Heliosgatan 16A

Bilder

  • Nyproduktion

Som Utgångsbud

5 650 000 kr

Heliosgatan 16A , Hammarby Sjöstad , Stockholm

Gavellägenheten har en fantastisk planlösning med ljus och rymd. Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett otroligt ljusflöde i hela lägenheten. Två generösa sovrum och ett lyxigt badrum. Stor balkong i bästa söderläge.
Tillträde möjligt från 25/6-2019.
Ett boende för dig som söker kombinationen av modernt stadsboende och det gröna småstadslivet. Gemensam takterrass och taklounge med plats för större sällskap, minikök och toaletter. Förskola kommer även att finnas i fastigheten vilket är praktiskt för barnfamiljens behov. I fastigheten kommer även odlingslotter att finnas som sammantaget skapar visionen om en modern grön gemenskap och The Village STHLM.

77 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 274 kr inkl värme, VA. Tillkommer kostnad för tappvarmvatten om 200kr/mån
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2019
Driftskostnad:
550 kr/månad
Som Utgångsbud:
5 650 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 8, hiss finns

Pris

5 650 000 kr Som Utgångsbud

Avgift

4 274 kr inkl värme, VA. Tillkommer kostnad för tappvarmvatten om 200kr/mån

Driftskostnad

6 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 3 000 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2019

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Om området

Hammarby Sjöstad

Här bor du i en underbar marin och modern miljö, med vatten och grönområden runt knuten och stadens puls på bekvämt avstånd. Du är bortskämd med vackra promenadstråk längs kanalen, liksom närhet till Hammarbybacken, Hellasgården (badplats, restaurang och fina motionsspår) och Nackareservatet. Stadsdelen är ett miljöanpassat område med egen kretsloppsmodell och ett eget lokalt reningsverk. Båtplatser uthyres via Stockholm stad.
För att läsa mer om stadsdelen, besök www.hammarbysjostad.se.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med både tvärbana och ett flertal busslinjer (71, 74 samt nattbuss 96) i närheten. Tvärbanan trafikerar sträckan Hammarby Sjöstad-Alvik via Gullmarsplan (grön linje) och Liljeholmen (röd linje). Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Ska du till Södermalm - varför inte ta båten över? Båttrafiken med m/s Lotten och m/s Lisen är gratis och går i rusningstrafik med 10 minuters intervall.

Närservice

I området finns idag ett rikt serviceutbud. Här finns såväl mataffärer, caféer och många riktigt bra restauranger som bibliotek, post, bank, skolor, förskolor - och till och med hunddagis! Med sin närhet till både Skanstull med Ringen köpcentrum och Globen shopping är det du behöver aldrig långt bort. Inom promenadavstånd har du dessutom Sickla Köpkvarter med sitt enorma utbud av butiker, restauranger, caféer samt biograf.

Parkering

På gatorna gäller boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men du betalar parkeringsavgift (f.n. 900kr/mån eller 60kr/dag). Besök www.stockholm.se för mer information, samt för ansökan om boendeparkeringstillstånd. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Lindelöf för mer information!

Johan Lindelöf

Johan Lindelöf

Hammarby Sjöstad

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-420 54 80

johan.lindelof@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad