Östra Vittusgatan 5A

Bilder

  • Såld!

Östra Vittusgatan 5A , Trossö , Karlskrona

Rymlig trea på vån 4 av 5 med hiss från entréplan.
Ljusa fräscha ytskikt, balkong med utsikt mot Handelshamnen samt öppen spis i vardagsrummet. Helkaklat badrum och renoverat kök.
Stabil förening med låga månadsavgifter.

79,6 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 704 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79,6 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
1953

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79,6 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Ljust och fräscht kök som renoverats under senare år. Vit köksinredning från Ikea, fullt utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spis, kolfilterfläkt samt diskmaskin. Samtliga vitvaror av märket Gorenje förutom diskmaskinen som är från Siemens (2013). Svartgrå bänkskiva i laminat och grått kakel ovanför diskbänk. Gott om förvaring och arbetsyta samt utrymme för ett matbord för ca 4 personer.

Badrum

Helkaklat badrum med stilrena färgval i grått och vitt. På golvet ligger en mörkare grå klinker och väggarna har ett vitt kakel. Utrustat med badkar, wc-stol och handfat.

Välkommen till Brf Viborg och Östra Vittusgatan 5A!

Här finner ni en stor och inflyttningsklar trea på våning 4 av 5 med hiss från markplan. Ljusa fräscha ytskikt, balkong med härlig utsikt och öppen spis.

Välkomnande entréhall med stengolv och plats för avhängning. I nära anslutning finns en större klädkammare med plats för ytterligare förvaring och vidare finner vi en möblerbar mellanhall som öppnar upp sig mot vardagsrummet.
Till höger från hallen sett finner vi köket. Detta är ljust och fräscht har på senare år renoverats med stilrena färg- och materialval. Fullt utrustat med gott om både förvaring och arbetsyta. Vit köksinredning från Ikea och gott om plats för ett matbord.
Vidare ligger badrummet som även det nås från hallen. Detta är helkaklat i vita och grå färger och utrustat med badkar.
I anslutning till badrummet ligger det ena av de två sovrummen. Detta är generöst i storlek och rymmer med lätthet en dubbelsäng. Här finns en större skjutgarderob och rummet ger möjlighet för ytterligare förvaringslösningar för den som önskar.
Vardagsrummet finner vi rakt fram från hallen sett. Detta är ljust och rymligt och har gott om plats för en större soffgrupp och längs ena kortväggen finns en fin öppen spis. Från vardagsrummet når vi även balkongen som rymmer ett cafébord och två stolar. Härifrån har man en härlig utsikt över takåsar och ner mot båtarna vid Handelshamnen.
Kvar har vi det andra sovrummet som ligger i fil med vardagsrummet. Även detta är generöst i storlek och rymmer en dubbelsäng eller enkelsäng med arbetsplats.

Sammantaget en mycket fin lägenhet, redo att flytta rakt in i. Ljusa fräscha ytskikt, ekparkett i vardagsrum, kök och hall samt laminatgolv i sovrummen.
Här bor du på ett av Trossös mest centrala lägen med närhet till det mesta. Stabil förening med låga månadsavgifter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 704 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering

Andel i föreningen

3,5985%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 februari 2010
Energiprestanda: 124 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Mysig balkong i österläge som nås från bostadens vardagsrum. Här finns plats för ett cafébord med stolar. Utsikt över takåsar samt ner mot båtarna i Handelshamnen.

Till lägenheten hör två stycken vindsförråd att disponera.

Förening

Namn

Brf Viborg

Om föreningen

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga med två tvättmaskiner och en torktumlare. Torkrum. Cykelförråd. Innergård med uteplats och grillmöjligheter.

Antal lägenheter

39

TV och Bredband

Com Hem (Basutbud kabel-TV ingår i månadsavgiften).

Renoveringar

2017: Stambyte och badrumsrenovering
2015: Spolning av stammar
2012: Renovering av balkonger
2008: Spolning av stammar
2003: Nytt tak
1986: Fönsterbyte (3-glas)

Ekonomi

2018-02-14: Enligt ordförande. Andreas Mathisson finns inga planerade avgifthöjningar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Trossö

Karlskrona har en väl bevarad stadsplan med barockens breda gator och paradbyggnader, men fascinerar också genom sin närhet till havet. Staden är byggd på flera öar, som under århundradenas lopp byggts samman genom igenfyllningar av sund och vikar.

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård, och utgör Karlskronas centrum. Trossö ligger i söder och staden Karlskrona utgörs även av andra öar, såsom Stumholmen, Saltö och Pottholmen. Sevärdheter på Trossö är Sveriges största torg (Stortorget), Marinbasen, Amiralitetskyrkan med Gubben Rosenbom och varvet. Trossö räknas, liksom Karlskrona i helhet, till världsarvet Örlogsstaden Karlskrona och har även en stolt marin historia.

Kommunikation

På Trossö finns både resecentrum med busstrafik till bl.a Kalmar, Ronneby och Karlshamn.
Bussar till de olika närområdena, såsom Saltö, Pantarholmen och Lyckeby, går ofta och med ca 15 minuters mellanrum. Till orter längre ut, såsom Jämjö, Rödeby och Nättraby, går bussarna med ca 30 minuters mellanrum.
På Trossö finns även järnvägsstationen, härifrån tar dig med lätthet till Malmö och över till Köpenhamn och Helsingör med avgång varje timme från tidig morgon till sen kväll. Tåg finns även till Emmaboda för resande till bl.a Växjö och Stockholm.

Närservice

Det finns två större livsmedelsaffärer på Trossö samt flertalet mindre närbutiker. Stort utbud av postservice, apotek samt vårdcentral.

Parkering

Karlskrona centrum är indelat i två parkeringszoner; röd och grön zon, där den röda zonen är de mest centrala parkeringarna runt Stortorget och kring Hoglands park.
På gator inom Trossö är parkeringar stängda för service, till exempel gatustädning, några timmar en dag i veckan.
På Trossö finns 4 stycken parkeringshus.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad