Hammarby Kaj 42, 1tr

Bilder

  • Såld!

Hammarby Kaj 42, 1tr , Hammarby Sjöstad , Stockholm

NY VISNING SÖN 4/11 KL 14.00-14.45!
Här finner du helt unikt boende med fantastiskt kanalläge. Häftig studiokänsla där fokus ligger på de sociala ytorna och den urbana inredningen. Totalrenoverat kök som är platsbyggt med exklusiva detaljer såsom bänkskiva av Carrarra marmor. Mycket påkostat och extravagant badrum ger en hotellkänsla. Genomgående är lägenheten helt insynsfri. Rymliga sovrum och genomgående mycket gott om förvaring i såväl hall som resten av lägenheten. Helt enkelt ett unikt och spännande boende för den kräsne.
Varmt välkommen på visning!

92 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 981 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
92 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
80
Byggår:
2008
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

92 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med härlig rymd och gott om förvaring via inbyggt skjutdörrsystem, målade väggar, parkettgolv.

BADRUM
Mycket påkostat badrum med bubbelbadkar. Exklusivt kakel med stora skimrande kakelplattor som ger ett industriellt intryck. Klinker med golvvärme för en lyxigare känsla. Generös takdusch. Gott om förvaring via dubbla badrumsskåp, vägghängd wc, rymlig kommod och handdukstork. Tvättmaskin. Infällda spotlights med dimmer.

VARDAGSRUM
Fantastiskt vardagsrum med ett fönsterband som tar in hela kanalvyn och dess båttrafik ut mot Södermalm och Sofia Kyrka, öppen planlösning, målade väggar samt ekparkett. Plats för stor soffgrupp och matsalsdel.

KÖK
Totalrenoverat, stilfullt och platsbyggt kök med öppen planlösning med vardagsrummet. Moderna gråa luckor med smakfulla svarta beslag. Exklusiv bänkskiva samt stänkskydd i carrarra marmor. Härlig sjöutsikt. Integrerad kyl och frys i fullhöjd, exklusiv extra bred induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt ugn, målade väggar samt ekgolv.

SOVRUM 1
Mysigt sovrum med sjöutsikt, plats för stor säng. Plats för garderob och byrå samt arbetsdel. Målade väggar samt ekparkett.

PASSAGE
Praktisk passage med gott om förvaring via inbyggda garderober med skjutdörr samt plats för praktisk arbetsdel.

SOVRUM 2
Masterbedroom med härlig sjöutsikt. Väl tilltaget sovrum med plats för stor dubbelsäng och fantastisk förvaring via inbyggt garderobsystem. Mindre sovrum med sjöglimt som alternativt kan användas som arbetsrum. Vita väggar samt parkettgolv.

KÄLLARFÖRRÅD
Till lägenheten hör ett stort förråd om ca 8 kvm i full höjd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 8, hiss finns

Avgift

4 981 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sjöresan 1

Förening

Namn

HSB Brf Sjöresan i Stockholm

Om föreningen

HSB Brf Sjöresan är en trevlig och välskött förening och består av 99 lägenheter, alla är upplåtna med bostadsrätt, samt 3 hyreslokaler. Föreningen äger marken och finns på adressen Heliosgatan 38-60 och förvaltare för föreningen är HSB. Föreningen har avtal med kabel-tv leverantören ComHem (Grundutbud ingår i avgiften) samt med Bredbandsbolaget angående bredband och IP telefoni. Föreningen disponerar 58 st garageplatser, samt 1 st MC-plats . Föreningens platser hyrs ut för ca 1500:-/månad.

Föreningen har följande gemensamhetsanläggningar
-Stor gemensam tvättstuga
- Lokal (för övernattning och andra aktiviteter)
- Tre hyreslokaler varav alla är uthyrda.
- Härlig innergård med trädäck,lekplats, planteringar och underbar kanalkontakt.
- Cykelrum
- Till lägenheten hör ett förråd
- Miljörum
- Barnvagnsrum

Övernattningslägenheten har fyra bäddar och får disponeras av föreningens medlemmar för 300 kr/dygn. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg, endast hemförsäkring behövs för medlemmen. Föreningen har kollektivt upphandlat elavtal med debitering per lägenhet. Inget eget elavtal krävs. Föreningen har en mycket utömmande hemsida: www.hsb.se/stockholm/sjoresan
Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500kr/person och årsavgiften är ca 150kr/hushåll. (Halvårsavgift ca 75kr/person).

Om området

Hammarby Sjöstad

Här bor du i en underbar marin och modern miljö, med vatten och grönområden runt knuten och stadens puls på bekvämt avstånd. Du är bortskämd med vackra promenadstråk längs kanalen, liksom närhet till Hammarbybacken, Hellasgården (badplats, restaurang och fina motionsspår) och Nackareservatet. Stadsdelen är ett miljöanpassat område med egen kretsloppsmodell och ett eget lokalt reningsverk. Båtplatser uthyres via Stockholm stad.
För att läsa mer om stadsdelen, besök www.hammarbysjostad.se.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med både tvärbana och ett flertal busslinjer (71, 74 samt nattbuss 96) i närheten. Tvärbanan trafikerar sträckan Hammarby Sjöstad-Alvik via Gullmarsplan (grön linje) och Liljeholmen (röd linje). Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Ska du till Södermalm - varför inte ta båten över? Båttrafiken med m/s Lotten och m/s Lisen är gratis och går i rusningstrafik med 10 minuters intervall.

Närservice

I området finns idag ett rikt serviceutbud. Här finns såväl mataffärer, caféer och många riktigt bra restauranger som bibliotek, post, bank, skolor, förskolor - och till och med hunddagis! Med sin närhet till både Skanstull med Ringen köpcentrum och Globen shopping är det du behöver aldrig långt bort. Inom promenadavstånd har du dessutom Sickla Köpkvarter med sitt enorma utbud av butiker, restauranger, caféer samt biograf.

Parkering

På gatorna gäller boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men du betalar parkeringsavgift (f.n. 900kr/mån eller 60kr/dag). Besök www.stockholm.se för mer information, samt för ansökan om boendeparkeringstillstånd. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se.

Karta

Hör av dig till Johan Lindelöf för mer information!

Johan Lindelöf

Johan Lindelöf

Hammarby Sjöstad

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-420 54 80

johan.lindelof@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad