Skepparegatan 18C

Bilder

  • Såld!

Skepparegatan 18C , Trossö , Karlskrona

Yteffektiv och väldisponerad etta på första våningen, en trappa upp, utan insyn. Allrum med gott om plats för både soffa och sovplats som man med fördel kan dela av till en sovalkov.
Mycket stabil förening med god ekonomi och låg månadsavgift. Helkaklat och stambytt duschrum samt hiss från markplan.

29 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 496 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
29 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
14

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

29 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Brf Taube och Skepparegatan 18C!

Här finner ni en yteffektiv och väldisponerad etta på första våningen, en trappa upp, utan insyn. Allrum med gott om plats för både soffa och sovplats som man med fördel kan dela av till en sovalkov.
Mycket stabil förening med god ekonomi och låg månadsavgift. Helkaklat och stambytt duschrum samt hiss från markplan.

Välkomnade entréhall med tre garderober och plats för avhängning. Rakt fram hittar vi duschrummet som stambyttes och renoverades så sent som 2011
Rummet nås till höger om hallen och här finns gott om plats för både soffa och sovavdelning. Rummet som är generöst i storlek kan med fördel delas av till en mindre sovalkov för den som önskar och här finns plats för en större dubbelsäng.
Gott om utrymme för en rejäl soffa och tv-möbel. Stort fönsterparti i norr ger rummet en härlig rymd och ljusinsläppet går inte att klaga på.
Härifrån nås även köket, detta är något mindre men är ett praktiskt arbetskök. Den äldre inredningen finns bevarad och är i gott skick.

Sammantaget ett trevlig lägenhet med stor potential. Idag är väggarna ljusa med undantag från två fondtapeter i mönstrat svart. I hall och kök ligger en slitstark klinker i beige och i rummet finner vi ett ljust laminatgolv.
Stabil och bra förening som ligger i framkant och har bland annat nyligen installerat bergvärme. Stabil och god ekonomi där flera bekvämligheter finns i fastigheten såsom gym och gästlägenhet med pentry.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

1 496 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering

Andel i föreningen

1,1596%

Reparationsfond

398 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 oktober 2009
Energiprestanda: 103 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Taube 31

Om föreningen

Brf Taube 31 består av 41 st bostadsrättslägenheter och 3 st lokaler (en lägenhet nyttjas som hyresrätt).
Gemensamhetsutrymmen: Två tvättstugor (renoverade 2013), varav en större bokningsbar och en snabbtvättstuga. Den större innehåller två tvättmaskiner, en torktumlare samt torkskåp och mangel. Den mindre innehåller tvättmaskin, torktumlare samt en kombinerad tvätt- och torktumlare.
Miljörum med full sortering.
Gästrum med plats för upp till 4 personer, kostnad 150 kr / dygn.
Två cykelrum.
Innergård med uteplats, sandlåda och planteringar.
Sommartid har föreningen ett partytält uppställt på gården som kan förbokas av medlemmarna.

Antal lägenheter

41

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

ComHem

Parkering

Garage med tvättplats och däckförvaring, 30 garageplatser (separat kösystem). Boende i föreningen har förtur till garageplatserna.

Renoveringar

Planerade renoveringar 2016 är målning av trapphus och isolering av tak.

Pågående projekt är installation av bergvärme.

Tidigare har bl.a. fönstren bytts (2005), ventilationen gjorts om, stammar bytts och badrum renoverats (2011) samt övernattningslägenhet inretts (2013).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På Trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lätthet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i två parkeringszoner; röd och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parkeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad