Karin Boyes Gata 77

Bilder

Som Utgångsbud

5 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Karin Boyes Gata 77 , Herrängen/Fruängen , Stockholm

BÄST I KLASSEN! Äntligen saluförs ett av kvarterets större radhus om 114 kvm. Friköpt tomt i mycket barnvänligt och lugnt område. Mycket väldisponerat och funktionellt hus med en härlig skyddad baksida i bästa solläge och mot grönska. Genomgående mycket gott skick. Tre bra sovrum, två badrum och ett rymligt vardagsrum. Garage i länga. Nära kommunikationer och city.

114 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
114 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
190 kvm
Byggår:
1983
Driftskostnad:
2 950 kr/månad
Som Utgångsbud:
5 195 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

114 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till detta mycket trivsamma och välplanerade radhus i 2-plan, beläget i trivsamt kvarter nära Fruängen C. Ett av kvarterens bättre lägen med dubbla uteplatser, varav den mot baksidan ligger i i skyddat söderläge. Bilfritt område med egen lekplats. Huset har till stor del renoverats på senare år, med smakfulla och påkostade färg-och materialval.

Följande planlösning presenteras:

ENTRÈPLAN

Hall: Välkomnande möblerbar hall med flera garderober för förvaring. Ljusa väggar och vitlaserade ekparkettgolv.

Kök: Rymligt och mycket fint renoverat kök. Här finns gott om utrymme för ett stort sällskap. Köket är inrett med vit skåpsinredning i kombination med vitt kakel ovan arbetsytor i vit laminat. Vitvaror i form av spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin, separat kyl och separat frys. Ljusa väggar och vitlaserade ekparkettgolv.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier samt utgång till uteplats och trädgård. Ostört läge utan insyn. Ljusa väggar och vitlaserade ekparkettgolv.

Badrum: Fint renoverat badrum/tvättstuga inrett med vitt kakel och ljust klinkergolv. Utrustat med dusch, WC, handfat med kommod, badrumsspegel, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRE PLAN

Badrum: Ännu ett fint renoverat badrum inrett med vitt kakel och ljust klinkergolv. Utrustat med badkar, WC, handfat med kommod, handdukstork och badrumsspegel.

Sovrum 1: Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt flera garderober för förvaring. Ljusa väggar och vitlaserade ekparkettgolv. Utgång till balkong med skön morgonsol.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med gott om plats för säng samt flera garderober för förvaring. Ljusa väggar och vitlaserade ekparkettgolv. Mysigt läge mot grönområde.

Sovrum 3: Mindre sovrum alternativt gäst-/arbetsrum, även det beläget mot lugn baksida. Även här finns flera garderober för förvaring. Ljusa väggar och vitlaserade ekparkettgolv.

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus i 2-plan

Byggnadsår

1983

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: 2+1 samt delvis 3-glas
Tak: Betongpannor

Övrigt

På framsidan finns en mindre uteplats med trevlig morgon-/förmiddagssol. Från vardagsrummet finns en utgång till husets baksida i soligt söderläge. Mysigt och skyddat läge mot grönområde och ett stort trädäck med gott om plats för utemöbler.

Egen garageplats med el finns i närliggande garagelänga vilket ingår i avgiften till samfälligheten.

Fastighetsbeteckning

Turnyren 35

Övriga byggnader

Varmisolerat förråd om ca 9 kvm på framsidan av huset. Hel vind med lucka och stege från hallen.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 500 kr
Väg, samf: 26 400 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Nytt aggregat till värmeväxlaren 2018.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 944 000 kr, varav byggnadsvärde 1 170 000 kr

Tomt

Areal: 190 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Kjorteln GA:1

Samfälligheten Turnyren består utav 37 radhus. Samfälligheten har en god ekonomi. I samfällighetsavgiften om 2200 kr/månad ingår värme, vatten, kabel-tv, snö- och sophämtning och garageplats. Avgiften är obligatorisk.

I kvarteret Turnyren trivs både ung som gammal. På lekplatsen som ligger mitt i området, leker barn och barnbarn. Här finns en stor sandlåda med lekstuga och gungor.
Från sovrumsfönstret kan man se rådjuren passera i skogen.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Herrängen/Fruängen

Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Här har man nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Wärdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, två banker, systembolag, flera restauranger, café, frisör m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli. I kvarteret finns även välkända Chokladbutiken Handgjort Stockholm.

Kommunikation

Kort promenad till Fruängens centrum med T-bana och bussar.

Närservice

Promenad avstånd till Fruängen Centrum med all sorts service.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Lundberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad