Arkitektgatan 6C

Bilder

  • Såld!

Arkitektgatan 6C , Långö , Karlskrona

Fin tvåa med yteffektiv planlösning och stor potential. Härlig balkong i söderläge där havet skymtar i väst. Trevlig planlösning med stort vardagsrum med plats för soffa och matbord samt kök med gott om utrymme för matplats.
På andra våningen med endast två trappor upp är här helt insynsskyddat. Nära till högskola, sjukhus, centrum och allmänna kommunikationer.
Stabil förening med god ekonomi.

57,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 277 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
57,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
133
Byggår:
1954

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

57,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Brf Lärkträdet och Arkitektgatan 6C!

Här finner ni en tvåa med yteffektiv planlösning och stor potential. Härlig balkong i söderläge där havet skymtar i väst. Trevlig planlösning med stort vardagsrum med plats för soffa och matbord samt kök med gott om utrymme för matplats.
På andra våningen med endast två trappor upp är här helt insynsskyddat. Nära till högskola, sjukhus, centrum och allmänna kommunikationer.
Stabil förening med god ekonomi.

Välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning. Rakt fram finner vi köket. Detta är stort med generösa utrymmen för både förvaring och arbetsyta. Den äldre köksinredningen finns kvar men här finns stor potential att utforma sitt drömkök. Gott om plats för ett större matbord vid fönstret. Utrustat med spis, kyl och frys i halvhöjd.
Vidare finner vi sovrummet som även det nås från hallen och ligger vägg i vägg med köket. Detta är generöst i storlek och rymmer med lätthet en dubbelsäng för den som önskar. Fönster i norr och stor klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter.
Vardagsrummet når vi direkt till höger från hallen sett. Även detta är rymligt och har plats för både soffa och tv-möbel samt matbord. Här finns utgång till den nyrenoverade balkongen som ligger i ett härligt söderläge. Gott om plats för en större sittmöbel samt härligt utsikt över föreningens innergård samt havet i väst.
Kvar har vi duschrummet som vi finner i direkt anslutning från hallen och renoverades i samband med stambytet 2003. Ljust och fräscht med kakel och klinkers med golvvärme. Utrustat med vägghängd wc-stol, handfat med kommod, duschhörna samt handdukstork. Här finns även förberett för tvättmaskin för den som önskar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 277 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering

Andel i föreningen

0,45041%

Andel av årsavgiften

0,45363%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 juni 2009
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Lärkträdet 2

Övrigt

Från bostadens vardagsrum nås en större balkong som vetter mot föreningens innergård i söder. Nyrenoverade och gott om plats för sittmöbel. Havsutsikt i väst.

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd samt källarförråd.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Lärkträdet

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Lärkträdet 2 i Karlskrona kommun. På fastigheten finns 6 byggnader med 229 lägenheter uppförda 1954-55. Fastighetens adress är Lagmansgatan 24 och 26 samt Arkitektgatan 2 A-C, 4 A-E, 6 A-C och 8 i Karlskrona.
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam, hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Antal lägenheter

229

Antal lokaler i föreningen

16

TV och Bredband

Stadsnät finns indraget i lägenheten.

Parkering

Det finns 12 st. garageplatser och 109 p-platser. Separat kösystem.

Renoveringar

2018 Fönsterbyte
2017 Termostater, målning och fasadunderhåll
2012-2016 Balkongrenovering
2010 Fjärrvärme
2007 Säkerhetsdörrar
2003 Stambyte

Viktiga dokument

Om området

Långö

Långö är en stadsö precis som bl.a. Pantarholmen och Ekholmen och utgör tillsammans med Stumholmen, Saltö och huvudön Trossö staden Karlskrona.

Kommunikation

Från Långö tar du dig med stadsbuss 7 in till centrum samt till Högskolan och Bergåsa station.
Med bil har du ungefär 5-6 minuter in till Trossö och stortorget.

Närservice

Långö badstrand är underbar på sommaren. Här kan man välja mellan att sola på sandstrand, gräs eller gömma sig i någon av alla de mysiga klippskrevor som finns. Det finns både barnvänliga bryggor och trampoliner. Under högsäsongen håller en kiosk med godis, glass och dricka öppet, likaså en fin minigolfbana där man kan hyra klubbor. På Långö finns även KK Eskimå, där du kan hyra kajaker för en tur i skärgården.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad