Cedergrensvägen 16

Bilder

  • Såld!

Cedergrensvägen 16 , Telefonplan , Stockholm

- Juridisk person ok
- Hotellservice
- Hyr ut enkelt

Missa inte chansen att köpa ditt eget hotellrum. På ApartHotel Telefonplan kan vem som helst köpa - oavsett om du är juridisk person eller om du vill köpa som privatperson. Boendet är perfekt för dig som vill ha en övernattningslägenhet, för dig som veckopendlar och för dig som pluggar men vill ha möjlighet att hyra ut under lov och helger.

För att köpa behöver du bara godkänna uthyrningsavtalet. Som privatperson behöver du även bli momsregistrerad - en enkel process där guidar vi dig rätt!

Kontakta gärna mäklaren för mer information!

16,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
847 kr Inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
16,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
215
Byggår:
1968

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

16,5 kvm

Rumsbeskrivning

På ApartHotel Telefonplan bor du i ett väldigt fräscht rum med hög standard. Rum 215 är inrett i modern stil med moderna färg- och materialval. På golvet ligger ett ljust trägolv, väggarna är målade i vitt och skåpsluckorna går i en snygg grå färg med matchande läderöglor.

I köksdelen finns bland annat kylskåp samt mikrovågsugn. Här finns också en snygg bänkskiva i trä.

Längst in i rummet hittar du sovalkoven som består av en stor skön säng samt smart belysning. Här finns också en platt-tv uppsatt på väggen. Rummet erbjuder bra förvaring i platsbyggda skåp och garderober av varierande storlek. Här finns också ett trevligt skrivbord och en slags köksö.

Badrummet håller hög klass med kakel och klinker i vitt med inslag av mörkblått. Här finns toalett, handfat, dusch och handdukstork. Badrummet är har nyligen renoverats. När du behöver tvätta kläder och liknande finns en gemensam tvättstuga på källarplanet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

847 kr Inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,93%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FX

Energideklaration

Utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Hallonbusken 2

Övrigt

Det finns möjlighet att hyra förråd i källarplanet.

Förening

Namn

Brf ApartHotel Attaché

Om föreningen

Brf ApartHotel Attaché är en oäkta föreningen belägen i ApartHotel Telefonplan. Föreningen består av 91 lägenheter av varierande storlek.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

91

TV och Bredband

Kabel-tv från Hoist och fiber från Ownit.

Parkering

23 parkeringsplatser, varav fyra med motorvärmare

Renoveringar

Nyligen har det byggts på en våning på hotellet där fler rum/lägenheter tillkommit och upplåtits.

Äkta/oäkta

Föreningen är en oäkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Övrigt

- Obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån för bl a hushållsel, tv och bredband.
- Förråd finns att hyra i källaren.

Om området

Telefonplan

Välkommen till ett fantastiskt område med många möjligheter och närheten till allt du kan tänka dig!
Telefonplan genomgår just nu sin största förändring sedan LM Ericsson satte sin prägel på området. Här finns goda förutsättningar att smälta samman klassisk industrimiljö med framtida arkitektur och utveckla något helt nytt. De tre kvarteren Telefonfabriken, Tvålflingan och Timotejen skapar en varsam blandning av nyproducerade bostäder och befintliga industrifastigheter som omvandlas till unika lägenheter. Här bor du bara ett stenkast från city mitt bland kulturkvarteren med en blandning av det lugna gemytliga och det moderna och trendiga.

Restauranger i närheten är Amazing India, Nygammalt, välrenommerade Landet, Svenska Sushiköket samt nyöppnade Svenska Hamburgerköket som blivit en succé och drar folk från hela Stockholm. Du hittar även flertalet restauranger vid Designens hus.

Varför inte köpa med frukost från Söderbergs gamla Bageri att avnjuta i någon av områdets parker och grönområden? Exempelvis i vackra Svandammsparken med stor gräsyta och plaskdamm gjord för fina sommardagar och mysiga picknickar. Runt hörnet hittar du även anrika biografen Tellus som varje vecka har filmvisningar och jazzspelningar, vilket de även arrangerar ute i parken på somrarna.

Barnfamiljer erbjuds en bekväm närhet till ett flertal olika förskolor, skolor, lekplatser, 4H-gårdar/parklek och andra typer av utemiljöer för barn. Förskolor i närheten är bl. a. Timotejen, Smeden, Silvergranen, LM gården och Paletten. Attraktiva Västbergaskolan finner du på mindre än 100 m avstånd.

För de idrottsintresserade finns Västberga IP, Brännkyrkahallen och stora friluftsområden kring Vinterviken och Mälaren. Flertalet träningscentra som Sats, Puls och Träning, Mitt Gym samt Sthlms klättercenter finns inom fem minuters gångavstånd.

Kommunikation

Tunnelbanestation Telefonplan utgör röd linje. Med endast två minuters gångavstånd till tunnelbanan tar du dig till T-centralen inom bara 14 min. På Telefonplan finner du även ett antal busslinjer som tar dig mot bl. a. Fridhemsplan, Älvsjö och Bagarmossen. Busshållplats finns utanför porten.

Närservice

Närservice som finns är bl.a. apotek, vårdcentral, BVC, Försäkringskassan, Hemköp (öppet till 23), Västberga Handelsplats med bl.a. Coop Forum. Vid torget hittar du även kulturhuset Midsommargården och bibliotek. Du har även nära till ett flertal olika frisörer, skomakare, kemtvätt m.m. På gång- eller cykelavstånd finns Liljeholmstorget samt Hornstull med stort utbud av shopping och affärer. Från området tar det ca 10 min med bil till SKHLM i Skärholmen och IKEA Kungens Kurva.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad