Lilla Aspuddsvägen 4

Bilder

Accepterat Pris

4 000 000 kr

Bevaka slutpriset

Lilla Aspuddsvägen 4 , Aspudden , Stockholm

Sekelskiftescharm i en av Aspuddens vackraste byggnader! Fin sekelskiftelägenhet i en byggnad från 1912 i centrala Aspudden. Bostaden har en skön harmoni med äldre detaljer så som fina spröjsade fönster med djupa fönsternischer i kombination med moderna, stilrena material- och färgval. Stort vardagsrum med gott om utrymme för soffa och matbord eller extra säng. Trivsamt kök med plats för matbord, utsikt mot innergården. Fint renoverat badrum från stambytet 2014/2015.

Stor och populär föreningen med gemensam lummig innergård med utemöbler och grillmöjligheter, perfekt för den som vill ha en skön stund i solen. I föreningen finns övernattningslägenhet.

På kort gångavstånd finns den populära Aspuddsparken med bland annat olika djur att titta på och en nyrenoverad minigolf med uteservering. Aspudden är ett populärt och trivsamt område, som har närhet till såväl grönområden och Mälaren som till city. Goda kommunikationer med t-bana och bussar.

56,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 957 kr inkl bredband, kabel-TV (basutbud), värme och VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1432
Byggår:
1912
Driftskostnad:
565 kr/månad
Accepterat Pris:
4 000 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56,5 kvm

Rumsbeskrivning

Planlösning enligt följande:

Hall
Central hall med plats för ytterkläder vid dörren. Ingång till klädkammare. Målade/tapetserade väggar, linoleumplattor i rött/vitt. .

Klädkammare
Praktisk klädkammare. Garderob och fasinredning med hyllor och klädstång. Målade väggar och plastmatta.

Kök
Trivsamt kök med gott om plats för matbord. Fönster med djup fönsterbänk med utsikt mot den trivsamma innergården. Bakom vita köksluckor finns gott om förvaring. Bra arbetsytor av massiv ek med infälld diskho, ovanför arbetsytorna sitter glasmosaik. Spishäll (induktion), inbyggnadsugn (varmluft), fläkt, inbyggd micro, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Målade/tapetserade väggar, linoleumplattor i rött/vitt.

Badrum
Renoverat vid stambytet 2014/2015. Helkaklat med klinkergolv (golvvärme). Stort fönster ger fint ljusinsläpp. Badkar, duschvägg i glas, wc, handdukstork, badrumsskåp med spegeldörrar och handfat med underskåp. I badrummet är det förberett för tvättmaskin.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med fina spröjsade fönster mot lugna Lilla Aspuddsvägen. Parkettgolv, målade väggar.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och skrivbord eller förvaring. Trägolv, målade väggar samt en fondtapet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Pris

4 000 000 kr Accepterat Pris

Avgift

2 957 kr inkl bredband, kabel-TV (basutbud), värme och VA

Driftskostnad

6 782 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 4 032 kr
Försäkring: 2 750 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,74968%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadshus

Byggnadsår

1912

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 februari 2018
Energiprestanda: 193 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Till bostaden finns ett vindsförråd.

Förening

Namn

Brf Ljungspoven

Om föreningen

Brf Ljungspoven bildades 1998 och består av fastigheten Ljungspoven 1-11 i Stockholmsförorten Aspudden i Hägersten. Föreningens adress ligger på Hägerstensvägen 128-136, Erik Segersälls väg 1-9 och Lilla Aspuddsvägen 2-10. Totalt finns 104 lägenheter, varav ca 9 hyresrätter och ett 20-tal affärslokaler som omsluter en stor lummig gemensam innergård.

Föreningen förfogar över en stor gård som renoverades 2004. Då planterades träd samt anlades gräsmattor, grusgångar, lekplats och grillplats.

Föreningens medlemmar har även tillgång till en övernattningslägenhet om ca 10 kvm, kostnaden är ca 200 kr/dygn. Lägenheten är inredd med en våningssäng och toalett med dusch.

I föreningen finns, en liten, men väl utrustad, källarlokal för styrke- och konditionsträning. Utrustad med bl.a. träningsbänk med vikter, träningscykel, matta, piltesboll, hantlar, crosstrainingcykel m.m. som ligger på Erik Segersälls väg 7.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 3,5% av prisbasbeloppen (prisbasbeloppet är 46 500 kr för 2019) ca 1 628 kr som betalas av köparen. Pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet på ca 465 kr som betalas av köparen.

Föreningens hemsida: http://www.ljungspoven.se/

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

114

Antal hyresrätter

9

Antal lokaler i föreningen

20

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV (basutbud) via ComHem och 100/100 Mbit bredband från Bredband2 via fiber, ingår i avgiften.

Renoveringar

Förening har gjort följande renoveringar/underhåll (utgifterna är tagna från föreningens hemsida samt årsredovisningar):

2016 - Ny högre grind har installerats mot Erik Segersällsväg och Aspudden centrum. Dörr med kodlås och grind med brandlås som kan öppnas för bil mm installerades.
2014/2015 - Stambyte. Samtliga avlopps- och tappvattenstammar byttes, för både kall- och varmvatten, till både kök och badrum.
2013 - Nya gårdsportar av trä inklusive kodlås.
2010 - Alla ytterkarmar på fönster målades.
2009 - Ett fiber-fastighetsnät för internet installerades i fastigheten.
2004 - Renovering av gården enligt plan gjord av landskapsarkitekt boende i föreningen.
2003 - Målning av trapphus, cykelrum och källare.
2003 - Nya portar av trä mot gatan. Målning av trapphus, cykelrum och källare.
2002 - Renovering av fasader och målning av tak.

Planerade/kommande renoveringar/underhåll:
2019/2020 Renovering av trapphus.
2018/2019 Byte maskineri och korgutrustning i hissar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Aspudden

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, livsmedelsbutiker, apotek, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även företaget Winterviken som har café med uteservering på sommaren, festvåning och konferenser.

Nere vid Mälaren finns välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. På kort gångavstånd ligger även sjön Trekanten med badplats, på vintern plogas isen för skridskoåkning. I närområdet ligger Liljeholmens centrum med stor galleria med gott om utbud med affärer och restauranger. Goda kommunikationer och närhet till City.

För barnfamiljer finns den mycket populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa bl.a. fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Bredvid parken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp.

Kommunikation

I området finns två tunnelbanestationer - Aspudden och Örnsberg. Det tar ca 12-14 min in till T-centralen. Flertalet bussar trafikerar området.

Närservice

Kort gångavstånd till Telefonplan med Konstfack, SATS Sportclub, serviceutbud såsom apotek, livsmedelsaffär, restauranger (bl a den omskrivna restaurangen Landet), jourlivs m.m.

Parkering

Under 2017 har kommunen infört nya parkeringsregler som innebär att det blir parkeringsavgifter och boendeparkering i området. Mer info finns på: http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/parkeringstillstand/Boendeparkering/

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jennie Göthlin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad