Landsvägsgatan 13

Bilder

  • Såld!

Landsvägsgatan 13 , Pantarholmen , Karlskrona

Här finner ni en fin och välplanerad tvåa mitt på centrala Pantarholmen. Genomgående renoverad med rymlig balkong, helkaklat duschrum och läckert kök. Bra bostadsrättsföreningen med god ekonomi. Stambyte gjort 2002. Gästlägenhet finns.

Här bor du endast ett stenkast från havet med närhet till såväl centrum som Högskolan, Centralstationen och Blekingesjukhuset. I området finns livsmedelsaffärer, pizzeria, café och annan service. 1 km bort finns även Långös populära badplats med beachvolleyplan, minigolfbana och kanotuthyrning.

51,4 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 055 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51,4 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
51

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51,4 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Brf Jagaren och Landsvägsgatan 13!

Här finner ni en fin och välplanerad tvåa mitt på centrala Pantarholmen. Genomgående renoverad med rymlig balkong, helkaklat duschrum och läckert kök.

Välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning. I hallen finns en rejäl garderob med skjutdörrar som erbjuder generös förvaring.
Direkt till vänster finner vi vardagsrummet som är ljust och luftigt. Här finns gott om plats för en rejäl soffa med tv-möbel samt matbord för den som önskar. Härifrån nås även balkongen som ligger i ett högt läge. Gott om plats för ett cafébord och stolar där man kan njuta av morgonkaffet i solen. Rakt fram från hallen sett hittar vi sovrummet. Här är gott om plats för en dubbelsäng samt plats för extra förvaringslösningar. Duschrummet som vi finner längst bort till höger, renoverades i samband med stambytet 2002. Helkaklat i vitt med enstaka dekorationsplattor samt utrustat med duschhörna, wc-stol och handfat med kommod.
Köket renoverades 2012 med stilren inredning och gott om plats för matbord. Fullt utrustat med gott om förvaring och generös arbetsyta.

Sammantaget en mycket fin lägenhet redo att flyttas rakt in i. Ljusa fina ytskikt i samtliga rum med ljusa fondtapeter i sovrum och vardagsrum. Vacker ekparkett i original i vardagsrum och i hall sovrum och kök finns en fin ekparkett.

Kök: Smakfullt kök som renoverades 2012. Utrustat med induktionshäll (Smeg -14), ugn, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Stilren köksinredning i svart och vitt, svart bänkskiva och vitt kakel ovanför bänk.

Duschrum: Stambytt och helkaklat duschrum 2002. Utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, wc-stol, handfat med kommod, skåp samt handdukstork. Förberett för tvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3, hiss finns

Avgift

3 055 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering

Andel i föreningen

1,04395%

Andel av årsavgiften

1,07813%

Reparationsfond

40 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 oktober 2009
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Jagaren

Om föreningen

I föreningen finns två tvättstugor, cykelförråd och gästlägenhet.

Antal lägenheter

83

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

ComHem

Renoveringar

1998: Nya 3-glasfönster
2002: Stambyte
2006: Elrevidering
2014: Takrenovering, Långgatan 6
2015: Balkongrenovering
2017: Målning av trapphus. Installation av säkerhetsdörrar.
2018: Relining avloppskulvert
2019: Renovering tvättstugor

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Om området

Pantarholmen

Pantarholmen är en stadsö precis som Långö och Ekholmen och utgör tillsammans med Stumholmen, Saltö och huvudön Trossö staden Karlskrona.
Namnet Pantarholmen kommer av att de bönder som skulle sälja sina varor inne i Karlskrona var tvungna att betala pant (tull) här.

Kommunikation

Från Pantarholmen tar du dig med lätthet in till centrum då lokaltrafikens samtliga linjer passerar här. Ca fem-10 minuters gångväg till resecentrum där man kan hoppa på bl.a. Stadsbussen till Kalmar och Öresundståget till Malmö/Köpenhamn.

Närservice

På Pantarholmen finns två större matbutiker, Willys och Lidl (tillhör egentligen Pottholmen). Här finns även ett mysigt café, diverse second-hand butiker och spel-och tobaksaffär.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad