Amiralitetsgatan 6A

Bilder

  • Såld!

Amiralitetsgatan 6A , Trossö , Karlskrona

Här finner ni en välplanerad och genomgående renoverad trea i fint skick högt upp i huset redo att flytta in i.
Stilrent och modernt kök från Kvik, nya ytskikt, stambytt badrum samt mysig balkong i söderläge som nås från vardagsrummet.
Stabil och bra förening. Hiss finns.

73,8 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 545 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73,8 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1958
Driftskostnad:
349 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73,8 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Stilrent vitt kök från Kvik 2005. Fullt utrustat med diskmaskin (Bauknecht), varmluftsugn (SMEG), keramisk häll (Eurokerak), fläkt (Bosch) och kombinerad kyl/frys (Siemens). Samtliga vitvaror är fint integrerade i skåpsinteriören. Vita målade väggar, ljusgrå bänkskiva samt fin parkett på golvet. I köket finns plats för ett mindre matbord för 2-4 personer.

Duschrum

Helkaklat och stambytt duschrum med beige klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med duschhörna, wc-stol, handdukshängare samt fint handfat med kommod med marmorskiva från Kvik. Stambytt år 2000.

Wc

Gäst-wc utrustat med handfat och wc. Ljus klinkers på golv och vita väggar med vitt kakel på vägg vid handfat.

Välkommen till Brf Af Klint och Amiralitetsgatan 6A!

Här finner ni en genomgående renoverad trea i fint skick högt upp i huset redo att flytta in i.
Stilrent och modernt kök från Kvik, nya ytskikt, stambytt badrum samt mysig balkong i söderläge som nås från vardagsrummet.

Med en halvtrappa upp till hissen tar vi oss upp till tredje våningen och vidare in till lägenheten.
En öppen fin hall välkomnar oss och här finns gott om utrymme för avhängning av ytterkläder. På golvet ligger en vacker mosaikparkett som fint binder samman de olika rummen.
Till vänster in har vi det fina köket som renoverades 2005 och har ett vitt modernt kök från Kvik med integrerade vitvaror och inbyggnadsugn. Här finns gott om plats för ett mindre matbord för 2-4 personer samt bra med utrymme för både förvaring och arbetsyta.
Förbi köket finner vi ett av två större sovrum. Detta rymmer gott och väl en dubbelsäng och har gott om förvaring i form av garderob med skjutdörrar. På golvet ligger en ljus heltäckningsmatta som ger rummet en härlig känsla med lyxig framtoning.
Rakt fram från hallen sett har vi duschrummet, detta stambyttes ca -00 och har ett ljust klinkergolv och vitt kakel på vägg. Den stora kommoden är nyligen insatt och den svarta marmorskivan ger ett gediget intryck.
Vidare finner vi det stora vardagsrummet som är ljust och luftigt. Här finns gott om plats för en soffgrupp och läshörna eller varför inte ett matbord för den som önskar.
Härifrån når man även balkongen som ligger i soligt söderläge och har plats för ett cafébord och stolar.
Kvar i lägenheten har vi nu det andra sovrummet, som även detta är stort och rymmer gott och väl en dubbelsäng, arbetshörna och klädförvaring. I samband med detta rum finns även en mindre wc, även den stambytt år 2000 och en mindre klädkammare.

Lägenheten har på senare år renoverats med stil och eftertanke, en fin mosaikparkett från Kasthall (slipbar) har lagts i kök, sovrum och hall för att fint smälta samman med originalparketten i vardagsrummet. Det ena sovrummet har fått en fin heltäckningsmatta som ger en härlig känsla. Stilrent kök från Kvik med vitvaror som är integrerade i skåpsinteriören och nya ytskikt i hela lägenheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

3 545 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering

Driftskostnad

4 199 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 199 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,221%

Andel av årsavgiften

1,59%

Reparationsfond

9617 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 augusti 2009
Energiprestanda: 118 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Af Klint nr 19

Övrigt

Från vardagsrummet nås en mysig balkong i söderläge. Här finns plats för ett mindre cafébord och stolar.

Till lägenheten hör även ett vinds- och källarförråd att disponera.

Förening

Namn

Brf Af Klint

Om föreningen

Brf Af Klint äger fastigheten Af Klint 19 i Karlskrona kommun och har adress Amiralitetstorget 23 och Amiralitetsgatan 2, 4, 6A och 6B.
I fastigheten finns gemensam tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum och uthyrningsrum.

Antal lägenheter

57

Antal lokaler i föreningen

7

TV och Bredband

ComHem

Parkering

2 garageplatser och 2 parkeringsplatser finns (separat kösystem).

Renoveringar

Nya säkerhetsdörrar 2013.
Stambyte och fönsterbyte 2000-2001.

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget bekostas av föreningen.

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På Trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lätthet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i två parkeringszoner; röd och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parkeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad