Nya Skeppsbrogatan 3

Bilder

  • Såld!

Nya Skeppsbrogatan 3 , Trossö , Karlskrona

Fin tvåa i en av stans mest populära föreningar. Välplanerad och inflyttningsklart på andra våningen med fräscht kök, fint vardagsrum och stambytt duschrum. Hela lägenheten har vattenburen golvvärme och har de senaste åren genomgående renoverats.
Stabil förening med god ekonomi och låga månadsavgifter.
Alldeles intill knuten finns gästhamnen med fint restaurangutbud, café samt tågstation. Lugn och stillsam del av Trossö med endast en kort promenads avstånd till stadskärna med affärer, restauranger m.m.

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 766 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
16
Byggår:
1959
Driftskostnad:
325 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Brf Puke & Nya Skeppsbrogatan 3!

Här finner ni en mycket fin tvåa i en av stans mest populära föreningar. Välplanerad och inflyttningsklart på andra våningen med fräscht kök, fint vardagsrum och stambytt duschrum. Hela lägenheten har vattenburen golvvärme och har de senaste åren genomgående renoverats. Stabil förening med god ekonomi och låga månadsavgifter.
Alldeles intill knuten finns gästhamnen med fint restaurangutbud, café samt tågstation. Lugn och stillsam del av Trossö med endast en kort promenads avstånd till stadskärna med affärer, restauranger m.m.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. Här finns en stor garderob med skjutdörrar för extra förvaring av kläder och dylikt samt en mindre fristående garderob. Rakt fram finner vi vardagsrummet. Detta är rymligt och har gott om plats för både soffa med tv-möbel samt ett större matbord. Det stora fönsterpartiet in mot föreningens gemensamma innergård ger ett härligt ljusinsläpp och en härlig rymd. Till höger från hallen sett hittar vi köket. Detta renoverades av tidigare ägare med stilren inredning i ek och rostfria vitvaror. Välplanerat och gott om både förvaring och arbetsyta samt plats för ett matbord vid fönstret.
Vidare hittar vi sovrummet som ligger med skyddat norrläge mot lugna Skeppsbrogatan. Här finns gott om plats för en dubbelsäng samt extra förvaringslösningar i form av garderober eller liknande.
Kvar har vi duschrummet som renoverades i samband med stambytet 2015. Stilrena material- och färgval såsom duschväggar i glas samt vägghängd wc.

Sammantaget en mycket fin lägenhet som är redo att flyttas rakt in i. Gott om förvaring i form av rejäl garderobsvägg i hall samt fristående garderober i sovrum. Genomgående ljusa och fina materialval, ljust laminatgolv i hall, kök och sovrum samt ett fint skeppsgolv i vardagsrum. Samtliga väggar är ljusa med enstaka fondväggar i sovrum och vardagsrum.

Kök: Renoverat kök med stilren inredning i ek. Välplanerat och yteffektivt arbetskök som är utrustat med glashäll, inbyggnadsugn, kombinerad kyl/frys samt kolfilterfläkt. Skåpinredning i ek (Ikea), svart bänkskiva i laminat och svart kakel ovanför bänkskiva. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ett ljust laminatgolv med golvvärme.

Duschrum: Stambytt och renoverat duschrum 2015. Helkaklat med stilrena färg- och materialval. På golvet ligger en mörkare grå klinker med golvvärme och väggarna är vitkaklade med infälld dekorationsmosaik i gråsvart. Utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, vägghängd wc, handfat med kommod samt spegelskåp och spotlights.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns ej

Avgift

2 766 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering

Driftskostnad

3 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 900 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,787%

Reparationsfond

1496 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1959

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 december 2008
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Lagerberg 34

Övrigt

Till lägenheten hör två källarförråd att disponera.

Förening

Namn

Brf Puke

Antal lägenheter

72

Parkering

Garage finns i fastigheten, separat kösystem.

Renoveringar

2003: Säkerhetsdörrar, ventilation
2005: Nya tvättmaskiner, målning/byte av yttertak
2015: Stambyte
2018: Fasadrenovering

Överlåtelseavgift

1185 kr

Pantsättningsavgift

474 kr

Övrigt

I föreningen finns även cykelrum, två fina tvättstugor med tillhörande torkrum.
Hobbyrum och möjlighet att hyra ett gästrum finns.

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På Trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lätthet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i två parkeringszoner; röd och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parkeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad