Bandyvägen 5

Bilder

  • Såld!

Bandyvägen 5 , , Ronneby

Fint LB-hus byggt 2007 med modern funkisstil.
Här bor du på lugn och barnvänlig gata med en lättskött plan tomt perfekt för både lek och avkoppling. 3-4 sovrum, stort vardagsrum med ryggåstak samt fint uterum på skyddad baksida.
Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump samt fiber. Stort vidbyggt garage och stensatt uppfart med gott om plats för två bilar.
Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

134 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
134 kvm
Biarea:
31 kvm
Tomtarea:
945 kvm
Byggår:
2007
Driftskostnad:
2 664 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

134 kvm

Biarea

31 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Bandyvägen 5 och detta fina LB-hus byggt 2007 med modern funkisstil.
Här bor du på lugn och barnvänlig gata med en lättskött plan tomt perfekt för både lek och avkoppling. 3-4 sovrum, stort vardagsrum med ryggåstak samt fint uterum på skyddad baksida. Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump samt fiber. Stort vidbyggt garage och stensatt uppfart med gott om plats för två bilar. Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. Direkt till höger finner vi köket som har gott om både förvaring och arbetsyta. Fin inredning i vitlaserad ek och vitvaror i snyggt rostfritt. Här finns även gott om plats för ett större matbord vid fönsterpartiet. Från köket nås vidare tvättavdelningen där man även kan ta sig vidare till garaget. Tvättavdelningen är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare och har gott om både bänkyta och förvaring.
Direkt till vänster från hallen nås en praktisk gäst-wc samt allrum och två sovrum. Dessa är generösa i storlek och har härligt ljusinsläpp med fönster åt två håll. Här finns gott om plats för både enkelsäng samt arbetsplats och passar perfekt som barn-eller gästrum eller kontor. Allrummet är praktiskt placerat och rymmer gott och väl en soffa med tv-möbel - perfekt för barnen!
Vidare finner vi Master-bedroom som har plats för en dubbelsäng och fina fönsterpartier mot trädgården på baksidan. Längs ena väggen löper en garderobsvägg med skjutdörrar och generös förvaring. Från allrummet nås även det stora badrummet som är helkaklat i snygga och moderna material- och färgval.
Kvar har vi vardagsrummet och detta finns rakt fram från hallen sett. Här är öppet upp i nock och den fina kaminen dela av rummet på ett naturligt sätt. Här är generöst med plats för en rejäl soffgrupp med tv-möbel samt matplats för den som önskar. Vardagsrummet även går att dela av med ytterligare ett sovrum för den som önskar och behöver. Från vardagsrummet nås det härliga uterummet som har gott om plats för matbord eller loungegrupp. Skjutpartier runt hela rummet integrerar uteplatser och rummet på ett fint naturligt sätt. Fina skyddade stensättningar med gott om plats för både grill och solstolar finns i anslutning till uterummet.

Sammantaget ett mycket trevligt hus i välhållet och fint skick. Fin ekparkett genomgående i hela huset utom i hall, badrum och tvättavdelning där det ligger klinkers. Vita väggar med undantag för enstaka fondväggar samt spotlights i tak i både hall, kök, allrum och vardagsrum.
Här bor du på lugn och barnvänligt gata med närhet till fina grönområden och promenadstråk.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump (vattenburen golvvärme), kamin

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 juni 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Toppluvan 6

Övriga byggnader

Vidbyggt garage som även nås via tvättavdelningen i huset.
Mysigt uterum i skyddat läge på husets baksida med plats för matbord och/eller loungegrupp.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

31 970 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 17 930 kr
VA: 10 880 kr
Renhållning: 2 800 kr
Sotning: 360 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnad för uppvärmning är inklusive hushållsel. Utöver angivna poster har säljarna kostnad gällande hemförsäkring, larm och internet.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 781 000 kr, varav byggnadsvärde 1 523 000 kr

Summa pantbrev

2 600 000 kr

Tomt

Areal: 945 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad