Draknäsvägen 3B

Bilder

Utgångspris

1 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Draknäsvägen 3B , Ekerö Munsö Söderby , Ekerö

GÅNGAVSTÅND TILL MÄLAREN - FÖRHANDBESKED FÖR ENBOSTADSHUS FINNS - SOL FRÅN MORGON TILL KVÄLL

Tilltalande läge på lugn återvändsväg med sol från morgon till kväll. Fastigheten har nyligen styckats av där ett positivt förhandsbesked om bygglov av enbostadshus har erhållits i samband med detta.

Tomten är redan idag vackert anlagd med fin gräsmatta och några fruktträd. Här kan du planera och bygga ditt eget drömboende där den vackra, omgivande naturen ger möjlighet till en god livskvalitet.

Gemensam infiltration anläggs på grannfastigheten där säljaren bekostar denna samt dragning av avlopp till tomtgräns. Egen 3-kammarbrunn bekostas själv och anläggs på den egna fastigheten

Bo på landet med närhet till naturen, hästhagar, Mälaren men ändå på endast ca 25 minuters bilfärd till Brommaplan. För mer information och intresseanmälan, välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Ekerö - 070-4180011

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 833 kvm
Utgångspris:
1 495 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Munsö-Söderby 4:139

Allmänt om fastigheten

Tomt

Areal: 1 833 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Vackert anlagd trädgårdstomt med sol från morgon till kväll. Fin och väl underhållen gräsmatta och några fruktträd. Bl.a. äppel- och päronträd. Idag finns plaströr för markvärme till grannfastighetens byggnad nergrävda på tomten. Detta kommer kopplas ur och tömmas, men plaströren förblir kvar.

(Då fastigheten nyligen avstyckats har inget taxeringsvärde ännu fastställts)

Vatten/avlopp

I samband med nybyggnation krävs att ett godkänt avlopp installeras. Detta ska lösas genom att en gemensam infiltrationsanläggning på grannfastigheten Munsö-Söderby 4:76 anläggs. Kostnaden för detta samt dragning av avloppsledning till tomtgränsen står säljaren för. Till detta kopplas en 3-kammarbrunn som ska anläggas på denna fastighet (Munsö-Söderby 4:139) av den nya ägaren. Vatten saknas idag men kan lösas genom brunnsborrning.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Officialservitut: Väg, 0125-2018/41 (Avser rätt för grannfastigheten Munsö-Söderby 4:76 att anlägga, använda och underhålla ett 4,5 meter brett område för utfart till allmän väg)

Viktiga dokument

Om området

Ekerö Munsö Söderby

Munsö är en lugn och lantlig idyll med naturen och Mälaren som granne. Här bor du nära vackra vandringsstråk och avkopplande motion. Här kan du uppleva de fyra årstiderna på allra bästa sätt. Ta en promenad till Mälaren för ett dopp i solnedgången en sensommarkväll eller en utflykt i naturen och se de färgade löven falla till marken under hösten. Dessutom finns det många kulturminnesmärken på Munsö vilket gör ön intressant ur ett historiskt perspektiv.

På Ekerö är steget till naturen och Mälaren aldrig långt. För den som gillar motion har ön mycket att erbjuda i form av motionsspår, vandringsleder, skidbacke, golfbanor och populära utflyktsmål. Ekerö är också en gammal anrik kulturkommun där bland annat Drottningholms slott, vikingastaden Birka och Svartsjö våtmarksängar kan nämnas.

Kommunikation

Ca 5 min prommenad till buss som avgår mot Brommaplan för vidare färd mot stan med tunnelbana. Buss 311 och 312 tar ca 35 min till Brommaplan.

Närservice

Endast ca två-tre kilometer från fastigheten finns skola, förskola och fritidshem dit transporten sker med skolskjuts. Munsö skola är faktiskt en världsarvskola och är dessutom sedan 2004 miljöcertifierad med grön flagg.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Ekerö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad