Västra Skärfva Byväg 11B

Bilder

  • Såld!

Västra Skärfva Byväg 11B , Nättraby , Karlskrona

Här finner ni ett trivsamt och lättskött boende uppfört 2006 i populära Skärfva By! Bostaden inrymmer fyra sovrum, smakfullt Marbodalkök, vardagsrum och helkaklat duschrum med integrerad tvättavdelning. Vardagsrum och kök är ljust är luftigt med sin öppna planlösning och generösa takhöjd. Det finns fönsterpartier i tre väderstreck som släpper in rikligt med ljus. Insynsskyddad baksida med lättskött plan gräsmatta och trädäck med plats för loungemöbler, grill och spabad.
Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med ca tio min bilfärd till Karlskrona centrum och busshållplats ett stenkast bort. I området finns en förskola men det finns även i Nättraby som ligger några minuter bort. I Nättraby finns också flera livsmedelsbutiker och skola F-9.

100 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
6 283 kr inkl. Va, sophantering, samfällighetsavgift
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100 kvm
Våning:
Byggår:
2006
Driftskostnad:
1 593 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Västra Skärfva Byväg 11B!

Välkomnande entréhall med infällda spotlights och grått slitstarkt klinkergolv samt parkettgolv. Till vänster finns rejäla garderober med frostade skjutpartier för förvaring.

Direkt till vänster i entréhallen finns det första sovrummet som passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Här ligger ett parkettgolv.

Rakt fram finns det andra sovrummet som har en snygg dörr med frostat glas och plats för dubbelsäng. Det finns gott om förvaring i form av en hel garderobsvägg med skjutbara dörrar. Här finns en av utgångarna till trädäcket på baksidan i söderläge.
Här ligger ett parkettgolv.

Vidare kommer vi till kök och vardagsrum som är ljust och luftigt. Det är en modern öppen planlösning, fönsterpartier i flera väderstreck och generös takhöjd upp till nock. Till vänster har vi vardagsrumsdelen där det ryms soffa, soffbord och fåtölj. Tv-bänken får sin naturliga plats under trappan som leder upp till loftet. I vardagsrummet finns den andra utgången till trädäcket på baksidan. Trädäcket har plats för loungemöbler och här kan man njuta av solen större delen av dagen.
Till höger har vi köket som har en smakfull inredning av märket Marbodal. Detta är bl.a. utrustat med keramikglashäll, inbyggd mikro och varmluftsugn. I köket får man plats med ett rejält matbord för sex personer eller fler. Till köksinredningen hör en skjutbar köksö som kan användas både som avskiljare mellan kök och vardagsrum eller ställas utmed väggen och användas som ett serveringsbord.

Tar vi trappan upp till loftet finner vi två stycken bra sovrum med varsitt takfönster och varsitt mindre fönster ner mot vardagsrum och kök. Varje sovrum är försedd med en garderob som ingår. På golvet ligger det plastmatta.

Duschrummet är helkaklat och ligger på entréplan mellan de båda sovrummen. Duschrummet har en integrerad tvättavdelning med arbetsbänk, ho och förvaring.

KÖK
Köket har en vit inredning av märket Marbodal och är utrustat med glaskeramikhäll (Bosch), ugn (Bosch), spisfläkt (Thermex), inbyggd mikrovågsugn (Hitachi), diskmaskin (Whirlpool -18), kyl och frys (Samsung). På golvet ligger ett ekparkettgolv, bänkskivan är i ekfärgad laminat och beigefärgat kakel över bänk. Till köksinredningen hör en skjutbar köksö.

DUSCHRUM MED INTEGRERAD TVÄTTAVDELNING
Helkaklat duschrum i grått och vitt utrustat med vägghängd wc, dusch med frostade och infällbara duschväggar, tvättställ med kommod och spegel.
Tvättavdelning med tvättmaskin (Whirlpool -18), torktumlare (Bosch), arbetsbänk med ho och skåp för förvaring. Värmepumpen är nyservad för 2018.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

6 283 kr inkl. Va, sophantering, samfällighetsavgift

Driftskostnad

19 123 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 17 500 kr
Försäkring: 1 623 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppvärmning inkluderar hushållsel. I månadsavgiften ingår 120kbm vatten.

Andel i föreningen

12,34741%

Andel av årsavgiften

12,35847%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump (vattenburen golvvärme), elradiatorer på övre plan

Ventilation

Frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 maj 2009
Energiprestanda: 69 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Fastighetsbeteckning

Verstorp 2:51

Övrigt

Till lägenheten finns två stycken förråd att disponera.

Infart med parkering.

Larm finns installerat (Verisure) som går att överta.

Insynsskyddad baksida och trädäck i söderläge med markiser.

Marken i anslutning till lägenheten är upplåten och är ca 700 kvm stor.

Förening

Namn

Brf Kusken i Skärfva By

Om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Verstorp 2:46 och Verstorp 2:51 i Karlskrona kommun med därpå uppförda 4 st parhus med totalt 8 st lägenheter. Byggnaderna är uppförda 2006.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Föreningen är delaktig i Skärfva By Samfällighetsförening som består av 38 st fastigheter varav 3 st bostadsrättsföreningar och en förskola. Föreningens andel är 10,7 %. Samfälligheten förvaltar en gemensamhetsanläggning som omfattar markytor samt p-platser inom området.

TV och Bredband

Bredband via Karlskrona Stadsnät

Renoveringar

2017 - Huskropp utvändigt (målning, renovering av panel)
2013 - Målning av fasad

Ekonomi

Efter att ha antagit budgeten för det kommande verksamhetsåret har styrelsen beslutat om oförändrad årsavgift.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Nättraby

Nättraby är ett samhälle ca 10 km utanför Karlskrona och har drygt 4 200 invånare.
Nättraby räknas jämte Jämjö och Rödeby till de större samhällena i Karlskrona kommun och ligger mycket vackert vid havet. Följer man den slingrande Nättrabyån möts man av den gamla 1100-talskyrkan. Vandringsleden "Nättrabyleden" tar oss bl a förbi de stora amiralsgårdarna, som ligger vackert belägna i bygden, ett av dem är af Chapmans Skärva

Kommunikation

Karlskrona trafikeras av buss var 20:e minut dagtid i vardera riktningen. Sommartid finns också båttrafik (m/s Axel)

Närservice

I samhället finns ca 230 företag, bland de största kan nämnas Luddwes, Blekingeplantan och Sängjätten.
Här finns också livsmedelsbutik, sjukvård, gym, tennis- och fotbollsplaner, skola F-9 samt flera förskolor att välja emellan beroende på avstånd.

Karta

Hör av dig till Cecilia Tibblin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad