Hantverkaregatan 16C

Bilder

Utgångspris

1 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Hantverkaregatan 16C , Trossö , Karlskrona

Här finner ni en stor 3:a om hela 87 m² som genomgående renoverades under 2012. Stort kök med öppen social planlösning mot vardagsrummet, generös balkong i nordvästläge och härlig utsikt ner mot Borgmästarekajen från samtliga fönster.
Då lägenheten ligger på nedre botten finns det direkt access till garage och är därmed lättillgänglig utan trappor.
Här bor du i en av stans mest välskötta och populära föreningar med trevliga gemensamhetsutrymmen, låga månadsavgifter och stabil ekonomi. Ny el 2011, nya 3-glasfönster 2009 och nytt tak 2000. Gemensam innergård och takterrass. Gästlägenhet finns att hyra.
Absolut bästa centrumläge med enbart ett stenkast från stadskärna med handel, restaurangutbud m.m.

87 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 716 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
87 kvm
Våning:
0,1
Byggår:
1963
Driftskostnad:
605 kr/månad
Utgångspris:
1 995 000 kr

Mer information

Visningar

  • Fre 24 maj 16:30-17:00

    Boka här

    Anmälan krävs. Ring 0455-70230 eller boka på vår hemsida.

  • Lör 25 maj 11:00-11:30

    Boka här

    Anmälan krävs. Ring 0455-70230 eller boka på vår hemsida.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

87 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Brf Mastkranen och Hantverkaregatan 16C!

Här finner ni en stor 3:a om hela 87 m² som genomgående renoverades under 2012. Stort kök med öppen social planlösning mot vardagsrummet, generös balkong i nordvästläge och härlig utsikt ner mot Borgmästarekajen från samtliga fönster. Då lägenheten ligger på nedre botten finns det direkt access till garage och är därmed lättillgänglig utan trappor.
Här bor du i en av stans mest välskötta och populära föreningar med trevliga gemensamhetsutrymmen, låga månadsavgifter och stabil ekonomi. Ny el 2011, nya 3-glasfönster 2009 och nytt tak 2000. Gemensam innergård och takterrass. Gästlägenhet finns att hyra. Absolut bästa centrumläge med enbart ett stenkast från stadskärna med handel, restaurangutbud m.m.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. Vidare in i hallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter samt en större klädkammare.
Rakt fram från hallen finner vi duschrummet, detta renoverades i samband med stambytet 2011 och är generöst i storlek. Helkaklat med stilrena materialval såsom vita kaklade väggar och mörkt grått golv. Utrustat med dusch med glasväggar, wc-stol, handfat med kommod och handdukstork. Golvvärme, spotlights och förberett för tvättmaskin.
Vidare finner vi kök och vardagsrum som har en öppen social planlösning. Generöst kök som renoverades 2012 med gott om både förvaring och arbetsyta. Fullt utrustat med integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd och induktionshäll. Gott om plats för ett större matbord där man med lätthet kan duka upp för 6-10 personer. Vardagsrumsdelen är även den rymlig och har gott om plast för en större soffgrupp med tv-möbel. Här finns flertalet fönsterpartier som ger en härlig rymd och bjuder på fin utsikt ner mot Borgmästarekajen och vidare bort mot Brändaholm.
Kvar finns två stycken sovrum som båda nås från hallen. Båda är generösa i storlek och det mindre passar ypperligt som barn-, gästrum eller kontor. Det stora sovrummet rymmer både dubbelsäng och förvaringslösningar för den som önskar och längs ena väggen löper en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Härifrån nås även balkongen som även den är rymlig och har gott om plats för både möblemang och planteringar. Glasade skjutpartier och utsikt ner mot vattnet.

Sammantaget en mycket fin lägenhet redo att flyttas rakt in i. Genomgående ljusa väggar, slitstark klinkers i hall och duschrum, vacker fiskbensparkett i stora sovrummet och ekparkett i resten av lägenheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0,1 av 4, hiss finns ej

Pris

1 995 000 kr Utgångspris

Avgift

3 716 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

7 267 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 536 kr
Försäkring: 1 731 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Föreningen har individuell vattenmätning. I månadsavgiften ingår vatten upp till ett framräknat medelvärde. Avräkning görs två gånger per år där ev över- eller underskott regleras.

Andel i föreningen

1,332%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1963

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 mars 2009
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Från bostadens stora sovrum nås en rymlig balkong med gott om plats för möblemang. Glasade skjutpartier och fin utsikt ner mot Fisktorget och Borgmästarekajen.

Till lägenheten hör ett vinds- och källarförråd att disponera.

Förening

Namn

Brf Mastkranen

Om föreningen

Föreningen har fyra tvättstugor med tillhörande tork och mangelrum. Dessa finns i Hantverkaregatan 16A, 16B-C, 18B-C och Arklimästaregatan 45. I tvättstugan 18B-C finns en tvättmaskin anpassad för mindre mattor och liknande.
Gästlägenhet på Hantverkaregatan 18C.
På gården Hantverkaregatan 16-18 finns cykelställ, lekyta och uteplatser med möjlighet till grillning och samkväm. Föreningens grill finns tillgänglig.
Cykelförvaring finns på Sotaregränd och källaren 16B-C.
Hobbyrum finns tillgängligt en halvtrappa ner Hantverkaregatan 16B-C.

Antal lägenheter

76

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Kabel-TV via Com Hem (bastutbud ingår i månadsavgiften)
Bredband via Com Hem.

Parkering

Till föreningen hör 41 garageplatser och 12 parkeringsplatser. Separat kösystem tillämpas.

Renoveringar

2000: Nytt tak
2006: Renovering av balkonger och hissar
2008: Byte av fönster
2011: Stambyte, elsanering. En ny mindre tvättstuga i källarplan på Hantverkaregatan 16B-C har gjorts. Befintliga tvättstugor renoverade i samband med stambytet.
2015: Renovering och ombyggnad av innergård
2016: Garagemålning. Nytt soprum och nya cykelrum.
2017: Nya extra förråd för uthyrning. Målning av trapphus och allmänna utrymmen.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På Trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lätthet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i två parkeringszoner; röd och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parkeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad