Björkuddsvägen 38A

Bilder

  • Såld!

Björkuddsvägen 38A , Ekerö Björkudden , Ekerö

Nu finns chans att förvärva en mycket bra planerad 2:a med fint gavelläge i omtyckta Björkudden. Två fina uteplatser ger solchans hela dagen. Trivsam och ljus i genomgående fint skick. Lugnt, rogivande läge centralt på Ekerö med gångavstånd till buss och Ekerö centrums stora utbud. Välskött förening med god ekonomi...

65 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 183 kr inkl VA, kabel-TV & garageplats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
33
Byggår:
1978
Driftskostnad:
913 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

65 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Induktionshall (Siemens 2010), ugn (Siemens 2010), spisfläkt (Franke 2010), inbyggd micro (Siemens 2010), kyl/frys (Cylinda 2009), diskmaskin (Bosch 2013).

Badrum

WC, handfat, duschkabin, badrumsskåp, fönster.

Tvättstuga

Tvättmaskin (Cylinda), torktumlare (Whirlpool), tvättho, förvaringsskåp.

Välkommen till denna fina och välplanerade 2:a där möjlighet finns att bygga om till en 3:a genom att dela av sovrummet (se alternativ planskiss). Fint ljusinsläpp från ett flertal fönster och genomgående bra skick samt ett trevligt läge med gavel. Uteplatser med chans till sol på båda sidor om huset. Entrésida med morgonsol och baksida med sol från mitt på dagen till sen kväll. Där finns en trädeckad altan som är rymlig med plats för bordsgrupp.

Välskött trädgård med gräsmatta, bärbuskar, fina planteringar och häckar som på ett trevligt sätt ramar in tomten.

Välkommen in...

ENTRÉ:
När du tar klivet in möts du av en ekparkett som är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är målade i vitt och här finns gott om förvaringsutrymme i dubbla garderober och plats för avhängning. Från hallen leds du sedan på ett trevligt sätt vidare in i lägenheten.

KÖK:
Detta har nyligen renoverats på ett mycket smakfullt sätt med vita skåpluckor, grått kakel och grå bänkskiva. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i ett flertal skåp och generösa arbetsytor. Rymlig matplats för ett stort sällskap om ca 6-8 personer, varifrån du har en öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM:
Välplanerat med gott om plats för sällskapsdel med soffhörna och ett fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Ekparkettgolv och väggar målade i vitt. Samtliga fönster är försedda med persienner vilket kan vara tacksamt att fälla ner då solen gassar. Utgång härifrån till altanen på baksidan.

SOVRUM:
Detta är som sagt väl tilltaget med plats för dubbelsäng och förvaringsutrymme i ett flertal garderober. Tillräckligt stort för att dela av i två och genom bygglov samt föreningens godkännande kan extra fönster tas upp mot gaveln. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM:
Detta har klinkergolv i ton av terrakotta och ljus våtrumstapet med svagt mönster. Här finns WC, handfat, duschkabin, badrumsskåp och även ett fönster som gör rummet ljust och dessutom ger en möjlighet till ventilering.

TVÄTTSTUGA:
Intill köket ligger tvättstugan som har röd plastmatta på golvet och väggar med ljus våttapet. Tvättmaskin, torktumlare, tvättho finns samt plats för förvaring i ett skåp.

Sammantaget ett mycket bra boende med god standard där även det fina läget ger möjlighet till en god livskvalitet.

Välkommen till Björkuddsvägen 38A!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3 183 kr inkl VA, kabel-TV & garageplats

Driftskostnad

10 958 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 933 kr
Försäkring: 2 025 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,796%

Andel av årsavgiften

1,80412%

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Luftvärmepump/direktverkande el

Ventilation

Frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juni 2008
Energiprestanda: 99 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ekebyhov 1:509

Övrigt

Vid entrésidan finns ett isolerat förråd som är rymligt med gott om plats för förvaring och här finns varmvattenberedaren placerad. Möjlighet kan finnas att ta upp ett fönster här och göra i ordning till ett extra rum.

Möjlighet finns även till förvaring på vinden som nås via taklucka i hallen.

Garageplats ingår i avgiften.

År 2010 installerades luftvärmepump samt nya, oljefyllda element.

Förening

Namn

BRF Björkudden 1

Om föreningen

BRF Björkudden 1 bildades 1977 och förvärvade fastigheten Ekebyhov 1:509 samma år. Bebyggelsen består av radhus i ett eller två plan och totalt finns 50 lägenheter där alla är upplåtna med bostadsrätt. De är fördelade på 29 st 2:or, 15 st 3:or och 6 st 4:or.

Tillgång finns till en gemensamhetslokal med plats för ca 50 personer som kan hyras av medlemmarna för 200 kr/dygn. I samma hus finns bastu som är gratis och kan lånas genom bokningssystem. Detta delas med grannföreningen BRF Björkudden 2. Medlemmarna har även tillgång till två garage med trädgårdsredskap, motrgräsklippare, verktyg mm som fritt kan nyttjas mot att de vårdas väl.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

50

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband levereras av Comhem där basutbudet, inkl 8 favoriter, för kabel-TV ingår i månadsavgiften. Övriga kanaler samt bredband tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Varje lägenhet har tillgång till en garageplats i länga. I övrigt finns några gemensamma parkeringsplatser för medlemmarna samt besökande.

Renoveringar

Föreningens byggnader anses vara i gott skick och inga större renoveringar planeras de närmaste åren. Man följer den uppsatta underhållsplanen som sträcker sig till och med år 2020.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är mycket välskött och stabil så i dagsläget planeras inga avgiftsändringar. De närmaste åren planeras inga större renoveringar, vilket också ger en stabilitet för ekonomin.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Ekerö Björkudden

Björkudden är ett radhusområde som tillhör Ekebyhov och ligger centralt på Ekerö med närhet till allt man behöver. Bebyggelsen här är från slutet av 70-talet och området är idag väldigt omtyckt, mycket just för närheten till service och kommunikationer, men också sitt lugn och natursköna läge. Såväl barnfamiljer, som äldre och ungdomar bor här idag.

Granne med området ligger Ekebyhovsskolan samt dagis, vilket är perfekt för barnfamiljen. All närservice du kan tänkas behöva finns vid Ekerö centrum som ligger på gångavstånd.

Kommunikation

Från Ekerövägen avgår bussar regelbundet och tar dig till Brommaplan på ca 15 minuter för vidare färd mot stan med tunnelbanans gröna linje. Blåbuss 177 fortsätter dessutom till Solna och Danderyd.

Närservice

På gångavstånd från området ligger Ekerö Centrum där all viktig närservice finns. Butiker, restauranger, banker, biblitek, vårdcentral, apotek, tandläkare och mycket annat som är viktigt.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Ekerö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad