Sickla kanalgata 65

Bilder

  • Såld!

Sickla kanalgata 65 , Hammarby Sjöstad , Stockholm

Helt unik etagelägenhet om 151,5 kvm belägen med högt läge i fastigheten. Magisk terrass om ca 30 kvm med sol från morgon till kväll. Våningen disponeras i nuläget som en 5:a på två våningsplan, men kan relativt enkelt disponeras som en 6:a. Förutom den stora terrassen finns även stor balkong på nedre plan. Genomgående har våningen mycket spektakulära fönsterpartier. Belägen i mycket välskött förening.

151,5 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
8 452 kr inkl värme, VA, Kabel-Tv och Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
151,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
96
Byggår:
2002
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

151,5 kvm

Rumsbeskrivning

NEDRE PLAN
HALL
Hall med plats för avhängning. Vid trappen finns ytterligare förvaring via städskåp samt plats för byrå.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med fönster från golv till tak. Med små medel kan vardagsrummet göras ännu större genom att borttaga skärmvägg. Plats för soffdel, tv-del samt bokhyllor. Tapet på väggar och ekparkett.
Stor BALKONG om ca 10 kvm i optimalt solläge i sydväst.

KÖK MED MATPLATS
Trevligt kök med gott om förvaring. Vita skåpsluckor och bänkskiva i trä. Spis, fläktkåpa, diskmaskin, kyl samt frys. Separat matplats med plats för 6- 8 personer.

SOVRUM 1
Mysigt sovrum med plats för stor säng och arbetsdel. Gott om förvarving via 3 st garderober. Tapet på väggar och ekparkett.

MATSAL/SOVRUM 2
Stort rum som i nuläget disponeras som bibliotek och matsal. Mycket rymligt med plats för dubbelsäng och förvaring. I nuläget har rummet 2 st ingångar. Tapet på väggar och ekparkett.

BADRUM
Helkaklat badrum med golvvärme. Färgsättning på klinker i blått och vitt kakel på väggar med blå bård. Duschvägg, blandare, vägghängd wc, infälld spegel, handukstork, tvättställ samt tvättmaskin.

ÖVRE PLAN
ALLRUM
Magnifikt allrum med rejäl takhöjd om 2,8 m och fantastiska fönsterpartier. Rummet kan disponeras som allrum eller ateljé. Praktisk förvaringslösning via smakfull skjutdörrsgarderob.
Utgång till fantastisk TERRASS om ca 30 kvm i optimalt solläge i sydväst. Del av terrass har tak som är mycket praktisk. Tapet på väggar och ekparkett.

SOVRUM 3
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsdel samt förvaring via 3 st garderober. Tapet på väggar och ekparkett.

BADRUM 2
Helkaklat badrum med golvvärme. Färgsättning på klinker i blått och vitt kakel på väggar med blå bård. Dusch, vägghängd wc, infälld spegel, handukstork samt tvättställ.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

8 452 kr inkl värme, VA, Kabel-Tv och Bredband

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 3 000 kr

Andel i föreningen

1,54609%

Andel av årsavgiften

1,54609%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2002

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Noret

Förening

Namn

HSB:s Brf Ekudden nr 688 i Stockholm

Om föreningen

Välskött förening i hjärtat av Hammarby Sjöstad.
Föreningen består av 97 lägenheter i 4 st bostadshus.
I föreningen finns 5 st hyreslokaler.
Det finns 38 bilplatser i garage, 9 p-platser samt 7 st MC-platser.
Föreningen har god ekonomi med en skuldsättning om lite drygt 8.000 kr/kvm vilket är lägre än genomsnittet i Hammarby Sjöstad.
Föreningens avgifter har under de senaste åren varit oförändrade och inga avgiftshöjningar är planerade. Lånen har under de senaste åren omförhandlats vilket avsevärt påverkat föreningens ekonomi i positiv riktning.
Föreningen äger marken.

Antal lägenheter

97

Antal lokaler i föreningen

5

Om området

Hammarby Sjöstad

Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi stadsdelen Hammarby Sjöstad. Hammarby Sjöstad kommer när den är fullt utbyggd att vara hem och arbetsplats för ca 35.000 personer. Stockholm Stad har haft i uppdrag att göra Hammarby Sjöstad till en spjutspets rörande miljöfrågor. Alla boende i stadsdelen är en del av ett kretslopp. Detta kretslopp hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och dess verksamheter i stadsdelen. Den huvudsakliga målsättningen är att på sikt skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Målet är att minimera energianvändningen och avfallet samtidigt som hushållning och återvinning skall maximeras.

Kommunikation

TVÄRBANAN
Tvärbanan har 4 hållplatser i Hammarby Sjöstad. Nuvarande ändhållplats är Sickla Udde, dock kommer sträckningen under hösten 2017 fortsätta till Sickla Köpkvarter. De andra hållplatserna är Sickla Kaj, Luma samt Mårtensdal. Med tvärbanan tar du dig smidigt till b.l.a Gullmarsplan, Liljeholmen samt Alvik och ändhållplatsen Solna Station.

BUSSAR
Linje 71 trafikerar mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde. Linje 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby- och Lugnets Allé. I Norra Hammarbyhamnen med utgångspunkt Färjelägret kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

BÅTTRAFIK
Mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm trafikerar m/s Lotten och m/s Lisen. Dessa turer är kostnadsfria och cykel är tillåtet att medtagas. Trafiken utgår från Lumabryggan, Henriksdalshamnen samt Färjelägret i Norra Hammarbyhamnen. Under rusningstrafik på morgonen samt eftermiddag så går s.k triangeltrafik vilket gör att tätturheten ökar.
M/s Emelie trafikerar från Hammarby Sjöstad till Nybroviken. Stopp på vägen görs i Masthamnen och Djurgården. Båttrafik är 1 gång per timme, undantag för lunchtid. M/s Emelie går numera året runt såväl vardagar som helger.
Priset är 55 kr enkelväg för vuxen samt 40 kr för ungdom/pensionär. Månadskort kostar 790 kr. Barn under 13 år åker gratis.

Närservice

I Hammarby Sjöstad finns det mesta som behövs. Vi har 3 st stora matbutiker med Coop, och Lidl i hjärtat av Sjöstan samt nybyggt ICA vid Mårtensdal. Mycket trevlig och modernt Systembolag som flera år i rad har utsetts till Sveriges bästa. Hammarby Sjöstad har ett mycket rikt restaurangutbud med alltifrån Nybyggda Carneigebryggeriet, Stockholm Tapas, Hemma Hos Kaj, Göteborg samt mängder av andra restauranger och cafeér. Mödravårdscentraler, apotek samt läkarmottagningar är andra viktiga funktioner som Hammarby Sjöstad kan stoltsera med.

Karta

Hör av dig till Johan Lindelöf för mer information!

Johan Lindelöf

Johan Lindelöf

Hammarby Sjöstad

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-420 54 80

johan.lindelof@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad