Virkesvägen 13

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Virkesvägen 13 , Hammarby Sjöstad , Stockholm

OBS! Prissänkt till 6.995.000 kr. Billigaste 5:a till salu i hela Hammarby Sjöstad
Belägen i The Village. Möjlighet dessutom att göra om den till en 6:a.
TILLTRÄDE MÖJLIGT FRÅN MAJ 2019. Lägenheten har en fantastisk planlösning med ljus och rymd. Väl tilltagen balkong mot den spektakulära innegården. Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett otroligt ljusflöde i hela lägenheten. Fullutrustat kök med maskinell utrustning från Siemens. 4 st mycket rymliga sovrum samt 2 st toppfräscha badrum. Det är helt enkelt bara att flytta in.
Ett boende för dig som söker kombinationen av modernt stadsboende och det gröna småstadslivet. Gemensamma takterrass och taklounge med plats för större sällskap, minikök och toaletter. Förskola kommer även att finnas i fastigheten vilket är praktiskt för barnfamiljens behov. I fastigheten kommer även odlingslotter att finnas som sammantaget skapar visionen om en modern grön gemenskap och The Village STHLM.
I huset finns garage, cykel förråd och rymligt källarförråd.
För mer information: https://thevillagesthlm.se/

110 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 584 kr inkl värme, VA. Tappvarmvatten tillkommer.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
110 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
10042
Byggår:
2018
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

110 kvm

Rumsbeskrivning

Se rums- o h byggnadsbeskrivning samt tillvalslista.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 8, hiss finns

Avgift

5 584 kr inkl värme, VA. Tappvarmvatten tillkommer.

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 3 000 kr

Andel i föreningen

0,594%

Andel av årsavgiften

0,594%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Om området

Hammarby Sjöstad

Här bor du i en underbar marin och modern miljö, med vatten och grönområden runt knuten och stadens puls på bekvämt avstånd. Du är bortskämd med vackra promenadstråk längs kanalen, liksom närhet till Hammarbybacken, Hellasgården (badplats, restaurang och fina motionsspår) och Nackareservatet. Stadsdelen är ett miljöanpassat område med egen kretsloppsmodell och ett eget lokalt reningsverk. Båtplatser uthyres via Stockholm stad.
För att läsa mer om stadsdelen, besök www.hammarbysjostad.se.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med både tvärbana och ett flertal busslinjer (71, 74 samt nattbuss 96) i närheten. Tvärbanan trafikerar sträckan Hammarby Sjöstad-Alvik via Gullmarsplan (grön linje) och Liljeholmen (röd linje). Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Ska du till Södermalm - varför inte ta båten över? Båttrafiken med m/s Lotten och m/s Lisen är gratis och går i rusningstrafik med 10 minuters intervall.

Närservice

I området finns idag ett rikt serviceutbud. Här finns såväl mataffärer, caféer och många riktigt bra restauranger som bibliotek, post, bank, skolor, förskolor - och till och med hunddagis! Med sin närhet till både Skanstull med Ringen köpcentrum och Globen shopping är det du behöver aldrig långt bort. Inom promenadavstånd har du dessutom Sickla Köpkvarter med sitt enorma utbud av butiker, restauranger, caféer samt biograf.

Parkering

På gatorna gäller boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men du betalar parkeringsavgift (f.n. 900kr/mån eller 60kr/dag). Besök www.stockholm.se för mer information, samt för ansökan om boendeparkeringstillstånd. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se.

Karta

Hör av dig till Johan Lindelöf för mer information!

Johan Lindelöf

Johan Lindelöf

Hammarby Sjöstad

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-420 54 80

johan.lindelof@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad