Schlytersvägen 69

Bilder

  • Såld!

Schlytersvägen 69 , Aspudden , Stockholm

- Juridisk person ok
- Fri uthyrning
- 54 kvadratmeter golvarea
- Terrass med fin utsikt

Välkommen till denna mycket ljusa och trevliga nyproducerade vindslägenheten som är belägen centralt i Aspudden. Den exklusiva lägenheten byggdes under 2017 och har väldigt moderna färg- och materialval. Här finns även en rymlig terrass med utsikt över Aspuddens sekelskifteshus och Botvidsparken.

Lägenheten har en golvyta om 54 kvadratmeter, många fönster som bidrar till den luftiga känslan och ett charmigt snedtak. I lägenheten finns ett stort badrum med plats för bland annat både dusch och badkar. Här har du även ett riktigt snyggt kök med mörkgrå skåpsluckor, trendiga mässingsdetaljer och en bänkskiva i carraramarmor. En extra trevlig detalj är golvvärmen som ligger i hela lägenheten.

Alldeles i närheten finns Aspudden centrum med såväl service som kommunikationer. Här finns bland annat en ICA-butik med generösa öppettider, bageri, apotek och flera trevliga restauranger. Med tunnelbana når du Södermalm på bara några minuter. I närheten finns även exempelvis mysiga Vinterviken, Liljeholmstorgets galleria och mycket annat.

44 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 003 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
44 kvm
Våning:
4
Lägenhetsnummer:
17
Byggår:
1946
Driftskostnad:
408 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

44 kvm

Biarea

10 kvm

Rumsbeskrivning
Entré

Innanför dörren möts du av en ytsmart och praktisk hall med avhängningsmöjligheter.

Kök

Fantastiskt kök med stor plats för matlagning och umgänge. De snygga gråa skåpsluckorna lyfter fram marmorskivan på ett elegant sätt, och knopparna och blandaren i mässing bidrar till en lyxig känsla. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys samt diskmaskin, en riktigt bra köksfläkt samt ugn och induktionshäll. Bänkskivan sticker ut en bit som en slags bardel. Köket ansluter sedan i en öppen planlösning ut till vardagsrummet.

Vardagsrum

Luftigt, ljust och fint vardagsrum med ytor för soffgrupp och annat möblemang. Moderna och snygga glasväggar avgränsar vardagsrummet från sovrummet. Från vardagsrummet når du även ut till den trevliga terrassen genom stora glasdörrar.

Sovrum

Rymligt och fint sovrum med fint ljusinsläpp tack vare glaspartierna samt sovrumsfönstret. I sovrummet finns plats för såväl dubbelsäng som sängbord.

Badrum

Ljust och snyggt badrum med modernt klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet har plats för både dusch och badkar, och är idag utrustad med vägghängd toalett, handfat med tillhörande kommod och spegelskåp och dusch med duschväggar i glas. Även i badrum finns givetvis golvvärme inlagt. I badrummet finns ett takfönster som bidrar till ett fint ljusinsläpp.

Välkommen till ett boende i toppklass. Lägenheten, byggd 2017, är en fantastisk bostad med moderna färg- och materialval. Hela lägenheten andas exklusivitet med bland annat en fantastisk terrass med ett högt, fritt läge och utsikt över Botvidsparken och sekelskifteshus. Tack vare de många fönstren och en riktigt bra planering upplevs lägenheten väldigt luftig. På golvet ligger genomgående ett fint trägolv och väggarna är ljust målade. I hela bostaden finns infällda spotlights i taket. Som en extra trevlig detalj finns vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns ej

Avgift

2 003 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

4 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnader uppskattade enligt schablon då ingen bor i lägenheten

Andel i föreningen

6,8673%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1946 OÅ 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 augusti 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 154 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Stenkvistan 15

Förening

Namn

Brf Stenskvättan 15

Om föreningen

Brf Stenskvättan 15 är en äkta bostadsrättsförening belägen på Schlytersvägen 69 i Aspudden. Föreningen består av fjorton bostadsrättslägenheter samt tre hyresrätter. Föreningen äger marken och tillåter juridisk person som köpare. Dessutom får du hyra ut i andra hand enkelt. Föreningen har upplåtit nya ytor för lägenheter, till exempel råvindsyta som byggts om till två lägenheter.

De hyresrätter som finns i föreningen ses som en dold tillgång och kommer att säljas av när möjligheten till det finns. I samband med uppförandet av nya lägenheter i huset har vissa förbättringar genomförts. Exempelvis byttes taket ut under 2017 och under 2016 fick samtliga lägenheter säkerhetsdörrar installerade.

Föreningen är fullvärdesförsäkrad genom Brandkontoret.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

17

Antal hyresrätter

3

TV och Bredband

Kabel-tv ingår i månadsavgiften. Föreningen har dragit in fiber till huset där separat avtal tecknas med leverantören.

Parkering

Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Det finns möjlighet till gatuparkering. Besök gärna Stockholm stads hemsida för mer information.

Renoveringar

- Stambyte (2016)
- Elstigare (2016)
- Nya säkerhetsdörrar (2016)
- Nymålat trapphus (2016)
- Renovering av källaren och ny tvättstuga (2016)
- Installation av fiber (2016)
- Byte av tak (2017)

Ekonomi

Avgifterna har nyligen höjts med tio procent för att stärka likviditeten. Det är troligt att man senare återigen kan sänka avgifterna när man får ut standardmässig hyra från de hyresrätter som finns i föreningen. I dagsläget ligger hyrorna väsentligt under taket för vad som är rimligt. Ärendet ligger just nu hos Hyresgästföreningen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1137 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Aspudden

Aspudden är en av Stockholms äldsta förorter och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, livsmedelsbutiker, apotek, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även restaurangen Winterviken som har café med uteservering på sommaren, festvåning och konferenser.

Nere vid Mälaren finns välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. På kort gångavstånd ligger även sjön Trekanten med badplats, på vintern plogas isen för skridskoåkning. I närområdet finns Liljeholmstorget med enormt utbud av service och restauranger. I Liljeholmen finns dessutom två olika SATS - förutom det som ligger intill Konstfack vid Telefonplan.

För barnfamiljer finns den mycket populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och andra aktiviteter. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Bredvid parken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för alla åldrar.

I området finns mycket goda kommunikationer. Från Aspudden når du Södermalm med tunnelbana på bara några minuter. Föredrar du att cykla tar du dig in till Söder på cirka tio minuter.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad