Västertorpsvägen 3

Bilder

  • Såld!

Västertorpsvägen 3 , Västertorp , Stockholm

Högst upp, inglasad balkong och gavelläge!

Här finner ni en ljus, välplanerad och stor 3:a om hela 81 kvm i en fastighet uppförd 2008 med föreningens bästa läge. Lägenheten är ligger högst upp i huset och med gavelläge. Inglasad och stor balkong med sol från morgon till kväll och med utsikt mot lummig grönska och fastighetens innergård. Genomgående mycket gott skick med moderna och stilrena färg- och materialval. Bostaden bjuder på ljus och rymd tack vare sitt läge högst upp i huset och i gavel. Stor hiss och många gemensamma faciliteter såsom gästrum och festlokal m.m. Lägenheten ligger fritt beläget med kort promenadavstånd till utmärkt service samt goda kommunikationer med t-bana. Närmaste tunnelbanestation är Hägerstensåsen och här finns både matbutik, pizzeria, sushirestaurang, café samt Direkten. Ett perfekt läge nära båda Västertorp Centrum och Hägerstensåsen.

- Gaveltrea
- Högst upp i huset
- Stor och inglasad balkong
- Trivsam och stabil förening
- Fönster i flertalet väderstreck
- Välplanerad och stilren lägenhet
- Rymlig klädkammare med fönster
- Grönskande och välplanerad innergård
- Förråd tillhörande lägenhet om c:a 4 kvm
- Ett stenkast från Västertorp sim- och idrottshall
- Kort gångavstånd till Västertorp C och Hägerstensåsen
- Närhet till Personnebadet och dess grönskande omgivning

Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 085 kr Inkl värme, VA, IP-telefoni, basutbud tv och bredband samt bostadsrättstillägg.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
553
Byggår:
2008
Driftskostnad:
450 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till ett bekvämt och modernt boende i Västertorp. Lugnt, trivsamt och praktiskt boende i trygga kvarter. Lägenheten har ett ljust och fritt gavelläge, helt utan insyn, samt en stor inglasad balkong mot gård.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL: Möblerbar hall med avhängningsytor för ytterkläder samt en garderob för förvaring. I anslutning till hallen finns en mycket rymlig klädkammare med fönster mot gatan. Här finns mycket goda förvaringsmöjligheter. Hallen har ljusa väggar och ljusgrå klinker på golvet.

BADRUM: Helkaklat och stilrent inrett badrum med vitt och grått kakel på väggar samt grå klinkergolv med skön komfortvärme. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara glasväggar, wc, kommod med tvättställ och badrumsspegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare från (BOSCH) med arbetsbänk ovan samt praktiska överskåp med gott om plats för förvaring.

VARDAGSRUM: Rymligt och ljust vardagsrum med en modern och öppen planlösning mot köket. För den som önskar går det att sätta upp en vägg för att dela av vardagsrummet från köket. Vardagsrummet bjuder på ljus och rymd tack vare fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för sällskapsmöbler samt annan möblering. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

KÖK: Fint, välskött och modernt inrett kök. Stilrent inrett med vita skåpluckor i kombination med vitt kakel ovan arbetsytorna i laminat. Välplanerat med bra förvaring och goda arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn i bra arbetshöjd och diskmaskin. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

BALKONG: Generös inglasad balkong med ett rofyllt läge med fin utsikt mot den lummig innergården. Balkongen ligger i rakt söderläge med många soltimmar.

SOVRUM 1: Stort huvudsovrum med gott om utrymme för en dubbelsäng samt utgång till den inglasade balkongen. Rofyllt läge mot innergård. Sovrummet har tre garderober för förvaring. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 2: Bra sovrum med gott om utrymme för en säng samt arbetsplats eller liknande. Här finns även två garderober för förvaring. Rofyllt läge mot innergård och fönster i två väderstreck. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

4 085 kr Inkl värme, VA, IP-telefoni, basutbud tv och bredband samt bostadsrättstillägg.

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Utöver angivna driftkostnader tillkommer kostnad för hemförsäkring. Kostnad för hemförsäkring varierar beroende på val av försäkringsbolag. Säljaren har idag en årskostnad på 2400 kr / år.

Andel i föreningen

1,529%

Andel av årsavgiften

1,53%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 mars 2012
Energiklass: D
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Bandyklubban 6

Förening

Namn

Brf Isrosen

Om föreningen

Föreningen består av två vinkelställda bostadshus som har byggts av JM med inflyttning under 2008. Den består av sammanlagt 67 lägenheter varav 45 är Seniorgårdens och resten 22 är borättslägenheter. Adresserna ligger på Västertorpsvägen 1-3 och Personnevägen 102-106 (seniorgården). I föreningen finns gemensamma utrymmen såsom gästrum, tvättstuga, samlingslokal samt miljörum med källsorteringskärl. På baksidan av huset finns en gemensam innergård med gräsytor, trädgårdsmöbler och grillplats. Föreningen är mycket trivsam och välskött. Man har en hel del olika aktiviteter såsom bokklubb, fester, pub-aftnar m.m.

För Seniorgårdens bostadsrätter gäller att köparen måste vara en fysisk person som fyllt 55 år. Om äkta makar/sambo förvärvar bostadsrätten räcker det med att en utav dem uppnått 55 år.

Stadsdelen Västertorp växte fram i början på 1950-talet. Brf Isrosen ligger i hörnet Personnevägen/Västertorpsvägen med närhet till tunnelbanestationen Hägerstensåsen och tunnelbanestationen Västertorp.

Läget är centralt i Västertorp med närhet till såväl badhus och sporthall som bra service i Västertorps Centrum. Närområdet ger med sina trevliga promenadstråk och skogsområden dessutom goda rekreationsmöjligheter på mycket nära håll.

Alldeles inpå husknuten finner du sporthall, badhus och friluftsbad.

En överlåtelseavgift tas ut av föreningen från köparen på (2,5 % av prisbasbeloppet). Ev. pantsättningsavgift tas ut av föreningen från köparen (1% av prisbasbeloppet).

Föreningen har en egen hemsida: www.brf-isrosen.se

Garage, avisering av garagehyror och parkeringsövervakning: Europark tel 08-556 306 70.

Bredband, digital-TV och bredbandstelefoni via Telia tel. 020-755 766. Abonnemangskostnaden ingår i avgiften.

Trädgårdsskötsel: Myrängens Entreprenad & Fastighetsservice AB.

Städning: NFS Städ AB.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

67

Parkering

Föreningen har 52 parkeringsplatser, varav 18 i garage, och har för närvarande kö till platserna. Kostnad för p-plats ligger på 500 kr och garageplats 1100 kr. För information om kön, ta kontakt med Lena Mörk, lena.mork@brf-isrosen.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Nej. 2008 förvärvade Brf Isrosen tomträtten till Bandyklubban 6.
Omförhandling av tomträttsavgälden gjordes under 2016, och from 1 januari 2017 började ny och lägre tomträttsavgäld att gälla. Se årsredovisning. Den nya tomträttsavgälden gäller tom 1 januari 2027.

Om området

Västertorp

Västertorp är en förort till Stockholm som ligger bara 7 minuter söderut med tunnelbana från Liljeholmen. Unikt för stadsdelen är skulpturparken som har en av Sveriges största samlingar av skulpturer utomhus. Här finns ett tjugotal skulpturer dessutom ett tiotal offentliga utsmyckningar i skola, tunnelbana, på husfasader och i entréer. Initiativtagare till detta var Fritz H Eriksson, direktör för byggnadsbolaget Olsson & Rosenlund som uppförde byggnaderna i den norra delen av stadsdelen.

Idag är Västertorp en stadsdel med ett levande centrum. Här finns diverse butiker, mataffärer, restauranger, caféer, bank, postombud, apotek och skola. I närheten finns simhall, utomhusbad och fotbollsplaner. Parkleken lugnet är en stor bemannad lekpark med plaskdamm, gungor och klätterställningar. Centrumet är till stor del bevarat i sin 50-talsstil. En upprustning gjordes 2011-12 med ny gatubelysning och markbeläggning.

Kommunikation

Från bostaden har man nära gångavstånd till Hägerstensåsens samt Västertorps tunnelbanestationer, linje 14. Ca 10-12 min restid till Slussen. Ca 6 min restid till Liljeholmen.
Gång- eller cykelavstånd till Fruängen centrum med stort serviceutbud och bussförbindelser.
Gång- eller cykelavstånd till populära Långbro Park med välrenommerat värdshus.
Cykel- eller bilavstånd till Älvsjö centrum och pendeltågstation.
Cykel- eller bilavstånd till Kungens Kurva handelsområde med flera stora butikskedjor, matvaruhus och IKEA. Skärholmen köpcentrum, SKHLM.

Karta

Hör av dig till Philip Johansson Krajacic eller Patric Olsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad