Västertorpsvägen 1

Bilder

  • Såld!

Västertorpsvägen 1 , Västertorp , Stockholm

Högst upp i huset med inglasad balkong!

Sällsynt chans att förvärva en modern, välplanerad och stor tvåa på hela 61 kvm i en fastighet uppförd 2008 med ett trevligt läge högst upp i huset. Inglasad och stor balkong i söderläge med många soltimmar och utsikt mot lummig grönska och fastighetens innergård. Genomgående mycket gott skick med moderna och stilrena färg- och materialval. Bostaden bjuder mycket ljusinsläpp tack vare sitt unika läge högst upp i huset. Ljudisolerad lägenhet med ett rogivande lugnt och fritt läge. Stor hiss och många gemensamma faciliteter såsom gästrum och festlokal m.m. Lägenheten ligger fritt beläget med kort promenadavstånd till utmärkt service samt goda kommunikationer med t-bana. Närmaste tunnelbanestation är Hägerstensåsen och här finns både matbutik, pizzeria, sushirestaurang, café samt Direkten. Ett perfekt läge nära båda Västertorp Centrum och Hägerstensåsen.

- Stor tvåa högst upp i huset
- Endast en ägare
- Välplanerade & sociala ytor
- Stor och inglasad balkong
- Bra söderläge, med rikt ljusinsläpp
- Ljudisolerad från omgivning
- Påkostade tillval & stilrena ytskikt
- Stora fönster och harmonisk utsikt
- Rymlig klädkammare med bra förvaring
- Trivsam och välplanerad innergård
- Trivsam & stabil förening
- Övernattningsrum + rejäl tvättstuga
- Cykelförråd på entréplan
- Förråd tillhörande lägenhet i samma port
- Nära Västertorp sim- och idrottshall
- Nära både Västertorp C och Hägerstensåsen
- Nära till populära Personnebadet.

Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 329 kr Inkl värme, VA, IP-telefoni, basutbud tv och bredband samt bostadsrättstillägg.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
452
Byggår:
2008
Driftskostnad:
547 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till ett bekvämt och modernt boende i Västertorp. Lugnt, trivsamt och praktiskt boende i trygga kvarter. Lägenheten har ett ljust och fritt läge högst upp i huset, utan direkt insyn, samt en stor inglasad balkong mot gård.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall -
Möblerbar hall med bra avhängningsytor för ytterkläder. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Hallen har målade väggar i grå kulör och mattlackad ekparkett på golv.

Badrum -
Helkaklat och stilrent inrett badrum med kakel i två moderna kulörer (vit samt mocka) och klinkergolv i mocka med skön komfortvärme. Badrummet är utrustat med dusch (glasvägg), wc, tvättställ och badrumsskåp med integrerad belysning. Här finns även tvättmaskin från Samsung och torktumlare från Bosch med vit arbetsbänk ovan samt praktiska överskåp med gott om plats för förvaring.

Vardagsrum-
Rymligt och ljust vardagsrum med en modern och öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet bjuder på ljus och rymd tack vare stora fönstren och balkongdörr som vetter mot söder. Här finns gott om plats för sällskapsmöbler samt annan möblering. Ljusa väggar och mattlackad ekparkett på golv.

Kök-
Modernt, välskött och stilrent kök. Snyggt inrett med vita skåpluckor och ljusblå kakel ovan arbetsytorna i grå laminat. Välplanerat med bra förvaring och goda arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn i bra arbetshöjd och diskmaskin, samtliga från Bosch. Fläkt ovan spishäll från Franke. Vitmålade väggar samt mattlackat ekparkett på golv. Social och öppen planl��sning mellan kök och vardagsrum, med bra plats för matsalsbord och flertalet middagsgäster.

Sovrum-
Rymligt och mysigt sovrum med gott om utrymme för en dubbelsäng och övrig möblering. Rofyllt läge med stort fönster mot innergård.
Målade väggar i grå kulör och mattlackad ekparkett på golvet.

Balkong-
Generös och inglasad balkong om c:a 8 kvm med ett rofyllt läge med fin utsikt mot den lummig innergården. Balkongen ligger mot söder med många soltimmar. Inglasningen går enkelt att öppna upp en varm sommardag när man önskar njuta av den friska sommarluften. (Trätrall ingår ej).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

3 329 kr Inkl värme, VA, IP-telefoni, basutbud tv och bredband samt bostadsrättstillägg.

Driftskostnad

6 564 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 624 kr
Försäkring: 2 940 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring varierar beroende på val av försäkringsbolag.

Andel i föreningen

1,246%

Andel av årsavgiften

1,25%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 mars 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Bandyklubban 6

Förening

Namn

Brf Isrosen

Om föreningen

Föreningen består av två vinkelställda bostadshus som har byggts av JM med inflyttning under 2008. Den består av sammanlagt 67 lägenheter varav 45 är Seniorgårdens och resten 22 är borättslägenheter. Adresserna ligger på Västertorpsvägen 1-3 och Personnevägen 102-106 (seniorgården). I föreningen finns gemensamma utrymmen såsom gästrum, tvättstuga, samlingslokal samt miljörum med källsorteringskärl. På baksidan av huset finns en gemensam innergård med gräsytor, trädgårdsmöbler och grillplats. Föreningen är mycket trivsam och välskött. Man har en hel del olika aktiviteter såsom bokklubb, fester, pub-aftnar m.m.

För Seniorgårdens bostadsrätter gäller att köparen måste vara en fysisk person som fyllt 55 år. Om äkta makar/sambo förvärvar bostadsrätten räcker det med att en utav dem uppnått 55 år.

Stadsdelen Västertorp växte fram i början på 1950-talet. Brf Isrosen ligger i hörnet Personnevägen/Västertorpsvägen med närhet till tunnelbanestationen Hägerstensåsen och tunnelbanestationen Västertorp.

Läget är centralt i Västertorp med närhet till såväl badhus och sporthall som bra service i Västertorps Centrum. Närområdet ger med sina trevliga promenadstråk och skogsområden dessutom goda rekreationsmöjligheter på mycket nära håll.

Alldeles inpå husknuten finner du sporthall, badhus och friluftsbad.

En överlåtelseavgift tas ut av föreningen från köparen på (2,5 % av prisbasbeloppet). Ev. pantsättningsavgift tas ut av föreningen från köparen (1% av prisbasbeloppet).

Föreningen har en egen hemsida: www.brf-isrosen.se

Garage, avisering av garagehyror och parkeringsövervakning: Europark tel 08-556 306 70.

Bredband, digital-TV och bredbandstelefoni via Telia tel. 020-755 766. Abonnemangskostnaden ingår i avgiften.

Trädgårdsskötsel: Myrängens Entreprenad & Fastighetsservice AB.

Städning: NFS Städ AB.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

67

Parkering

Föreningen har 52 parkeringsplatser, varav 18 i garage, och har för närvarande kö till platserna. Kostnad för p-plats ligger på 500 kr och garageplats 1100 kr. För information om kön, ta kontakt med Lena Mörk, lena.mork@brf-isrosen.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Nej. 2008 förvärvade Brf Isrosen tomträtten till Bandyklubban 6.
Omförhandling av tomträttsavgälden gjordes under 2016, och from 1 januari 2017 började ny och lägre tomträttsavgäld att gälla. Se årsredovisning. Den nya tomträttsavgälden gäller tom 1 januari 2027.

Om området

Västertorp

Västertorp är en förort till Stockholm som ligger bara 7 minuter söderut med tunnelbana från Liljeholmen. Unikt för stadsdelen är skulpturparken som har en av Sveriges största samlingar av skulpturer utomhus. Här finns ett tjugotal skulpturer dessutom ett tiotal offentliga utsmyckningar i skola, tunnelbana, på husfasader och i entréer. Initiativtagare till detta var Fritz H Eriksson, direktör för byggnadsbolaget Olsson & Rosenlund som uppförde byggnaderna i den norra delen av stadsdelen.

Idag är Västertorp en stadsdel med ett levande centrum. Här finns diverse butiker, mataffärer, restauranger, caféer, bank, postombud, apotek och skola. I närheten finns simhall, utomhusbad och fotbollsplaner. Parkleken lugnet är en stor bemannad lekpark med plaskdamm, gungor och klätterställningar. Centrumet är till stor del bevarat i sin 50-talsstil. En upprustning gjordes 2011-12 med ny gatubelysning och markbeläggning.

Kommunikation

Från bostaden har man nära gångavstånd till Hägerstensåsens samt Västertorps tunnelbanestationer, linje 14. Ca 10-12 min restid till Slussen. Ca 6 min restid till Liljeholmen.
Gång- eller cykelavstånd till Fruängen centrum med stort serviceutbud och bussförbindelser.
Gång- eller cykelavstånd till populära Långbro Park med välrenommerat värdshus.
Cykel- eller bilavstånd till Älvsjö centrum och pendeltågstation.
Cykel- eller bilavstånd till Kungens Kurva handelsområde med flera stora butikskedjor, matvaruhus och IKEA. Skärholmen köpcentrum, SKHLM.

Karta

Hör av dig till Philip Johansson Krajacic för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad