Tornhagen/Gottfridsberg, Linköping

Bilder

  • Kommande®

Utgångspris

1 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Tornhagen/Gottfridsberg , Linköping

Nu finns möjligheten att flytta in på Örngatan 15! Här finner du en ljus och trevlig hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, hall med avhängningsmöjligheter, ljust vardagsrum, kök med matplats för minst 4 sittande och utgång till balkong i perfekt söderläge – här kan du njuta av lugnet.

Brf Olivträdet 2 är en förening med bra likviditet och låg avgift om 2734 kr inkl. värme, vatten och kabel-tv. Till lägenheten följer ett källarförråd och bil- och cykelparkering finns på gården samt tvättstuga i källaren. På föreningens innergård finner du uteplats med utemöbler och grillplats för härligt umgänge.

I populära Gottfridsberg/Tornhagen bor du med närhet till det mesta så som vacker natur som bland annat Valla friluftsområde och Rydsskogen samtidigt som du snabbt tar dig till fots ner till stadens puls för ett restaurangbesök eller shopping. Med 15 minuters cykelavstånd når du universitetet. Välkommen till ett perfekt läge för dig som vill ha det bästa av allt!

60 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
2 734 kr inkl värme, vatten och kabel-TV
Utgångspris:
1 795 000 kr

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Isabelle Tonström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!