Sunna Kanalväg 4C

Bilder

  • Såld!

Sunna Kanalväg 4C , Wämöstrand , Karlskrona

Nu finns tillfälle att förvärva en trevlig 2:a på markplan vid Wämöstrand. Ljus och fräsch lägenhet med delvis uppfräschat kök. Stort sovrum med klädkammare och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Stor uteplats i sydvästläge med gott om plats för diverse möblemang och mycket sol. Båt- och bilplats ingår i avgiften. Nära till skola, sjukhus och kommunikationer.

50 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 241 kr inkl hushållsel, värme, VA, kabel-TV, sophantering, båt- och parkeringsplats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
9
Byggår:
2008
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Brf BoKlok Wämöstrand och Sunna Kanal väg 4C!

Nu finns tillfälle att förvärva denna trevliga 2:a på markplan vid Wämöstrand. Ljus och fräsch lägenhet med delvis uppfräschat kök. Stort sovrum med klädkammare och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Stor uteplats i sydvästläge med gott om plats för diverse möblemang och mycket sol. Båt- och bilplats ingår i avgiften. Nära till skola, sjukhus och kommunikationer.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. I direkt anslutning till hallen finner vi det stora badrummet som är utrustat med badkar, wc-stol, handfat och spegelskåp. Ljust och fräscht med vitt kakel och ljus våtrumsmatta.
Rakt fram från hallen sett möts vi av vardagsrum och kök i öppen modern planlösning med gott om plats för ett större matbord. Köket, som är ett praktiskt arbetskök, har generös arbetsyta och vid det intilliggande grovköket finns både kombinerad tvätt- och torktumlare samt diskmaskin samt mycket bra förvaringsmöjligheter.
Vardagsrumsdelen har plats för soffa och tv-möbel och härifrån nås även den stora uteplatsen som har gott om utrymme för lata sommardagar.
Sovrummet nås via vardagsrummet och här finns gott om plats för dubbelsäng. I anslutning detta rummet finns en praktisk walk-in-closet med generösa förvaringsmöjligheter.

Sammantaget en mycket trevlig lägenhet i inflyttningsbart skick. Fin ekparkett i hela lägenheten och slitstark matta i badrum och grovkök. Samtliga väggar är målade i en harmonisk grå nyans samt vitt i hall.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 241 kr inkl hushållsel, värme, VA, kabel-TV, sophantering, båt- och parkeringsplats

Driftskostnad

3 600 kr/år

Kommentar

Kostnaden för el beräknas genom schablon och betalas med 300 kr/månad. Avräkning görs två gånger per år där ev över- eller underskott regleras.

Andel i föreningen

2,21%

Andel av årsavgiften

2,21%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

2008

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 december 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 125 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Karlskrona Rakan 1

Övrigt

Till lägenheten hör egen båt- och bilplats som ingår i avgiften.
Stort trädäck som nås från kök/vardagsrum med plats för utemöbler, vilostolar och dylikt.

Till lägenheten hör ett stort förråd med gott om plats för cykel, utemöbler m.m. Varje huslänga har även ett gemensamt förråd.

Förening

Namn

Brf BoKlok Wämöstrand

Om föreningen

Brf BoKolk Wämöstrand bildades 2008 och består av sex stycken flerbostadshus i två våningar samt förrådsbyggnader och en källsorteringsbyggnad. Föreningen har adressen Sunna Kanalväg 2, 4, 6, 8, 10, 12 A-F.
Lägenheterna är fördelade på 12 st 2 r.o.k, 12 st 2-3 r.o.k samt 12 st 3-4 r.o.k.
Föreningen har 36 st p-platser, en till varje lägenhet, 6 st gästparkeringar samt ytterligare 2 platser för uthyrning till medlemmarna.
Bryggor finns i direkt anslutning norr om föreningens fastighet och ingår med en båtplats per lägenhet.

Föreningen har rätt att ta ut en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av aktuellt prisbasbelopp.

Om området

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad