Musikgatan 47

Bilder

  • Såld!

Musikgatan 47 , Vedeby/Spandelstorp , Karlskrona

Här finner du en mycket fin och välskött Smålandsvilla byggd 2011. Välplanerad 1½-plansvilla med 5-6 sovrum, stilrena materialval och en härlig baksida med uteplats i soligt västerläge. Fiber via Affärsverken, rymligt garage med förrådsdel samt stenlagd uppfart.
Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, skola (F-6), lekplatser, fina promenadstråk samt mataffär och köpcenter. Gångavstånd till busshållplats som trafikeras flera gånger i timmen.
Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

162 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
162 kvm
Biarea:
32 kvm
Tomtarea:
972 kvm
Byggår:
2011
Driftskostnad:
1 911 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 - 6 sovrum

Boarea

162 kvm

Biarea

32 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Musikgatan 47!

Här finner du en mycket fin och välskött Smålandsvilla byggd 2011. Välplanerad 1½-plansvilla med 5-6 sovrum, stilrena materialval och en härlig baksida med uteplats i soligt västerläge. Fiber via Affärsverken, rymligt garage med förrådsdel samt stenlagd uppfart. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till flera förskolor, skola (F-6), lekplatser, fina promenadstråk samt mataffär och köpcenter. Gångavstånd till busshållplats som trafikeras flera gånger i timmen. Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

Välkomnande entré med plats för avhängning. Rakt fram finner vi köket och i anslutning till det ligger vardagsrummet i en halvöppen planlösning.
Köket, som är ett trevligt och praktiskt arbetskök, har gott om både förvaring och arbetsyta. Här är gott om plats för ett stort matbord och i köket finns även utgång till baksidan där ett större trädäck finns.
Vardagsrummet nås från både kök och hall och ligger direkt till vänster om entrén. Här finns gott om plats för en rejäl soffgrupp med tv-möbel samt läshörna för den som önskar.
Till höger från entrén finns två sovrum varav det ena har gott om plats för en dubbelsäng. Här finns även generös förvaring i form av garderobsvägg med skjutpartier (Elfa -16).
På entréplan finns även ett större duschrum som är helkaklat i fina och stilrena färger samt en tvättavdelning med groventré.
På övre plan finns ett större allrum som passar perfekt som tv-rum eller lekrum för barnen. Här finns två barnrum i bra storlek samt ytterligare ett sovrum i generös storlek. Detta rymmer i dagsläget en dubbelsäng och förvaringslösningar men kan med fördel delas av till två sovrum för den som önskar. På övre plan finns även ett duschrum som nås från allrummet.

Sammantaget ett mycket fint hus redo att flyttas rakt in i. Genomgående fina materialval såsom ekparkett och ljusa väggar med enstaka fondtapeter.
Underbar baksida med stort trädäck som inbjuder till härliga sommarkvällar.

Kök: Praktiskt arbetskök med gott om förvaring och arbetsyta. Vit skåpsinredning från Myresjökök samt rostfria vitvaror från Bosch. Utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, mikro, induktionshäll, fläkt och diskmaskin (-16).
Svart bänkskiva i laminat samt gråsvart kakel ovanför bänk. Gott om plats för ett rejält matbord samt yta för den önskar att bygga köksö. Från köket nås även trädgård och uteplats.

Duschrum: Helkaklat duschrum på entréplan med stilrena färg- och materialval. Mörkt grå klinker på golv med golvvärme samt vita kaklade väggar. Utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, handfat med kommod och högskåp samt wc-stol. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp.

Tvättavdelning: Groventré med tvättavdelning. På golvet ligger en grå våtrumsmatta och väggarna är vitmålade. Utrustat med tvättpelare med tvättmaskin (Electrolux) samt torktumlare (Samsung). Gott om plats för avhängning samt enskild garderob/städskåp.

Duschrum: Duschrum på övre plan med våtrumsmatta i mörk träimmitaion samt vita väggar. Utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, wc-stol samt handfat med kommod. Härligt ljusinsläpp via stort takfönster.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 april 2017
Energiklass: A
Energiprestanda: 23 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Från köket nås ett större trädäck med gott om plats för olika möblemang. Här finns utrymme för matplats, loungedel och solstolar. Härligt västerläge med sol sent in på kvällen.
Stenläggning på framsida och vid garage ger möjlighet till mindre cafébord och stolar där man kan njuta av morgonsolen.

Fastighetsbeteckning

Munspelet 25

Övriga byggnader

På fastigheten finns ett stort garage med förrådsdel.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

22 940 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 008 kr
VA: 7 502 kr
Renhållning: 1 482 kr
Försäkring: 3 743 kr
Övrigt: 205 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Kostnad för uppvärmning är inklusive hushållsel. Kostnad övrigt innefattar larm.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 639 000 kr, varav byggnadsvärde 1 242 000 kr

Summa pantbrev

2 587 000 kr

Tomt

Areal: 972 kvm

Tomtbeskrivning

Plan och lättskött trädgård med enstaka buskar och träd. Framsida med fina stenläggningar på tomt och uppfart samt baksida med stort trädäck.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad