Axelsberg/Hägerstenshamnen, Stockholm

Bilder

  • Kommande®
  • Stort vardagsrum med utrymme för soffgrupp och extra matbord

Axelsberg/Hägerstenshamnen , Stockholm

Stor 3,5:a med begränsad insyn i populära Hägerstenshamnen som ligger med ett naturskönt läge vid vackra Mälaren på lugn återvändsgata. Lägenheten har begränsad insyn och lugnt läge mot den lummiga innergården. Det stora vardagsrummet i bostadens mitt skapar ett bra utrymme för socialt umgänge. Rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaring. Från kök kommer man ut på den möblerbara balkongen som avnjuts med förmiddagssol. Två väldisponerade sovrum samt ett mindre kontor alternativt ytterligare sovrum. Stor klädkammare/förråd. Hiss från markplan.

Bekvämt boende med badrocksavstånd till Mälaren för ett kvälls- eller morgondopp. Vid badklipporna finns grillplatser där man kan sitta och njuta av härlig solnedgång på bergsklipporna. Hägerstenshamnen ligger med ett naturskönt läge vid vackra Mälaren. Runt omkring området är det grönt och lummigt med mysiga promenadstråk och småbåtshamnar. Kort gångavstånd till Axelsberg och Örnsberg med goda kommunikationer tillgång till bra service. I området finns flera förskolor och en populär skola.

På ca 1 minuts gångavstånd finns inbjudande och utmanade lekplats och bollplan i Arkenparken, på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Vid Arkenparken ligger populära Hägerstenshamnens skola. Kort gångavstånd till två "4H gårdar" - Eolshäll och Aspuddsparken med olika djur att titta på och aktiviteter för de små.

102 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
5 662 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud) och bredband

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jennie Göthlin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!