Scoutvägen 45

Bilder

  • Såld!

Scoutvägen 45 , Bastasjö , Karlskrona

Nybyggd Smålandsvilla från 2013 - redo att flytta in i!
Här finner ni ett stort hus med gott om plats för den större familjen. Generösa sällskapsytor, 5-6 sovrum, stort trädäck i västerläge med baksida mot lummigt skogsparti. Två stora badrum i stilrena färger samt mysig kamin i allrum.
Barnvänligt område med närhet till dagis, skola och kommunikationer. Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

195 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
195 kvm
Biarea:
15 kvm
Tomtarea:
912 kvm
Byggår:
2013
Driftskostnad:
2 066 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 5 - 6 sovrum

Boarea

195 kvm

Biarea

15 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Stort kök med gott om både förvaring och arbetsyta. Stilren köksinredning i högblankt vitt med vitvaror i rostfritt. Utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, mikro, spishäll och diskmaskin. Plats för ett större matbord samt utgång till framsida.

Duschrum

Entréplan: Helkaklat duschrum på entréplan i stilrena vita och grå färger. Utrustat med Duschhörna, wc-stol samt handfat med kommod. På golvet ligger en antracitgrå klinker med golvvärme och väggarna har större vita kakelplattor med infälld dekorationskakel i antracit.

Duschrum

Övre plan: Stort duschrum på övre plan med snyggt kakel och klinkers i en högblank ton som ger en lyxig känsla. Grå klinkers på golv med golvvärme, vita kakelplattor på vägg med infällda gråa toner samt spotlights i tak. Utrustat med duschhörna med glasvägg, wc-stol samt handfat med kommod.

Välkommen till Scoutvägen 45 och denna nybyggda Smålandsvilla från 2013!

Här finner ett stort hus med generösa sällskapsytor för den större familjen. 5-6 sovrum, stort vardagsrum och allrum på nedre plan med utgång till härligt trädäck i västerläge. Nybyggt och inflyttningsklart!

Välkomnande entré med avhängning. Till vänster in finner vi köket som är öppet ut mot allrum och vardagsrum. Stilrent kök med inredning i högblankt vitt och gott om både förvaring och arbetsyta. Fullt utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, mikro, spishäll och diskmaskin. Gott om plats för ett matbord och från köket finns även utgång till stenläggningen på framsidan av huset.
Från både kök och hall nås allrum och vardagsrum. Generöst tilltagna sällskapsytor med gott om plats för både ett stort matsalsmöblemang samt en rejäl soffgrupp med mediamöbel. I allrummet finns en mysig kamin att samlas runt och från vardagsrummet tar man sig vidare ut på den stora altanen som ligger i ett härligt västerläge.
Till höger från hallen sett finner vi två sovrum, ett lite mindre som passar perfekt som barn-eller gästrum samt ett större Masterbedroom. Båda sovrummen är utrustade med garderober.
Rakt över sovrummen ligger entréplanets duschrum. Helkaklat i snygga och stilrena färg- och materialval. Utrustat med duschhörna, wc-stil samt handfat med kommod.
Kvar på entréplan finns nu husets groventré med kombinerad tvättavdelning.

Övre plan nås via trappan i entréhall som tar oss upp till ett större allrum. Detta är ljust och luftigt och de båda takfönsterna ger rummet en härlig rymd.
Här finns till höger ett stort badrum med kakel och klinkers i högblankt grått och vitt samt ett sovrum som lämpar sig ypperligt som barn- eller gästrum eller kontor. Rakt fram från allrummet nås ett lite större sovrum med platsbyggd bänk för avställning. I detta rum finns plats för en dubbelsäng men passar även bra som tex. tonårsrum. Till vänster ligger ett stort sovrum som går att del av till två för den som behöver extra rum. Annars är detta husets största sovrum och rymmer med lätthet både dubbelsäng och arbetsyta.

Sammantaget är detta ett mycket fint hus med stilrena färg- och materialval. Samtliga utrymmen har en fin ekparkett förutom entréhall och badrum där det ligger klinkers samt groventrén som har en slitstark plastmatta. Samtliga väggar är vita och övre plan har spotlights i alla rum.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 december 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 39 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stort trädäck i västerläge som nås från bostadens vardagsrum. Gott om plats för större möblemang såsom loungegrupp, vilostolar och matplats.

Fastighetsbeteckning

Staven 6

Övriga byggnader

På fastigheten finns en carport med vidbyggt förråd i nära anslutning till entrén.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

24 802 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 13 000 kr
VA: 8 313 kr
Renhållning: 1 900 kr
Försäkring: 1 239 kr
Övrigt: 350 kr

Kommentar

Kostnad för uppvärmning är inklusive hushållsel.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 050 000 kr, varav byggnadsvärde 2 658 000 kr

Summa pantbrev

2 805 000 kr

Tomt

Areal: 912 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan trädgårdstomt med större grästytor som passar perfekt för lek. Stenlagd uppfart samt fin stenläggning runt huset.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad