Kungssätravägen 58, vån 6

Bilder

Som Utgångsbud

2 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Kungssätravägen 58, vån 6 , Sätra Centrum , Stockholm

Välkomna till denna ljusa och välplanerade 3:a med ett av husets bästa lägen. Nyproducerad år 2009. Högt, fritt och ljust läge och genomgående ljusa och moderna färg- och materialval. Här erbjuds en stor inglasad balkong i bästa solläge helt utan insyn, två ordentliga sovrum, bra förvaring i klädkammare, ett mycket arbetsvänligt kök med utrymme för stor matplats samt ett lyxigt badrum förberett för tvättmaskin och torktumlare. Rikligt med ljusinsläpp tack vare stora fönsterytor och en delvis öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Bra service och utmärkta kommunikationer.

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 575 kr inkl värme, vatten, bredband, kabel-tv och IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
263
Byggår:
2009
Driftskostnad:
400 kr/månad
Som Utgångsbud:
2 995 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna mycket trivsamma och fina lägenhet, attraktivt belägen i Sätra Centrum. Lägenheten har ett högt och insynsskyddat läge med fin utsikt. Här bor ni lugnt och ostört, med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden och Mälaren. Nyproducerad fastighet 2009 i bästa skick.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL: Kapphylla och skåpsinredning enligt ritning, ljusa väggar och ekparkettgolv.

VARDAGSRUM: Mycket rymligt och ljust vardagsrum med gott om plats för såväl sällskapsdel som arbetsplats eller liknande. Utgång till stor inglasad balkong med fin utsikt över området. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

BALKONG: Med utgång från vardagsrummet finns tillgång till en härlig inglasad balkong med skjutbara glas. Härligt och ostört läge med gott om plats för utemöbler.

KÖK: Trivsamt kök med stor matplats och utrymme för flera matgäster. Skåpsinredning enligt ritning. Spis, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin. Kakel ovan diskbänk och bänkskiva i laminat. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

BADRUM: Mycket fräscht badrum inrett med vitt och svart väggkakel i kombination med svart klinkergolv. Utrustat med badkar, wc, tvättställ, handdukstork samt tvättmaskin. Inredning enligt ritning.

SOVRUM 1: Stort och ostört beläget sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Här finns en praktisk garderobsdel med god förvaring. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 2: Bra sovrum med ett helt insynsskyddat läge. Perfekt barnrum alternativt gäst-/arbetsrum. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD: I lägenheten finns en stor klädkammare/förråd med gott om plats för förvaring. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 9, hiss finns

Pris

2 995 000 kr Som Utgångsbud

Avgift

4 575 kr inkl värme, vatten, bredband, kabel-tv och IP-telefoni

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,4931%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 maj 2010
Energiprestanda: 87 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Teatern i Sätra, Org.nr: 769618-2489

Om föreningen

Brf Teatern i Sätra ligger i södra Stockholm och har 79 hushåll. Gemensamma trapphus, samt hiss till varje våningsplan finns. Utrymmen finns för rullstols- och barnvagnsförvaring. Garage med stort cykelrum finns. Det finns 2 tvättstugor som bokas via informationstavlorna i entréerna eller via mobilen/datorn. Tvättstugorna finns i källarplan i port 58 och i port 64. Sophantering finns i gårdshuset och källsortering finns i återvinningsrummet på Kungssätravägen 62 A.
Föreningen äger ett sammanhängande L-format lamellhus med 6 trapphus samt en garagebyggnad. Föreningen har 11 st markparkeringsplatser, 14 st parkeringsplatser på P-däck och 26 st garageplatser. Biluppställningsplats ingår ej i bostadsrätten, separat hyresavtal tecknas. Styrelsen har hand om kölistan.
Fastigheten finns på Kungssätravägen nära Sätra centrum, med matbutiker, frisör, apotek, restauranger och T-banestation. Här finns även Sätraskolan åk 1-9, fritidshem och ett flertal förskolor. Fastigheten ligger alldeles intill Sätradalsparken där det finns stora gräsytor och planteringar; bl. a. en fin perennpark. För barnen finns en stor plaskdamm och flera lekplatser. Sedan 2017 finns även ett mindre utegym samt 2,5 km motionsspår i bebyggt område.

TV och Bredband

Föreningen har Telia som leverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler, bredband, bredbandstelefoni samt en smartbox ingår i avgiften.

Om området

Sätra Centrum

Perfekt läge nära centrum med handel och kommunal service, en park alldeles i närheten och närhet till både bad och fritidsaktiviteter. På en minuts avstånd finns Sätra tunnelbanestation och med bil nås Stockholms centrum på cirka 15 minuter. Som närservice finns matvarubutik, Pressbyrå, restauranger, videobutik, apotek, vårdcentral, stadsdelsförvaltning med mera i Sätra Centrum.
Inom gångavstånd finns ännu mer fin natur i form av Sätraskogens naturreservat med unik kulturmark och Mälarens vatten. Promenera till Sätra strand och fortsätt utmed Mälaren om våren och njut av ekdungar och vackra vitsippemattor. På sommaren finns utomhusbad i Sätrabadet och Mälarhöjdsbadet. För den idrottsintresserade finns förutom utegym och motionsspår i naturreservatet även Sätra IP med friidrott, fotboll, skidåkning och hockey alldeles i närheten.
Nordens största köpcentrum Kungens Kurva med bl.a. IKEA ligger på gångavstånd såväl som Heron City med biografer och restauranger. Ännu lite närmare ligger SKHLM, Skärholmens galleria.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Lundberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad