Klubbacken 22

Bilder

  • Såld!

Klubbacken 22 , Mälarhöjden , Stockholm

Äntligen är den här - lägenheten som är bäst i klassen! Panoramautsikt, öppen spis, underbart kök - listan över charmiga detaljer kan göras lång.

Högst upp i en fantastisk gavellägenhet på Klubbacken 22 hittar du den här pärlan. Vill du också ha balkongutsikt mot Mälaren? Eller vill du blicka ut över Mälarhöjdens kuperade landskap med dess färgglada villakvarter? Kanske vill du istället se Globen? Ibland är det praktiskt att inte behöva välja. Härifrån ser du allt.

Med sina femtiofem kvadratmeter fördelat på två rum och kök har du både ett praktiskt och ett fantastiskt trevligt boende. God förvaring i skjutdörrsgarderober, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ett fräscht kök med diskmaskin och andra förnödenheter. I det stora vardagsrummet har du inte bara gott om plats för möblemang, utan även en mysig öppen spis. Från vardagsrummet når du även balkongen med sol från morgon till kväll.

En lägenhet som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 206 kr inkl värme och VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
3181405
Byggår:
1942
Driftskostnad:
385 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

Fantastisk lägenheter med bra planlösning. Belägen på en gavel högst upp i huset med underbar balkong och öppen spis. I lägenheten ligger vitsåpade och vackra furugolv.

Hall: Inbjudande hall med gott om avhängningsytor. Här finns en platsbyggd garderob samt rymlig skjutdörrsgarderob. Hallgolvet består av klinker och väggarna är vitmålade.

Sovrum: Trevligt och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns god förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Sovrummet är målat i en trevlig grönblå retrofärg och har ett fönster med fin utsikt.

Kök: Ljust och modernt kök med induktionshäll, ugn samt diskmaskin och gott om bänkytor. Köket är nyligen renoverat och fungerar utmärkt för matlagning. Här finns ett fönster med väldigt fin utsikt, vilket bidrar till ett vackert ljusinsläpp.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med utgång till den fantastiska balkongen. Här finns även en fungerande öppen spis. Gott om plats för möblemang och annat. Vardagsrummet ansluter till köket på ett trevligt och praktiskt sätt. Här finns fönster i två väderstreck.

Badrum: Fräscht badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med badkar, toalett, handfat och tillhörande kommod med granitskiva, handdukstork samt spegelskåp.

Balkong: Fantastisk och solindränkt balkong med underbar panoramautsikt där du ser Kaknästornet och Globen åt ena hållet och Mälaren åt andra. Däremellan har du fri utsikt över Mälarhöjdens kuperade terräng och idylliska villakvarter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

3 206 kr inkl värme och VA

Driftskostnad

4 630 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 2 230 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

8,157%

Andel av årsavgiften

7,423%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1942

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Sj��lvdrag

Energideklaration

Utförd.
Energiprestanda: 191 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Mowitz 2

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.

Förening

Namn

Brf Källarbacken 22

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Källarbacken 22 är en stabil förening belägen i Mälarhöjden i Hägersten. Föreningen bildades 2010 och finns på Klubbacken 22. Föreningen består av tjugo lägenheter, varav sexton av dessa utgör bostadsrätter samt fyra hyresrätter. Nyligen har föreningen lagt om två av sina lån, vilket innebär en mycket lägre räntekostnad.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

20

Antal hyresrätter

4

TV och Bredband

Fiber finns indraget i huset. Du som boende tecknar sedan ett separat avtal med levetantören.

Parkering

Föreningen har några få parkeringsplatser. Till dessa är det idag kö.

Renoveringar

2018 - Renovering av balkonger
2016 - Renovering av tak
2016 - Termostater på elementen

Ekonomi

Föreningen planerar inga avgiftsändringar. Under våren 2018 kommer balkongerna att renoveras, men det kommer inte att påverka avgifterna. Tidigare har bland annat taket renoverats.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja. Minsta ägarandel är tio procent.

Äger föreningen marken?

Föreningen innehar marken med tomträtt.

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Mälarhöjden

Mälarhöjden är ett attraktivt och idylliskt villaområde vid Mälaren med närhet till trivsamma grönområden samt Mälarens vatten och stränder. Omgivande natur ger fina möjligheter till fritidsaktiviteter under alla årstider.
Inom gång- och cykelavstånd från bostaden finns trevliga båthamnar och båtklubbar samt Eolshälls 4H-gård med djur och aktiviteter för de mindre barnen. På Klubbensborg finns det populära caféet Uddvillan och flera hus som Bellman besjungit. Området har en lång och händelserik historia och här finns en hel rad charmiga smultronställen. Alldeles nedanför Klubbacken finns trevliga och populära restaurangen Astrids som är väl värd ett besök.

Kommunikation

I närheten finns två tunnelbanestationer längs med röda linjen - Mälarhöjden och Axelsberg. Båda dessa ligger inom cirka tio minuters promenad. Från Klubbacken finns även buss som snabbt och smidigt tar dig till Mälarhöjdens centrum.

Närservice

I närheten finns service i form av pizzeria och snabbköp. Precis nedanför Klubbacken har du även populära restaurangen Astrids. I Mälarhöjdens centrum finns andra butiker livsmedelsbutiker och annan service. Dessutom har du bland annat en ICA-butik samt andra butiker i Axelsberg.

Parkering

Under 2017 har kommunen infört nya parkeringsregler som innebär att det blir parkeringsavgifter och boendeparkering i Hägersten. Mer info hittar du på Stockholm stads hemsida.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad