Personnevägen 102

Bilder

  • Såld!

Personnevägen 102 , Västertorp , Stockholm

55 + Sällan till salu!
Välkomna till en mycket trivsam och välplanerad tvåa högt upp i huset och med inglasad balkong i sydvästläge mot lugn och trivsam innergård och skogsdunge. Fyllda 55? Alternativt enbart din maka/make? Då har du möjlighet att förvärva en stor tvåa om hela 61 kvm i populära Seniorgården och Brf Isrosen. Luftigt ljust vardagsrum och rymligt kök med matplats. Gott om arbetsytor och förvaring i köket. Stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Praktisk klädkammare i anslutning till hallen. Genomgående ekparkett och tapetserade väggar. I huset finns garage som nås via hiss, föreningen har även p-platser utomhus, gemensam föreningslokal med övernattningsmöjlighet, tvättstuga och soprum. Stor och trivsam förening med hela 67 bostadsrättslägenheter och en härlig gemenskap grannarna emellan. Lägenheten ligger fritt beläget med kort promenadavstånd till utmärkt service samt goda kommunikationer med t-bana. Närmaste tunnelbanestation är Hägerstensåsen och här finns både matbutik, pizzeria, sushirestaurang, café samt Direkten. Ett perfekt läge nära båda Västertorp Centrum och Hägerstensåsen. Välkommen till ett praktiskt och trivsamt boende!

- Stor tvåa högt upp i huset
- 55+ (Seniorgården)
- Byggår 2008 (JM)
- Endast en ägare
- Välplanerad och rymlig
- Stor och inglasad balkong
- Stora fönster och harmonisk utsikt
- Rymlig klädkammare med bra förvaring
- Trivsam och välplanerad innergård
- Stabil & stor förening
- Härlig gemenskap i föreningen
- Övernattningsrum + rejäl tvättstuga
- Föreningslokal
- Garage + p-platser utomhus
- Cykelförråd
- Förråd tillhörande lägenhet
- Nära Västertorp sim- och idrottshall
- Nära både Västertorp C och Hägerstensåsen
- Nära till populära Personnebadet.

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 329 kr Inkl värme, VA, IP-telefoni, basutbud tv och bredband samt bostadsrättstillägg.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
352
Byggår:
2008
Driftskostnad:
469 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall
Möbleringsbar hall med avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren. I hallen ligger det ekparkettgolv och väggarna är tapetserade.

Badrum
Rymligt helkaklat badrum med praktisk tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanför. På väggen sitter skåp. Dusch med vikbara dörrar i glas, wc, tvättställ, spegelskåp med integrerad belysning, tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Klädkammare
Praktisk klädkammare med gott om utrymme för kläder m.m. Utrymmet kan även användas som arbetsrum/kontor. I klädkammaren finns tre garderober samt elfasystem. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

Vardagsrum
Stort och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och övrig möblering. För den som önskar går det att ta ner vägg mellan kök och vardagsrum, om man önskar en öppen planlösning. Stort fönster som ger vardagsrummet rikt med ljusinsläpp. Från vardagsrummet hittar man ut på den stora balkongen i sydväst. Tapetserade väggar samt parkett på golvet.

Balkong
Stor, möblerbar och inglasad balkong med fin utsikt mot den lummig innergården. Samtlig inglasning har persienner. Möjlighet att öppna upp inglasning. Balkongen är även försedd med väggbelysning.

Kök
Fräscht och ljust kök med vita köksskåp samt gott om förvaring och arbetsytor. Stort städskåp alternativt skafferi. Ljus köksbänk i laminat. Beige kakel med bård. Köket är utrustat med följande maskinell utrustning: kyl/frys (Bosch), spishäll (Siemens), ugn i arbetshöjd (Bosch), fläkt, inbyggd micro (Bosch) samt diskmaskin (Bosch). I köket får man plats med matbord för 4-6 personer. Ljusa väggar som både är målade och tapetserade samt parkettgolv.

Sovrum
Sovrum med generös plats för dubbelsäng och övrig möblering. Sovrummet är inrett med en praktisk garderob. Parkettgolv och tapetserade väggar. Stort fönster mot lugn innergård.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 329 kr Inkl värme, VA, IP-telefoni, basutbud tv och bredband samt bostadsrättstillägg.

Driftskostnad

5 638 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 945 kr
Försäkring: 1 693 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring varierar beroende på val av försäkringsbolag. Bostadsrättstillägget ingår i månadsavgiften.

Andel i föreningen

1,246%

Andel av årsavgiften

1,25%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 mars 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Isrosen

Förening

Namn

Brf Isrosen

Om föreningen

Föreningen består av två vinkelställda bostadshus som har byggts av JM med inflyttning under 2008. Den består av sammanlagt 67 lägenheter varav 45 är Seniorgårdens och resten 22 är borättslägenheter. Adresserna ligger på Västertorpsvägen 1-3 och Personnevägen 102-106 (seniorgården). I föreningen finns gemensamma utrymmen såsom gästrum, tvättstuga, samlingslokal samt miljörum med källsorteringskärl. På baksidan av huset finns en gemensam innergård med gräsytor, trädgårdsmöbler och grillplats. Föreningen är mycket trivsam och välskött. Man har en hel del olika aktiviteter såsom bokklubb, fester, pub-aftnar m.m.

För Seniorgårdens bostadsrätter gäller att köparen måste vara en fysisk person som fyllt 55 år. Om äkta makar/sambo förvärvar bostadsrätten räcker det med att en utav dem uppnått 55 år.

Stadsdelen Västertorp växte fram i början på 1950-talet. Brf Isrosen ligger i hörnet Personnevägen/Västertorpsvägen med närhet till tunnelbanestationen Hägerstensåsen och tunnelbanestationen Västertorp.

Läget är centralt i Västertorp med närhet till såväl badhus och sporthall som bra service i Västertorps Centrum. Närområdet ger med sina trevliga promenadstråk och skogsområden dessutom goda rekreationsmöjligheter på mycket nära håll.

Alldeles inpå husknuten finner du sporthall, badhus och friluftsbad.

En överlåtelseavgift tas ut av föreningen från köparen på (2,5 % av prisbasbeloppet). Ev. pantsättningsavgift tas ut av föreningen från köparen (1% av prisbasbeloppet).

Föreningen har en egen hemsida: www.brf-isrosen.se

Garage, avisering av garagehyror och parkeringsövervakning: Europark tel 08-556 306 70.

Bredband, digital-TV och bredbandstelefoni via Telia tel. 020-755 766. Abonnemangskostnaden ingår i avgiften.

Trädgårdsskötsel: Myrängens Entreprenad & Fastighetsservice AB.

Städning: NFS Städ AB.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

67

Parkering

Föreningen har 52 parkeringsplatser, varav 18 i garage, och har för närvarande kö till platserna. Kostnad för p-plats ligger på 500 kr och garageplats 1100 kr. För information om kön, ta kontakt med Lena Mörk, lena.mork@brf-isrosen.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Nej. 2008 förvärvade Brf Isrosen tomträtten till Bandyklubban 6.
Omförhandling av tomträttsavgälden gjordes under 2016, och from 1 januari 2017 började ny och lägre tomträttsavgäld att gälla. Se årsredovisning. Den nya tomträttsavgälden gäller tom 1 januari 2027.

Om området

Västertorp

Västertorp är en förort till Stockholm som ligger bara 7 minuter söderut med tunnelbana från Liljeholmen. Unikt för stadsdelen är skulpturparken som har en av Sveriges största samlingar av skulpturer utomhus. Här finns ett tjugotal skulpturer dessutom ett tiotal offentliga utsmyckningar i skola, tunnelbana, på husfasader och i entréer. Initiativtagare till detta var Fritz H Eriksson, direktör för byggnadsbolaget Olsson & Rosenlund som uppförde byggnaderna i den norra delen av stadsdelen.

Idag är Västertorp en stadsdel med ett levande centrum. Här finns diverse butiker, mataffärer, restauranger, caféer, bank, postombud, apotek och skola. I närheten finns simhall, utomhusbad och fotbollsplaner. Parkleken lugnet är en stor bemannad lekpark med plaskdamm, gungor och klätterställningar. Centrumet är till stor del bevarat i sin 50-talsstil. En upprustning gjordes 2011-12 med ny gatubelysning och markbeläggning.

Karta

Hör av dig till Philip Johansson Krajacic för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad