Skonertvägen 9 B

Bilder

Utgångspris

2 095 000 kr

Bevaka slutpriset

Skonertvägen 9 B , Gröndal , Stockholm

Väldisponerad och ljus etta med låg avgift. Bostaden är i genomgående bra skick med helkaklat badrum, varsamt renoverat kök och ett rymligt vardagsrum med en praktisk sovalkov. Attraktivt och lugnt område med närhet till grönska, Mälaren, Triangeln m.m. Promenadavstånd till centrala Gröndal med all tänkbar service, kommunikationer och naturområden. Välskött förening med god ekonomi.

Välkomna på visning!

37 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 436 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
37 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1102
Byggår:
1990
Utgångspris:
2 095 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

37 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL
Välkomnande hall med bra förvaringsutrymme via garderober. Ljus målade väggar med rutigt laminatgolv.

BADRUM
Nyrenoverat badrum som är otroligt snyggt! Ljust kakel och mörkt klinkers. Utrustat med wc, handfat, spegelskåp, dusch med duschväggar och handdukstork.

KÖK
Varsamt renoverat kök med vita köksluckor och ljus kakel ovan diskbänk i rostfri material i kombination med vitt laminat. Rutigt klinker golv. Här får det plats med köksbord för 4 - 6 personer. Utrustat med spis, ugn, kyl/frys och fläkt.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med en sovalkov för större säng. Här får du plats med soffgrupp, tv-bänk, förvaring och annat möblemang. Ekparkettgolv med ljus målade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Pris

2 095 000 kr Utgångspris

Avgift

2 436 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1990

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 april 2019
Energiklass: -
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

- Tvättstuga belägen på entréplan (två maskiner, ett torkskåp, en torktumlare och en mangel.

- Cykel- och barnvagnsförråd

- Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Koggen 1

Om föreningen

Föreningens fastighet bygdes 1990 och innehåller 24 st bostadsrätter varav 1 med hyresrätt (denna kan ses som en dold tillgång) samt en lokal. Föreningen hyr även ut ett utrymme på råvinden till Telia, vilket ger en extra inkomst. Marken upplåts med tomträtt. Avtalet omförhandlas nästa gång 2028-12-31.
Juridisk person godkänns ej. Gällande delat ägande hänvisar föreningen till stadgar.

TV och Bredband

Kabel-TV levereras av ComHem. Basutbud ingår i månadsavgiften. Även bredband levereras av ComHem, ingår ej i månadsavgiften. Föreningen har dock sagt upp bredbandsavtalet med ComHem. fr.o.m. hösten 2020. Diskussion pågår att teckna nytt bredbandsavtal med Banhof, dock inget som är beslutat ännu. (Information från föreningen 2019-04-24)

Parkering

Parkering sker på omkringliggande gator i området.

Renoveringar

Gjorda renoveringar:
2019
OVK
Stamspolning
Målning av fönsterbleck

2017
Byte av tryckstegringspump, ny tvättstugeutrustning, byte av dörrar till tvättstuga, elrum och barnvagnsrum, trapphusrenovering, ny spis till hyresrätt, byte av rem, remskivor och lager fläkt.

2016 - 2017
Nya hissar.

2016
Byte till LED lampor i källare.

2015
Byte av kodlås och dörrstängare, lås till soptunnor, spolat avloppsstammar.

2014
Radonmätning, byte av belysningsarmaturer utanför port.

2013-2014
Slutförande av OVK, tagit fram underhållsplan, byte till LED-belysning i trapphus.

2013
Förbättring av snörasskydd, reparation av hissar/byte av drivmotor i B.

2012
Reparation och målning av vindskivor, spolning av stammar i båda uppgångarna, upphandling och besiktning av ventilation.

2011
Spolning av köksavloppsstammar, iordningsställande av tomt på framsidan av huset, anläggning av gräsmatta och beskärning av buskar, förstärkning av dörrar ut mot gatan (cykelförråd och lägenhetsförråd), belysning monterad på baksidan av huset, lagning av tvättmaskin och mangel samt avskaffning av mangelduk, reparation av båda hissarna.

2010
Underhåll och reparation av tak samt byte av takfönster, skottning och sandning av husets tomt samt omkringliggande trottoarer genomförs vid behov.

Ekonomi

Avgiften kommer att höjas löpande enligt rekommendation från SBC för avsättning till fond för yttre underhåll, dock inget bestämt ännu när avgiften höjs nästa gång (Information från föreningen 2019-04-23).

Om området

Gröndal

Gröndal är en grön oas med Mälaren och sjön Trekanten som närmaste grannar. Lugn och mycket trivsam atmosfär med promenadavstånd till city. Litet fint centrum med ett gott utbud såsom ett omtyckt och populärt konditori, flera restauranger som "Gröna Dalen" och "Gröndals sushikök", matvaruaffärer, näröppetbutik, grönsakshandel, apotek, caféer och bibliotek.
I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter, Winterviken CaféFestKonferens och Trädgårdcafét som på sommaren har matservering och temakvällar.

I området finns många trevliga promenad- och motionsstråk längs strandlinjen. Ca 10 minuters promenad till Liljeholmen med galleria, flera restauranger och annan service. Skola, dagis, folktandvård och vårdcentral finns inom promenadavstånd.

Kommunikation

I Gröndals centrum passerar tvärbanan med jämna mellenrum. Tvärbanan går i linje mellan Sickla udde och Alvik. Här passerar även flera busslinjer som tar dig in till bl.a. Liljeholmen, Älvsjö och Bagarmossen. Från närliggande Liljeholmen går tunnelbanans röda linje som enkelt tar dig in till city.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Patric Olsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad