsfond

1 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flervåningshus utan hiss

Byggnadsår

1963

Fastighetsbeteckning

Barsbro 1:209

Förening

Namn

Jaktflyget

Om föreningen

Välkommen till Brf jaktflyget som består av 194 lägenheter, Flygarvägen 13-43, Jaktvägen 2-26 och Attackvägen 2-8. Byggår 1963.
Bostadsrättsföreningen Jaktflyget bildades 3 Maj 2012 och köpte den 1 Juli 2013 fastigheten efter att kommunfullmäktige i Järfälla den 19 Juni 2013 bifallit till försäljning av Barsbro 1:209 från Järfällahus AB.

Lägenheter med ett centralt läge i Järfälla och bekvämt boende nära Stockholm Quality Outlet och blivande Barkarbystaden samt Stockholm City. Jaktflyget eller Barkarby B som det tidigare hette under Järfällahus regi stod klart 1963 och består av 8 st trevåningshus. Lägenheterna är trivsamma och omgivningen grön och lummig. På några minuters gångavstånd ligger Barkarby centrum med livsmedelsaffär, bibliotek, restaurang och vårdcentral. Här ligger också Barkarby station med anknytning till buss och pendeltåg. Barkarbyskolan och ett flertal olika förskolor med olika typer av inriktning ligger i och runt om kring området, med gångavstånd på några minuter.

Förvaltning
Föreningen har Renew Ekonomi som ekonomisk förvaltare. Renew Service har skött en del av den tekniska förvaltningen

Föreningens lokaler
Föreningen har lägenhetsförråd, cykel- och barnvagnsrum och en föreningslokal. 4 st tvättstugor fördelade över området varav en är grovtvättstuga. Det finns 19 st kommersiella lokaler.

Föreningslokalen finns på Flygarvägen 35 och kan hyras för diverse tillställningar eller möten. Lokalen hyrs inte ut i kommersiellt syfte, endast för privata tillställningar om max 45 personer.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 1 108 kr samt pantsättningsavgift på 443 kr.

Hemsida: http://www.brfjaktflyget.se/

Med reservation för ändringar.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

194

Antal lokaler i föreningen

19

TV och Bredband

I måndsavgiften/hyran till föreningen ingår TV-paketet "T2-Flex" genom föreningens TV-leverantör Telenor. I månadsavgiften/hyran ingår även internet via fiber genom leverantören Ownit.

T2-flex-paketet innebär att du utöver basutbudet även själv får välja 8 favoritkanaler. Dessa 8 kanaler kan om önskas förändras från månad till månad av den boende och görs via Mina sidor på Telenor.se. Vill man uppgradera till fler kanaler/annat utbud går detta självklart bra. Mellanskillnaden debiteras då av Telenor direkt till dig som boende.

Parkering

Det finns 59 garage som hyrs ut genom kösystem för ca 532-696 kr/månad. Utöver det finns det tillgång till 106 st p-platser som går att hyra av föreningen för ca 180kr/mån utan el resp. ca 273kr/mån med el.

Renoveringar

Gjorda renoveringar är följande:
1990 renoverades tak, fasader och balkonger
1997 fick alla badrum nya tätskikt.
Under 2016-2017 genomförde föreningen ett fönsterbyte
Upphandling angående entreprenör för stambytet är nu slufört. Läs mer på föreningens hemsida. Föreningen har planerad att komma igång med stambytet under augusti eller september 2019.

Ekonomi

Avgiftshöjning kommer ske med 3,9 % från och med 1:a juli 2019

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Barkarby

Barkarby är den mest expansiva kommundelen. Här byggs en helt ny stadsdel (Barkarbystaden), med ny pendel- och regionaltågstation (Stockholm Väst) samt tunnelbana som beräknas vara klart till 2024. I Veddesta, som är nära beläget till tågstation och kommande tunnelbana, planeras 1200 st. nya bostäder. I området finns lokala restauranger, bageri och livsmedelsbutik. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll och erbjuder längdskidåkning om vintern. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station till Stockholm central. Från Barkarby station finns även direktbussar till bl a Kista och Sollentuna. Bussförbindelser går även till Barkarby Handelsplats. Bredvid Barkarby pendeltågsstation finns gott om parkering. Tunnelbana beräknas vara klart 2024 med två stationer i Barkarby, en i Barkarbystaden och en vid Barkarby station.

Närservice

Barkarby centrum erbjuder livsmedelsbutik, vårdcentral, frisör och bibliotek samt restauranger. Söker man större utbud finns Barkarby Handelsplats med fullt utbud av både daglig service samt detaljhandel. Här finns t.ex; IKEA, Bauhaus, El-Giganten, ICA Maxi, Plantagen och Barkarby Outlet med stort utbud av kända varumärken.

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad