Prästmarksvägen 32

Bilder

Prästmarksvägen 32 , Lyckeby , Karlskrona

Här finner ni ett välplanerat och lättskött hus på återvändsgata i populärt område. Barnvänligt läge med närhet till grön - och strövarområden, lekplats och tennisbana. Gång- eller cykelavstånd till Knösö och Ringö badplats. Huset fördelas över 250 kvm och har flera trevliga umgängesytor på både entré- och källarplan, två uteplatser och vidbyggt garage. Vattenburet värmesystem via luft/vatten värmepump. Fastigheten är ansluten till fibernätet.
Bostaden är besiktigad och dolda felförsäkrad (Klarlagt).

Här bor du i trevliga Lyckeby som är ett modernt samhälle strax utanför Karlskrona. I Lyckeby finns det mesta man kan behöva i form av närservice. Vårdcentral, Apotek, Restauranger mm. Även flera större matbutiker finns i närheten såsom Ica Maxi och Willys. Flera skolor och förskolor finns i och kring samhället. Mycket bra busskommunikationer med Karlskrona centrum.

113 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
113 kvm
Biarea:
137 kvm
Tomtarea:
849 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
3 492 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

113 kvm

Biarea

137 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Prästmarksvägen 32!

Här finner ni ett välplanerat och lättskött hus på återvändsgata i populärt område. Barnvänligt läge med närhet till grön - och strövarområden, lekplats och tennisbana. Gång- eller cykelavstånd till Knösö och Ringö badplats. Huset fördelas över 250 kvm och har flera trevliga umgängesytor på både entré- och källarplan, två uteplatser och vidbyggt garage. Vattenburet värmesystem via luft/vatten värmepump. Fastigheten är ansluten till fibernätet.

Rymlig och välkomnande entréhall med beigefärgat slitstarkt klinkergolv och gott om plats för avhängning.

Går vi rakt fram kommer vi in till köket som har en smakfull retrostil, infälld belysning och gott om förvaringsutrymmen. Köksön med barstolar förlänger köket mot matplatsen och har både förvaring och bra arbetsytor.
Köket har plats för ett större matbord vid fönstret och en härlig färgklick är Josef Franks tapet "Eldblomman". Vid sidan om matbordet finns ytterligare förvaringsutrymmen.
Från köket finns utgången till trädäcket på baksidan som både har en skyddad del med tak och en del utan.
Här kan man njuta av kvällssolen och det finns gott om plats för loungemöbler och matbord.

Tar vi till vänster från entréhallen kommer vi till det ljusa vardagsrummet som har flera stora fönsterpartier. Här ligger ett fint parkettgolv och väggarna är vita varav en fondvägg.
Contura kaminen har en central plats och här ryms en rejäl soffa eller soffgrupp, soffbord, tv-bänk och även bokhylla för den som önskar.

Går vi istället till höger från entréhallen kommer vi till husets sovavdelning och badrum.
Master bedroom har plats för en dubbelsäng och här finns en hel garderobsvägg för förvaring. Här finns en altandörr direkt ut till trädäcket.
Parkettgolv och vita väggar varav en fondvägg.
De andra två sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Båda har inbyggd förvaring, parkettgolv och ljusa väggar.
Badrummet nås från hallen och är helkaklad med originalinredning.

Går vi en trappa ner så kommer vi först till en hall med beigefärgat klinkergolv. Tar vi till vänster finner vi en rymlig gillestuga för antingen tv-rum eller allrum. Även här finns en braskamin Keddy. Vackert trägolv och vita väggar.
Går vi till höger från hallen finner vi ett stort sovrum med egen ingång från garaget som passar utmärkt för tonårsbarnet. Dubbelsäng, skrivbord och byrå får enkelt plats här och från sovrummet nås två stycken förråd. I anslutning finns ett mindre hobbyrum som idag används som tv-rum. Från detta finns utgången till garaget och skulle kunna användas som groventré.
Här ligger en grå heltäckningsmatta för betonggolv.

Rakt fram från hallen har vi tvättstugan som är kombinerat med duschhörna. Tvättstugan har en tvättpelare, arbetsbänk och tvättho. Går vi vidare genom tvättstugan kommer vi till "pannrummet" som idag också används som arbetsrum. Här finns en bra skrivbordsbänk och överskåp för förvaring. Ljusa klinker på golvet och vita väggar.

Från källarhallen nås en wc med tvättställ.

KÖK
Smakfullt kök i retrostil med rostfria vitvaror, infälld belysning och bra förvaringsutrymmen. Utrustning: Spis (Electrolux -15), spisfläkt (Cylinda -11), diskmaskin (Asko -15), kyl och frys i fullhöjd (Samsung -14).
Köksluckor i ek, vitt kakel över bänk, bänkskiva i ek och rostfritt. Golvet är ett svart/vitt plastmatta och väggarna är ljusa varav en fondvägg.

BADRUM
Helkaklat badrum med originalinredning i beige, brunt och gult. Utrustat med badkar, wc-stol och tvättställ.

WC
Wc med tvättställ på källarplan med grönt/vitt mosaikkakel på golv, halvkaklad vägg i grönt och vit vävtapet upp mot tak.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är utrustat med tvättmaskin (Mile -14), torktumlare (Cylinda -15), arbetsbänk, tvättho och duschhörna med duschkabin.
Beigefärgade kakel på golv, halvkaklad vägg i ljusa färger med enstaka mörk platta och gul vävtapet upp mot tak.

Renoveringar:

2003-2004:
- Renovering av tvättstuga och wc i källare

2006
-Tilläggsisolering vindsbjälklaget
- Installation luft/vattenvärmepump

2011
- Målning och tapetsering, ytskikt

2012
- Installation av Keddy i källaren
- Byte av yttertak (takpapp, läkt, takpannor)

2014
- Installation av Contura braskamin

2015
- Byte av gavelpanel västra sidan

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

Luft/vatten värmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 maj 2011
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Betonghålsten
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt

Övrigt

Uteplats på framsidan i söderläge med spaljé som insynsskydd. Plats för utemöbler.

På baksidan finns ett trädäck med gott om plats för utemöbler både under taket och utanför. Här kan man njuta av kvällssolen och utgång finns från både kök och ett av sovrummen.

Markiser vid fönster på framsidan.
Fasadbelysning.

Fastighetsbeteckning

Gurkan 5

Övriga byggnader

Vidbyggt garage med plats för en bil. Här finns ingång till källaren samt utgång till baksidan.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

41 911 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 31 042 kr
VA: 8 285 kr
Renhållning: 2 284 kr
Sotning: 300 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Uppvärmning inkluderar hushållsel. Utöver ovan drift tillkommer försäkring och fastighetsavgift. Nuvarande ägare betalar 5305 kr/år i försäkring. Fastighetsavgift 7812 kr/år (2018).

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 664 000 kr, varav byggnadsvärde 1 231 000 kr

Summa pantbrev

1 487 000 kr

Tomt

Areal: 849 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Trevlig trädgårdstomt med bl.a odlingslåda med vinbär och rabarber.
Fiber finns installerat.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Avtalsservitut Ledning Mm(2 st)
Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 10-IM1-59/2526.1
Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 10-IM1-70/68.1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Lyckeby

Lyckeby är ett trevligt och modernt samhälle strax utanför Karlskrona med en intressant och rik historia.

Samhället är beläget vid mynningen av Lyckebyån. Lyckeby hade tidigare stadsprivilegier och gick då under namnet Lyckå. Senare gav det namn åt Lyckeby landskommun, som införlivades i Karlskrona stad 1967. Sevärdheter i Lyckeby är bland annat den ståtliga stenbron som korsar Lyckebyån samt ruinen efter Lyckå slott som försvarade den medeltida staden. Vid bron ligger den gamla kronokvarnen, som ingår i världsarvet Örlogsstaden Karlskrona. Lyckeby källa med ett karaktäristiskt pumphus från 1700-talet är ytterligare en sevärdhet.

I dag är Lyckeby en trevlig bostadsort med varierande bebyggelse samt ett handelscentrum med stora köpcentrum strax utanför den gamla bykärnan. Köpcentrumen heter Amiralen och Slottsbacken och erbjuder det mesta vad det gäller shopping.

Kommunikation

Mycket goda bussförbindelser med Karlskrona centrum.

Närservice

I Lyckeby finns det mesta man kan behöva i form av närservice. Nybyggt gym, vårdcentral, Apotek, Restauranger mm. Även flera större matbutiker finns i närheten såsom Ica Maxi, Coop och Willys.
Flera skolor och förskolor finns i och kring samhället.

Karta

Hör av dig till Cecilia Tibblin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad