Hyttevägen 11

Bilder

Utgångspris

6 800 000 kr

Bevaka slutpriset

Hyttevägen 11 , Aspö , Karlskrona

Här finner ni en underbar fastighet som är något utöver det vanliga. Detta pampiga enplanshus med loft byggdes 2006 och har därefter utökats med diverse uteplatser, ett garage med separat tvättstuga och gästavdelning samt ett relaxhus med bastu och gästrum.
Till detta hör även en fantastisk pool samt ett lyxigt spa-bad. Allt för att kunna njuta av livet maximalt. Att man dessutom har en fin havsutsikt från både bostad och trädgård är endast en bonus.
Husets ostörda läge och många uteplatser som är integrerade med bostaden gör så att gränserna mellan ute och inne suddas ut och de många och stora fönsterpartierna ger en rymd, luftighet och en känsla av frihet som helt enkelt måste upplevas på plats. Vackra och gedigna material genomsyrar hela bostaden. Ett helhetskoncept som tillsammans ger ett rofyllt, funktionellt boende av hög klass.
Bostaden är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

136 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
136 kvm
Biarea:
154 kvm
Tomtarea:
2 801 kvm
Byggår:
2006
Driftskostnad:
5 399 kr/månad
Utgångspris:
6 800 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

136 kvm

Biarea

154 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Aspö och Hyttevägen 11!

Här finner ni en underbar fastighet utöver det vanliga. Detta pampiga enplanshus med loft byggdes 2006 och har därefter utökats med diverse uteplatser, ett garage med separat tvättstuga och gästavdelning samt ett relaxhus med bastu och gästrum. Till detta hör även en fantastisk pool samt ett lyxigt spa-bad. Allt för att kunna njuta av livet maximalt. Husets ostörda läge och många uteplatser som är integrerade med bostaden gör så att gränserna mellan ute och inne suddas ut och de många och stora fönsterpartierna ger en rymd, luftighet och en känsla av frihet som helt enkelt måste upplevas på plats. Vackra och gedigna material genomsyrar hela bostaden. Ett helhetskoncept som tillsammans ger ett rofyllt, funktionellt boende av hög klass.

Välkomnande entré med gott om plats för avhängning. Här finns även en garderob för extra förvaring av ytterkläder.
Till höger ligger ett större sovrum där det finns gott om utrymme för både säng och arbetsplats. Vidare ligger ett helkaklat duschrum i ljusa färger.
I hallen finns spiraltrappan som leder oss vidare upp till loftet som har mysiga utrymmen såsom ett litet allrum samt sovplatser.
Efter trappan hittar vi ett genomgångsrum som passar ypperligt till kontor eller en lyxig walk-in-closet. Från rummet nås det stora Master-bedroom med gott om plats för dubbelsäng och längs ena väggen löper en större garderobsvägg med både skjut-och spegeldörrar. Stort glasparti med öppningsbara pardörrar som leder vidare ut mot en stenlagd uteplats.
Rakt fram från hallen sett finner vi husets hjärta. En rymlig matplats som delas av mot vardagsrum via en putsad murstock. Här finns plats för ett rejält matbord där man med lätthet kan duka upp för 8-10 personer. Två trappsteg ner hittar vi vardagsrummet som rymmer soffgrupp och fåtöljer. Härlig social planlösning där både matplats och vardagsrum hör samman och endast delas av med hjälp av en nivåskillnad och murstock. De stora fönsterpartierna, där merparten är öppningsbara ger en öppen och härlig känsla.
Vidare från matplats nås köket. Detta är välutrustat med gott om både förvaring och arbetsyta samt ett praktiskt skafferi. Gediget kök med inredning i ek och vitvaror i rostfritt. Utanför köket finns en stenlagd uteplats som nås via en glasdörr.

Sammantaget är detta ett boende utöver det vanliga, vackra stengolv med golvvärme på hela entréplan samt ekparkett på sovloft. Samtliga väggar är vita undantaget en fondvägg i Master-bedroom. Stora och generösa fönsterpartier som leder vidare ut till diverse stenlagda uteplatser gör att inne och ute flyter samman i en härlig känsla.
Från vardagsrummet nås den del av uteplatsen som är skyddad under tak. Här finns även ett stort skjutparti för att göra rummet helt vindskyddat. Här finns gott om utrymme för matplats, loungemöbler, planteringar samt sol- och vilostolar. Härifrån kan man blicka ut över resterande trädgård, pool, relax och framför allt havet.

Kök: Gediget kök med inredning i massiv ek. Fullt utrustat med rostfria vitvaror av god kvalité. Kyl i fullhöjd med kolsyra (Husqvarna -14), frys i fullhöjd med is (Husqvarna -14), spis med induktionshäll (Whirlpool), fläkt och diskmaskin (Husqvarna -14). Grå bänkskiva med ek-kant samt svart mosaik ovanför bänk.

Duschrum: Helkaklat duschrum i ljusa avskalade toner. På golvet ligger en ljusare beige klinker och väggarna har ett fint kakel i samma nyans med inslag av varma bruna toner. Utrustat med duschhörna med glasdörr, vägghängd wc-stol, handfat med kommod, spegel samt handdukstork.

Poolhus/Relax
Lyxigt poolhus med relaxavdelning byggt 200X. Stora vikbara glaspartier leder in till ett härligt sällskapsutrymme med gott om plats för diverse möblemang. Här finns ett mindre kök/pentry samt plats för matbord. Praktiska skjutdörrar erbjuder direktaccess till den uppvärmda poolen och efter ett dop kan man njuta av bastu och dusch, allt i nära anslutning. Här finns även ett stort gästrum med plats för dubbelsäng samt en mindre kökshörna med ho. Från sovrummet nås en mysig och privat uteplats med härlig utsikt över havet.

Garage/tvätt/gästavdelning
Stor garagebyggnad med gott om plats för bilen. Separat tvättavdelning med egen ingång samt access från garage. Generös arbetsyta och takhöjd, utrustat med tvättmaskin med kombinerat tumlare (Bosch - 15), tvättmaskin (Bosch -15), torkskåp samt garderober och väggskåp för ytterligare förvaring.
Längst ner på byggnaden finns en separat gästavdelning med egen ingång och stora fönsterpartier ner mot havet. Här finns gott om plats för dubbelsäng och den som önskar kan utnyttja loftet för extra förvaring. Privat duschrum som är helkaklat i ljusa färger och utrustat med duschhörna, wc-stol samt handfat med kommod.

Friggebod
På fastigheten finns även en friggebod med pentry och wc. Här är gott om plats för en dubbelsäng och härifrån har man en underbar utsikt ner mot havet och båthamnen.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i etage med loft

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Luft/luft värmepump, direktverkande el (golvvärme)

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Beställd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Aspö 24:17

Övriga byggnader

På fastigheten finns en garagebyggnad med stor tvättstuga samt separat gästavdelning med sovrum och eget duschrum.
Relax/poolhus med kök/pentry, bastu, dusch och wc. Här finns även en gästavdelning med sovrum, separat uteplats samt en mindre kökshörna.
Friggebod med pentry och wc samt plats för dubbelsäng och egen uteplats.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

64 799 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 53 052 kr
VA: 8 699 kr
Renhållning: 2 876 kr
Sotning: 172 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I kostnad för uppvärmning ingår hushållsel samt uppvärmning av samtliga byggnader och pool.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 680 000 kr, varav byggnadsvärde 972 000 kr

Summa pantbrev

4 500 000 kr

Tomt

Areal: 2 801 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Förmån, Officialservitut: Gångväg, 1080-91/179
Last, Avtalsservitut: Väg, 1080IM-04/6656
Last, Avtalsservitut: Väg, 1080IM-12/10421
Last, Officialservitut: Väg, 10-ASP-1484
Last, Avtalsservitut: Väg, parkering, D201500196273:1
Inskrivning, Nyttjanderätt tele, 56/938
Inskrivning, Avtalsservitut, D-2015-00196273:1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära
100 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fantasi Personalkooperativ
5,3 km
Grundskolor
Rosenfeldtsskolan
5,2 km
Gymnasium
NTI Gymnasiet
5 km
JB Gymnasiet
5,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ida Ivarsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte