Nya Skeppsbrogatan 1

Bilder

  • Såld!

Nya Skeppsbrogatan 1 , Trossö , Karlskrona

Högst upp i huset utan insyn finner ni denna ljusa fina etta i absolut toppskick. Väldisponerade kvadratmeter med nytt kök och stambytt duschrum. Fransk balkong samt fönster mot föreningens lugna innergård.
Här bor du i en av stans mer välskötta föreningar med låga månadsavgifter och möjlighet till garageplats.
Perfekt centrumläge med närhet till tåg- och busstation och endast ett stenkast från Handelshamnen med fint restaurangutbud och café. Lugn och stillsam del av Trossö med endast en kort promenads avstånd till stadskärna med affärer, restauranger m.m.

31,4 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 859 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
31,4 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
44
Byggår:
1959
Driftskostnad:
431 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

31,4 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Brf Puke & Nya Skeppsbrogatan 1!

Högst upp i huset utan insyn finner ni denna ljusa fina etta i absolut toppskick. Väldisponerade kvadratmeter med nytt kök och stambytt duschrum. Fransk balkong samt fönster mot föreningens lugna innergård.
Här bor du i en av stans mer välskötta föreningar med låga månadsavgifter och möjlighet till garageplats. Perfekt centrumläge med närhet till tåg- och busstation och endast ett stenkast från Handelshamnen med fint restaurangutbud och café. Lugn och stillsam del av Trossö med endast en kort promenads avstånd till stadskärna med affärer, restauranger m.m.

Välkomnande entré med plats för avhängning samt två garderober. Från hallen nås duschrummet som stambyttes och renoverades 2015. Helkaklat i stilrena färg- och materialval såsom en gråbeige klinkers på golv och vita kaklade väggar. Utrustat med duschhörna med infällda glasdörrar, wc-stol samt handfat.
Vidare finner vi ett större vardagsrum med gott om plast för både soffa, säng och arbetsplats. Sovavdelningen är rymlig och har gott om utrymme för en dubbelsäng för den som önskar. Vid vardagsrumsdelen finns plats för både soffa och fåtölj och här finns även en fransk balkong. Köket, som är ett praktisk arbetskök renoverades 2017 med helt ny inredning. Snyggt och stilrent där man maximerat ytan för bästa möjliga förvaring. I anslutning till köket finns plats för ett mindre matbord för 2-4 personer.

Sammantaget en mycket fin lägenhet redo att flyttas rakt in i. Genomgående ljusa väggar med fin tapet i vardagsrum i dova ljusgrå toner, ljust parkettgolv och köksinredning i vitt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

1 859 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering

Driftskostnad

5 179 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 780 kr
Försäkring: 1 399 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,504%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

539 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1959

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Lagerberg 34

Övrigt

Till lägenheten hör ett mat- och källarförråd att disponera.

Förening

Namn

Brf Puke

Antal lägenheter

72

Parkering

Garage finns i fastigheten, separat kösystem.

Renoveringar

2003: Säkerhetsdörrar, ventilation
2005: Nya tvättmaskiner, målning/byte av yttertak
2015: Stambyte
2018: Fasadrenovering

Överlåtelseavgift

1185 kr

Pantsättningsavgift

474 kr

Övrigt

I föreningen finns även cykelrum, två fina tvättstugor med tillhörande torkrum.
Hobbyrum och möjlighet att hyra ett gästrum finns.

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lättehet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i två parkeringszoner; röd och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parkeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad