Öljersjö 324

Bilder

  • Såld!

Öljersjö 324 , Öljersjö , Karlskrona

Här finner ni ett mycket fint hus som de senaste åren renoverats till yttersta toppskick.
Nya fönster, tak och värmesystem. Inomhus har de äldre vackra detaljerna vårdats väl och på utsidan har en underbar insynsskyddad baksida vuxit fram med uterum, lusthus och pool. 4-5 sovrum, helkaklade badrum samt stora sällskapsytor med vacker eldstad.
Nära bussförbindelser samt ca 10 min cykelavstånd till badplats.
Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

150 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
150 kvm
Biarea:
96 kvm
Tomtarea:
2 500 kvm
Byggår:
1952
Driftskostnad:
3 952 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

150 kvm

Biarea

96 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Öljersjö 324!

Här finner ni ett mycket fint hus som de senaste åren renoverats till yttersta toppskick. Nya fönster, tak och värmesystem. Inomhus har de äldre vackra detaljerna vårdats väl och på utsidan har en underbar baksida vuxit fram med uterum, lusthus och pool.
I bostaden finns 4-5 sovrum, fina sociala ytor och vacker eldstad.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning i form av garderob med skjutdörrar. I direkt anslutning till entrén finns en helkaklad gäst-wc samt ett sovrum med gott om plats för enkelsäng och arbetsbord.
Rakt fram ligger det fina vardagsrummet och matsal i fil. Fina skjutdörrar delar av de båda rummen och i vardagsrummet finns en fin eldstad. Gott om plats för en rejäl soffgrupp med tv-möbel och fåtöljer samt utgång till det inglasade uterummet. Den generösa matsalen rymmer med lätthet ett stort möblemang där man utan problem kan duka upp för 8-12 personer.
Köket ligger praktiskt och lättåtkomligt i fil från matsalen och renoverades 2006. Arbetskök med gott om plats för förvaring och goda arbetsytor. I anslutning till kök och matsal finns även en groventré med gott om plats för avhängning.
Den fina trappan leder oss vidare upp till övre plan där vi först möts av en möblerbar trapphall. Här finns tre sovrum i bra storlek med gott om plats för enkelsäng och skrivbord eller dubbelsäng för den som önskar. Från ena sovrummet nås en härlig balkong i västerläge med fin utsikt över vidderna. På övre plan finns även ett större helkaklat badrum som är utrustat med både duschhörna och bubbelbadkar.
Den inredda källaren, som nås via trappan i entrén, rymmer ett mysigt sovrum med golvvärme och plats för dubbelsäng. Generösa förvaringsutrymmen samt stor tvättavdelning med dubbla duschmöjligheter.

Sammantaget ett mycket fint hus redo att flyttas rakt in i. Huset har löpande renoverats i fin tidstypisk stil och med en varsam hand där fina detaljer har bevarats såsom den fina mosaikparketten på entréplan.

Kök: Modernt kök från Ballingslöv renoverat 2006. Vit skåpinredning med gott om plats för både förvaring och arbetsyta. Svart bänkskiva med ekkanter samt svart och vit mosaikkakel ovanför bänk. Utrustat med induktionshäll (Electrolux), inbyggnadsugn (Electrolux), mikro (Electrolux), diskmaskin (Siemens -16), kyl och frys (Electrolux -14) i fullhöjd samt med is och vatten. Spotlights i tak samt skena ovanför diskbänk samt vattenburen golvvärme.

Badrum: Helkaklat badrum på övre plan renoverat 2006. Utrustat med jacuzzi, duschhörna med infällbara glasdörrar, wc-stol, handfat med kommod samt vägghängd förvaring. Stilrena färger och materialval såsom en ljust beige klinkerplatta, vitt kakel på vägg med kaklade accentväggar i mörkare brunt. Spotlights i tak samt golvvärme (el).

Wc: Praktisk gäst-wc på entréplan. Helkaklat och renoverat 2006 i ljusa fina färger. Vattenburen golvvärme, vit klinker och vitt kakel. Utrustat med wc-stol, handfat med kommod samt spegel.

Tvätt: Helkaklad tvättavdelning i källarplan med duschmöjlighet. Renoverat 2016 med snygg klinkers i grått och beige samt vitt kakel i duschzoon och tvättavdelning. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare (Bauknecht -06), praktisk arbetsbänk, dubbla duschar samt vedspis.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1952 ombyggt 2005

Uppvärmning

Bergvärmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 februari 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Stomme: Tegel
Fasad: Tegel med träpartier
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Uterum som nås från bostadens vardagsrum. Gott om plats för loungemöbler samt matplats. Skjutpartier leder vidare till öppet trädäck i etage.
Poolområde med lusthus (2012).

Fastighetsbeteckning

Öljersjö 4:32

Övriga byggnader

På fastigheten finns ett fristående garage byggt 2009. Förrådsdel/poolhus.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

47 430 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 31 053 kr
VA: 8 285 kr
Renhållning: 2 275 kr
Försäkring: 5 817 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Kostnad för uppvärmning är inklusive hishållsel samt uppvärmning av pool.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 941 000 kr, varav byggnadsvärde 1 413 000 kr

Summa pantbrev

2 614 000 kr

Tomt

Areal: 2 500 kvm

Tomtbeskrivning

Lättskött plan trädgård med gott om plats för lek och avkoppling. Insynsskyddad baksida med trädäck, uterum, lusthus samt pool.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Ledningsrätt: Vatten och avlopp, 1080-15/86

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad