Sickla Kanalgata 97

Bilder

  • Såld!

Sickla Kanalgata 97 , Hammarby Sjöstad , Stockholm

RING FÖR PRIVATVISNING! Välkommen till denna mysiga "mini-4:a" som lätt kan göras om till en "mini-5:a". Här har du en praktisk familjelägenhet med 3 sovrum som byggts för att passa en familj med 2 barn. Du har ett fantastiskt läge nära Ekbacken och i lägenhetens rymliga vardagsrum finns stora fönsterpartier från två håll med en härlig utsikt mot skogen. Härligt kök i vinkel med stort fönster samt en fransk balkong. Populär innergård för lek och umgänge. Innergården har en gemensam grillplats. I föreningen fins bla bastu, gym och övernattningslägenhet. Läs mer under föreningsfliken.Välkommen på visning!

81 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 650 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2001
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med gråblå klinker på golvet vid entrén, avhängningsmöjlighet samt rymliga ELFA-garderober med skjutdörrar. Målade väggar och ekparkett längre in i hallen.

VARDAGSRUM
Fantastiskt vardagsrum med härlig takhöjd. Ekparkett och målade väggar. Generösa fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp och enastående utsikt mot mysiga Ekbacken. Vardagsrummet är mycket rymligt och har en öppen känsla mot köket med en öppning i väggen.

KÖK
Kök med vita luckor. Bänkskiva i vit laminat. Gråblå glasmosaik som stänkskydd. Ny spis och spisfläkt från 2018. Rostfri diskho. Rostfri Kyl & frys i fullhöjd från Electrolux. Diskmaskin från Electrolux. I köket finns stora fönster för härligt ljusinsläpp samt en fransk balkong. Om man önskar disponera lägenheten som en "mini-5:a" kan köket vändas och därmed finns möjlighet till ytterligare ett sovrum. Se alternativ planlösnng.

SOVRUM
Mycket rymligt sovrum med ekparkett och målade väggar. Plats för dubbelsäng. Från fönstret har du en härlig utsikt mot Ekbacken.

BARNRUM
Mysigt barnrum närmast det stora sovrummet. Ljusinsläpp via ett fönster på väggen vid taket in mot vuxensovrummet. Här finns plats för säng, skrivbord och förvaring. Ekparkett och målade väggar samt en fondvägg med vitmålad, liggande träpanel.

BARNRUM
Till nästa barnrum kommer du via en glasdörr vilket ger bra ljusinsläpp. Här finns plats för säng, skrivbord och förvaring. Ekparkett och målade väggar.

BADRUM
Stilrent badrum med ljusgrått klinkergbelagt golv med golvvärme. På väggarna ett stilrent vitt kakel. Stor infäst spegel ovanför handfatet, badkar och vägghängd WC. Tvättmaskin från Electrolux.

KÄLLARFÖRRÅD Till lägenheten hör ett förråd om ca 6 kvm. Förrådet nås med hiss.

Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida: www.brfalven.bostadsratterna.se

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

4 650 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2001

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Älven 1

Förening

Namn

Brf Älven

Om föreningen

Brf Älven är en äkta bostadsrättsförening och består av tre byggnader, med gatuadresserna: Sickla kanalgata 97, 99, 101, 103, 105, 107.

Cykelrum och barnvagnsrum finns på entréplan med tillträde från gårdsentréerna. Cykelställ finns på innegården och mot angränsande gator.

I föreningen finns stor tvättstuga i mycket bra skick som ligger i markplan med dagsljus.

Boende i föreningen har även tillgång gym, Bastu, Samlingsrum i form av relaxrum/biorum och kostnadsfri övernattningsrum.

Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Parkeringsplatser för bil och MC har ni tillgång till i föreningens eget garage. Föreningen fogar även över ett antal parkeringsplatser på gatan. Månadskostnad: 1350 kr för garageplats -bil. 250 kr för garageplats -MC. 600 kr för P-plats på gatan.

Se gärna föreningens hemsida: http://www.brfalven.com/brfalven

Finns även mer information angående området på: http://www.hammarbysjostad.se/

Om området

Hammarby Sjöstad

Här bor du i en underbar marin och modern miljö, med vatten och grönområden runt knuten och stadens puls på bekvämt avstånd. Du är bortskämd med vackra promenadstråk längs kanalen, liksom närhet till Hammarbybacken som har blivit ett friluftsmecka. Här börjar hela Nackareservatet. Skidor på vintrarna och under den snöfria tiden är detta utgångspunkten för löprundan, backträningen eller kajakturen. Här finns ett utegym och Sicklasjön som är en populär badsjö ligger i anslutning till backen. Här anordnas swimrun under en stor del av året. Hammarby Sjöstad som stadsdel är ett miljöanpassat område med egen kretsloppsmodell och ett eget lokalt reningsverk som besöks av delegationer världen över för inspiration.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med både tvärbana och ett flertal busslinjer. Tvärbanan trafikerar sträckan Hammarby Sjöstad-Alvik via Gullmarsplan (grön linje) och Liljeholmen (röd linje). Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Du når Sickla köpkvarter som är en modern galleria och ändhållplats för tvärbanan på bara några få minuter. Här har du alla tänkbara butiker. Ska du till Södermalm? Från Mårtensdal promenerar du över bron bara på några minuter. Det går också bussar direkt från Mårtensdal in till söder. Från Luma kan du ta båten över kanalen. Båttrafiken med m/s Lotten och m/s Lisen är gratis och går i rusningstrafik med 10 minuters intervall. Byggnation har startat för T-banans nya sträckning ut mot Nacka. På denna linje kommer Hammarby Sjöstad få en T-banestation vid Lumaparken. När denna linje är klar kommer det vara endast en station mellan Sjöstaden och Kungsträdgården.med 10 minuters intervall.

Närservice

I Hammarby Sjöstad finns allt du behöver. Området är en urban stadsdel i Stockholm med ett mycket rikt restaurangutbud med alltifrån Nybyggda Carneigebryggeriet, Hemma Hos Kaj, Fandado & Göteborg samt mängder av andra restauranger och cafeér. Du tränar på ett av Sjöstans många gym, exempelvis SATS i Lumaparken, Nordic Wellness, Puls och träning med flera. Här finns 3 stora matbutiker med Coop, Lidl vid Hammarby Kaj samt ICA vid Mårtensdal. Mycket trevlig och modernt Systembolag som flera år i rad har utsetts till Sveriges bästa. I övrigt finns all tänkbar nödvändig service såsom apotek, läkarmottagningar & mödravårdscentraler.

Parkering

Parkeringsgarage i fastigheten. Kontakta Styrelsen för att kolla hur kötiden ser ut.
På gatorna gäller boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men du betalar parkeringsavgift (f.n. 900kr/mån eller 60kr/dag). Besök www.stockholm.se för mer information, samt för ansökan om boendeparkeringstillstånd. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se.

Karta

Hör av dig till Maria Lindelöf för mer information!

Maria Lindelöf

Maria Lindelöf

Hammarby Sjöstad

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-420 54 90

maria.lindelof@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad