Vallgatan 10F

Bilder

  • Såld!

Vallgatan 10F , Trossö , Karlskrona

Nu finns tillfälle att förvärva ett stort radhus på centrala Trossö. Fyra plan med 6 rum varav 4-6 sovrum, fint renoverat kök, helkaklat badrum samt ny tvättstuga med bastu. Generösa sällskapsytor på entréplan samt gillestuga i källarplan. Mysigt uterum i västerläge samt en mindre stenlagd trädgårdstäppa utanför.
Centralt beläget längs med Drottninggatan med ingång från Vallgatan - endast ett stenkast från havet! Bostaden är besiktigad.

140 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
140 kvm
Biarea:
58 kvm
Tomtarea:
85 kvm
Byggår:
1975
Driftskostnad:
1 840 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 6 sovrum

Boarea

140 kvm

Biarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Vallgatan 10F!

Här finner ni ett stort välskött radhus på centrala Trossö. Fyra plan med 6 rum varav 4-6 sovrum, fint renoverat kök, helkaklat badrum samt ny tvättstuga med bastu. Generösa sällskapsytor på entréplan samt gillestuga i källarplan. Mysigt uterum i västerläge samt en mindre stenlagd trädgårdstäppa utanför. Centralt beläget längs med Drottninggatan med ingång från Vallgatan - endast ett stenkast från havet!

Entrén når vi via ett härligt uterum som har plats för ett större möblemang och sittbänk. Entré med klinkergolv med golvvärme. I direkt anslutning finns en praktisk gäst-wc som är helkaklad och lite längre in i hallen finns en större garderob med skjutdörrar för förvaring av ytterkläder och dylikt.
Direkt till höger från entrén finner vi köket. Ett snyggt och modernt arbetskök som renoverades 2004. Stilrena materialval såsom skåpinredning och bänkskiva i ek och vitvaror i rostfritt. Gott om plats för ett matbord intill fina dubbeldörrar som leder ut mot uterummet.
På entréplan finns även ett större vardagsrum med gott om plats för soffa, fåtöljer och tv-möbel.
En fin trappa leder oss vidare upp till övre plan, här finns till höger ett stort sovrum som med fördel kan delas av till två rum för den som behöver. Idag är här ett generöst kontor men passar utmärkt som barn- eller gästrum. Här finns två garderober och plats för dubbelsäng.
Rakt fram hittar vi ett härligt och smakfullt badrum. Helkaklat i samband med renovering 2009. Stilrena färg- och materialval såsom en svartgrå klinkers med golvvärme samt vitt kakel med ett svart dekorationsparti i duschzoon. Utrustat med både dusch och bubbelbadkar, wc-stol, handfat med kommod och handdukstork.
Kvar på detta plan har vi ytterligare ett generöst sovrum som idag används som Master-Bedroom. Gott om plats för en dubbelsäng och längs ena väggen löper en generös garderobsförvaring. Från detta sovrum nås en balkong som vetter mot Drottninggatan.
Ytterligare en våning upp finner vi vinden som numera är inredd. Denna renoverades 2009 och erbjuder två sovrum varav ett är generöst i storlek, samt ett mindre förvaringsutrymme. Nya takfönster och ytskikt på hela vindsplanet.
Tillbaka på entréplan når vi sedan trappan ner till källarplanet. Här hittar vi till vänster en större gillestuga/allrum, tvättstuga med dusch och bastu samt en verkstadsdel/förrådsutrymme. Tvättstuga och dusch renoverades 2009.
Samtliga ytskikt är i fint skick, fint parkettgolv i samtliga rum förutom kök, hall och badrum där det ligger klinkers.

Kök:
Praktiskt och trevligt arbetskök med gott om både förvaring och arbetsyta. Inredning från Ballingslöv i ljus ek och bänkskiva i massiv ek. Utrustat med spis med induktionshäll (Gram), fläkt, kyl och frys (Elektrolux) i fullhöjd samt integrerad diskmaskin (Gram). Samtliga vitvaror i rostfritt 2013 samt köksinredning från 2004.

Badrum:
Stort badrum på övre plan. Renoverat och helkaklat 2009 i stilrena färg- och materialval. Svartgrå klinkers på golv med golvvärme och vitt kakel på vägg. Utrustat med bubbelbadkar, handfat med kommod, stor dusch med infällbara glasdörrar samt handdukstork.

Wc:
Praktisk gäst-wc på entréplan. Klinkers med golvvärme samt vita kaklade väggar. Renoverat 2004 (golv) samt 2009. Utrustat med wc-stol och handfat.

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Direktverkande el, oljefyllda radiatorer (utbytta 2009)

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 april 2016

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas, 3-glas
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Betongpannor

Övrigt

Intill husets entré finns en stenlagd uteplats med gott om utrymme för ett cafébord och stolar. Mysigt uterum med gott om plats för ett större möblemang. Klinkers på golv och golvvärme.
Från Master-Bedroom nås en balkong i österläge.

Fastighetsbeteckning

Af Trolle 24

Övriga byggnader

Till huset hör ett garage i garagelänga. Plats för en bil samt förvaring.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

22 084 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 9 000 kr
VA: 6 000 kr
Renhållning: 2 700 kr
Väg, samf: 884 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnad för uppvärmning är inklusive hushållsel. Kostnad samfällighet innefattar kostnad för TV (ComHem).

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 991 000 kr, varav byggnadsvärde 1 196 000 kr

Summa pantbrev

1 900 000 kr

Tomt

Areal: 85 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Af Trolle S:1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På Trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lätthet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i två parkeringszoner; röd och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parkeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad