Fortifikationsgatan 9C

Bilder

  • Såld!

Fortifikationsgatan 9C , Trossö , Karlskrona

Högst upp i huset utan insyn och med en hänförande havsutsikt från samtliga fönster och balkong finner ni denna stora och inflyttningsklara bostad om 1 rum och kök.
Genomgående gott skick med renoverat kök och stambytt och helkaklat duschrum. Stor inglasad balkong med havsutsikt som är svår att mäta sig med. Från balkong och köksfönster har man en strålande utsikt över takåsar och havet bort mot Tjurkö och Aspö.
Här bor du i en av stans mest populära föreningar med ett lugnt centrumläge och med samtliga fönster belägna mot innergården.
Välskött förening med mycket god ekonomi.
Stambytt 2010 samt nya 3-glasfönster. Garage och hiss finns.

42,1 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 907 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
42,1 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
90
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

42,1 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Brf Hjulhammar och Fortifikationsgatan 9C!

Högst upp i huset utan insyn och med en hänförande havsutsikt från samtliga fönster och balkong finner ni denna stora och inflyttningsklara bostad om 1 rum och kök. Genomgående gott skick med renoverat kök och stambytt och helkaklat duschrum. Stor inglasad balkong med havsutsikt som är svår att mäta sig med. Från balkong och köksfönster har man en strålande utsikt över takåsar och havet bort mot Tjurkö och Aspö.
Här bor du i en av stans mest populära föreningar med ett lugnt centrumläge och med samtliga fönster belägna mot innergården. Välskött förening med mycket god ekonomi. Stambytt 2010 samt nya 3-glasfönster. Garage och hiss finns.

Välkomnande entré med plats för avhängning. Till vänster från hallen ligger köket som är rymligt och bra planerat. Gott om både förvaring och arbetsyta och vid fönstret finns plats för ett matbord för fyra personer. Från hallen nås även duschrummet som renoverades i samband med stambytet 2010. Helkaklat i stilrena färger samt förberett för tvättmaskin. Utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, handfat med kommod, spegelskåp och vägghängd wc-stol.
Vidare finner vi vardagsrummet som är praktiskt avdelat med en större sovalkov. Här finns det plats för en dubbelsäng för den som önskar samt en mindre skrivbordsplats. Vardagsrummet är rymligt och har gott om plats för soffa och tv-möbel. I rummet finns även in infälld garderobsyta som döljs fint bakom skjutdörrar. Trevligt burspråk ger rummet en härlig karaktär och de stora fönsterpartierna bjuder på ett underbart ljusinsläpp. Den nyligen uppförda balkongen är generös i storlek och ger extra yta att njuta av den fantastiska utsikten och soluppgången året om. Här finns gott om plats för diverse möblemang såsom cafébord, loungegrupp och planteringar.

Sammantaget en mycket fin etta redo att flyttas rakt in i. Högst upp i huset på våning 5 av 5 med hiss från markplan bor du på ett av stans bästa centrumlägen med absolut närhet till det mesta. Inflyttningsklar lägenhet med genomgående gott skick.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

1 907 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Utöver angiven driftkostnad tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 460 kr/mån gällande balkongtillägg.

Andel i föreningen

0,3481%

Andel av årsavgiften

0,41814%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 mars 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Från vardagsrummet nås en stor inglasad balkong med strålande havsutsikt och härlig vy över stadens takåsar. Gott om plats för diverse möblemang såsom cafébord, loungegrupp och planteringar. Härifrån kan man njuta av solnedgången året runt.

Förening

Namn

Brf Hjulhammar

Om föreningen

Adress: Fortifikationsgatan 7-11 A-C och Södra Smedjegatan 6
Antal lägenheter: 94 varav en lägenhet är upplåten med hyresrätt
Antal lokaler: 16, varav 6 st upplåtna med bostadsrätt
Lägenhetsfördelning: 1 st 1 rkv, 15 st 1 rok, 1 st 2 rok, 12 st 2 rok, 51 st 3 rok, 11 st 4 rok, 1 st 5 rok, 2 st 6 rok.
Gemensamma utrymmen: Två tvättstugor med tillhörande torkrum och strykrum. Gästlägenhet och föreningslokal.
Övrigt: Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Antal lägenheter

94

Antal hyresrätter

1

Antal lokaler i föreningen

16

TV och Bredband

ComHem och Karlskronaporten.

Parkering

Stort garage under huset med 114 platser samt två tvättplatser med högtryckstvätt och kompressor.

Renoveringar

2013 - Takrenovering
2010 - Målning, elbyte och byte av armaturer i trapphus
2010 - Elbyte/elsanering
2010 - Stambyte/badrumsrenovering
2008 - Installation av fjärrvärme
Fönstren byttes på 90-talet.

Planerat underhåll: Renovering, utbyggnad och inglasning av balkongerna under 2018. Renoveringen kommer att täckas av föreningens underhållsfond och utbyggnaden/inglasningen kommer att läggas på som ett balkongtillägg på avgiften.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lättehet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i två parkeringszoner; röd och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parkeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad