Bryggaregatan 1

Bilder

  • Såld!

Bryggaregatan 1 , Trossö , Karlskrona

Här finner ni en yteffektiv och välplanerad tvåa om 55,8 m² med fantastisk utsikt över Borgmästarefjärden. På andra våningen och endast två trappor upp har man en strålande havsutsikt och känslan av att man är högre upp i huset är påtaglig. Inflyttningsklart med ljusa ytskikt och renoverat kök.

Väldisponerade ytor med härligt vardagsrum, kök med matplats samt helkaklat duschrum.

Här bor man med ett av stans bästa lägen med närhet till både stadskärna och grönområde samt allmänna kommunikationer.

Stabil och välskött förening med god ekonomi.

55,8 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 738 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55,8 kvm
Våning:
2
Byggår:
1951

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55,8 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Brf Cederström och Bryggaregatan 1!

Här finner ni en yteffektiv och välplanerad tvåa om 55,8 m² med fantastisk utsikt över Borgmästarefjärden. På andra våningen och endast två trappor upp har man en strålande havsutsikt och känslan av att man är högre upp i huset är påtaglig. Inflyttningsklart med ljusa ytskikt och renoverat kök. Väldisponerade ytor med härligt vardagsrum, kök med matplats samt helkaklat duschrum.
Här bor man med ett av stans bästa lägen med närhet till både stadskärna och grönområden samt allmänna kommunikationer. Stabil och välskött förening med god ekonomi.

Välkomnande entréhall med vackert originalgolv i sjösten samt plats för avhängning.
Till höger finner vi köket som nyligen är renoverat och har plats för matbord. Vit skåpinredning med integrerade vitvaror ger köket en fin helhet. Rejäl bänkskiva i ek erbjuder generös arbetsyta och intill fönstret finns plats för ett matbord för 2-4 personer.
Intill köket finner vi sovrummet som nås via en mindre passage med garderob. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och här finns en platsbyggd garderob samt utrymme för extra förvaringslösningar.
Duschrummet nås via passage och renoverades och helkaklades i samband med stambytet 2006.
Vardagsrummet finner vi till vänster från entréhallen. Detta är ljust och luftigt och de stora fönsterpartierna med fransk balkong bjuder på ett otroligt ljusflöde och en härlig utsikt. Här finns gott om plats för både soffgrupp och tv-möbel samt matplats.

Sammantaget är det en mycket fin lägenhet som är redo att flyttas rakt in i. Genomgående planlösning och ljusa ytskikt i hela bostaden. I köket ligger en fin vitlaserad parkett, sovrum och passage ett laminatgolv, entréhall med vacker sjösten samt vardagsrum med fin mosaikparkett i original.

Kök: Ljust och luftigt kök renoverat 2015 med vit skåpinredning från Ikea. Utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och kolfilterfläkt. Samtliga vitvaror är integrerade i skåpsinteriören och vilket en lugnt och stilrent intryck. Härlig arbetsyta på bänkskiva i ek samt vitt kakel ovanför diskbänk. På golvet ligger en fin vitlaserad ekparkett och väggarna är vitmålade. Vid fönstret finns utrymme för matplats för ca 2-4 personer.

Duschrum: Helkaklat och renoverat duschrum i samband med stambytet 2007. På golvet ligger en klinkers i en mild ljusgrön ton och på väggen ett vit kakel med grön dekorationsbård. Utrustat med dusch med infällbara glasdörrar, wc-stol, handfat, spegelskåp samt toppmatad tvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns ej

Avgift

2 738 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering

Andel i föreningen

1,1960771%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

1507 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1951

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 september 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Cederström 21

Förening

Namn

Brf Cederström

Om föreningen

Brf Cederström består av 72 stycken bostadsrätter samt två hyresrätter. Föreningen har adresserna Borgmästarekajen 24, Västra Köpmansgatan 15, 17, 19, Bryggaregatan 1 samt Högabergsgatan 40 och 42.
Avgifterna höjdes 1 januari 2015 i samband med byte till säkerhetsdörrar.

Större renoveringar m.m.
2019: Fasad- och takrenovering
2018: Elstambyte
2016: Injustering av fjärrvärmesystemet
2015: Montering av säkerhetsdörrar och målning av trapphus
2014: Montering av fastighetsboxar för postutdelning
2013: Delvis nytt tak, nya hängrännor och plåtarbeten
2009: Renoverad innergård, nya trappor och ny belysning
2007: Stambyte och installation av portkodslås
1991: Fönsterbyte

Vid överlåtelse ska köparen godkännas som medlem i föreningen. Överlåtelseavgift ska betalas av köparen. Avgiften uppgår till 2,5 % av ett prisbasbelopp och pantsättningsavgift 1% av prisbasbeloppet.
En övernattningslägenhet finns att hyra för medlemmar för 250 kr/natt.
Till varje lägenhet hör ett vindsförråd och ett mindre källarförråd.
Det finns två tvättstugor, cykelförråd och hobbyrum.
Föreningen har inga garageplatser.
Kabel-tv och mulituttag från Comhem finns.

Antal lägenheter

72

Antal hyresrätter

2

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Karlskronaporten

Ekonomi

Inga planerade höjningar.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lättehet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i tre parkeringszoner; röd, blå och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parekeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad