Pantarholmskajen 4A

Bilder

  • Såld!

Pantarholmskajen 4A , Pantarholmen , Karlskrona

Här finner ni en mysig inflyttningsklar tvåa i absolut toppskick där varje del smakfullt har renoverats med sinne för både stil och färgval. Genomgående nya ytskikt i hela lägenheten, nytt badrum, nytt kök samt vacker fiskbensparkett i original i vardagsrum och matplats.
Härlig balkong med havskontakt och slående utsikt från flertalet fönster.
Stabil förening med god ekonomi där fiber nyligen installerats.

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 344 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
3
Byggår:
1943
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Stilrent och modernt kök som renoverades 2014. Ny köksinredning i vitt från Ikea och fullt utrustad maskinpark. Induktionshäll (Siemens), inbyggnadsugn (Siemens), mikro (Siemens), diskmaskin (Siemens), kombinerad kyl/frys (Whirlpool) samt spisfläkt (Cylinda). Bänkskiva i laminat samt vitt kakel ovanför bänk.

Duschrum

Helkaklat duschrum som renoverades 2015. Stilrena färg-och materialval såsom en ljusare grå klinkers på golv och stora vita kakelplattor på vägg. Utrustat med duschhörna, wc-stol, handfat med kommod samt el- och vattenburen handdukstork. Golvvärme samt spotlights i tak.

Välkommen till Brf Pantarholmen och Pantarholmskajen 4A!

Här finner ni en mysig inflyttningsklar tvåa i absolut toppskick där varje del har renoverats med ett smakfullt sinne för stil och färgval. Genomgående nya ytskikt i hela lägenheten, nytt badrum, nytt kök samt vacker fiskbensparkett i original i vardagsrum och matplats. Härlig balkong med havskontakt och slående utsikt från flertalet fönster.

Välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning. Ytterligare förvaringsmöjlighet finns via en större skjutgarderob med gott om plats för ytterkläder och dylikt.
Till höger från hallen finner vi duschrummet. Detta är nyrenoverat 2015 med kakel och klinkers, golvvärme och spotlights.
Från hallen når vi även sovrummet. Här finns plats för en dubbelsäng och längs ena väggen finns bra med förvaringsmöjligheter i form av garderober med skjutdörrar.

Rakt fram från hallen sett möts vi av en större möblerbar mellanhall som leder vidare till både kök och vardagsrum. Vardagsrummet är rymligt och har gott om plats för en större soffgrupp med tv-möbel. Här finns även utgång till balkongen som ligger i ett härligt söderläge med en fantastisk utsikt över vattnet. Härifrån har man en underbar panoramavy från gästhamnen och Pottholmen, ut över Saltö och bort mot Långö.
I anslutning till vardagsrum och kök finns den perfekta matplatsen, gott om utrymme för ett större matbord och underbar havsutsikt från fönsterna.
Köket nås både från hall och matplats och är mycket väldisponerat. Här är renoverat till absolut toppskick med ny köksinredning i stilrent vitt, nya vitvaror och snyggt kakel ovanför bänk. Gott om både arbetsyta och förvaring.

Lägenheten har genomgående vackra trägolv. I sovrummet har parketten slipats och lackats, vardagsrum och mellanhall har en underbar fiskbensparkett som även den har slipats och lackats och i köket har de gamla träplanken tagits fram och slipats.
Samtliga väggar är i mycket fint skick, målade i vitt eller accentfärger samt stilrena fondtapeter med mönster av Stig Lindberg och Arne Jacobsen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 344 kr inkl värme, VA, kabel-TV & sophantering

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

4,83986%

Andel av årsavgiften

4,83986%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1943

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 december 2008
Energiprestanda: 135 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Pantarholmen 20

Förening

Namn

HSB BRF Pantarholmen i Karlskrona

Om föreningen

Brf Pantarholmen i Karlskrona har adress Pantarholmskajen 4. Husen färdigställdes 1943 och består av 27 st. bostadsrätter fördelade enligt 9 st. 1 r.o.k. och 18 st. 2 r.o.k. Till förningen finns även 13 st. bilplatser (separat kö).
Fastigheten är försäkrad i Länsförsäkringar, föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg.

Om området

Pantarholmen

Pantarholmen är en stadsö precis som Långö och Ekholmen och utgör tillsammans med Stumholmen, Saltö och huvudön Trossö staden Karlskrona.
Namnet Pantarholmen kommer av att de bönder som skulle sälja sina varor inne i Karlskrona var tvungna att betala pant (tull) här.

Kommunikation

Från Pantarholmen tar du dig med lätthet in till centrum då lokaltrafikens samtliga linjer passerar här. Ca fem-10 minuters gångväg till resecentrum där man kan hoppa på bl.a. Stadsbussen till Kalmar och Öresundståget till Malmö/Köpenhamn.

Närservice

På Pantarholmen finns två större matbutiker, Willys och Lidl (tillhör egentligen Pottholmen). Här finns även ett mysigt café, diverse second-hand butiker och spel-och tobaksaffär.

Karta

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Ida Ivarsson

Ida Ivarsson

Karlskrona / Ronneby

Reg. Fastighetsmäklare, Föräldraledig

Ansvarig mäklare

0721-772770

ida.ivarsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad