Hildebergsvägen 4, entréplan

Bilder

  • Såld!

Hildebergsvägen 4, entréplan , Liljeholmen Centrum , Stockholm

Välkommen till ett drömboende med uteplats och fritt västerläge! Ljus och fantastiskt fin hörnlägenhet med stora sociala ytor. Optimal planlösning och insynsskyddat läge, här är det bara att flytta in! Naturskön omgivning med Liljeholmskajen som granne, i ett modernt boende från 2005. Välkomna!

76,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 928 kr inkl värme, VA och kabel-TV ComHem
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76,5 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
2005
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76,5 kvm

Rumsbeskrivning

Fantastisk hörnlägenhet med fritt läge, stora fönsterpartier och härligt ljusflöde. Social och öppen planlösning med stilrent kök, stor matplats och utgång till uteplats med allmänningen och grönskan som granne. Stor möblerbar hall öppnar upp mot den öppna planlösningen, två mysiga sovrum en klädkammare och helkaklat badrum med tvättmaskinpark och pratiska arbetsytor. Genomgående ljus färgsättning och ekparkettgolv. Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL: Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, 2 garderober samt en rymlig klädkammare in mot sovrummen. Från hallen har man tillgång till lägenhetens samtliga rum.

KÖK: Modernt och stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrummet, här finns matplats för ca 6-8 personer. Väldisponerat med bra förvaring och mycket goda arbetsytor. Utrustat med hällspis, ugn, separat kyl, separat frys, integrerad diskmaskin (samtliga från Bosch) och spisfläkt (från Futurum). Köksluckor i vitt, ljust liggande kakel ovan diskbänk samt snygg bänkskiva i mörk laminat.

VARDAGSRUM: Rymligt och mycket ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och fri utsikt mot allmänningen och grönskan. Från vardagsrummet har man tillgång till den trivsamma balkongen/uteplatsen. Här finns gott om plats för utemöbler och blomsterarrangemang.

SOVRUM 1: Lugnt beläget sovrum med plats för dubbelsäng och här finns en skjutgarderob.

SOVRUM 2: Lugnt beläget sovrum alternativt arbetsrum.

BADRUM: Fräscht och rymligt badrum med dusch och WC. Välutrustat med en mycket bra arbetsbänk, väggskåp, tvättmaskin, torktumlare (båda från Bosch), badrumsskåp med spegel, vitt kakel och mörkt klinkergolv med golvvärme.

KLÄDKAMMARE: Häng och hyllor.

BALKONG/UTEPLATS: Trätrallbelagd balkong med uteplatskänsla. Fritt läge mot allmänning och öppning mot gräsmatta vilket möjliggör passage ut mot allmänningen och naturen. Västerläge med eftermiddags- och kvällssol.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 7, hiss finns

Avgift

4 928 kr inkl värme, VA och kabel-TV ComHem

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 200 kr

Andel i föreningen

1,12%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm.
Brf har gemensamt upphandlat Bredband genom Telia för rabatterade priser, till en kostnad av 140 kr/mån. Det aviseras med månadsavgiften.

Förening

Namn

Brf Sjövikshöjden

Om föreningen

Brf. Sjövikshöjden består av tre hus som ligger på Hildebergsvägen 2, 4 och 6 i Årstaberg. Husen är högt belägna och har vacker utsikt över stan. Kommunikationerna är goda, det är nära till pendeltåg, tvärbana och bussar. Till Liljeholmens centrum med affärer och röda linjens tunnelbana går du på ca 10 minuter. Föreningens hus rymmer totalt 84 lägenheter om 1-4 rum och kök, samtliga lägenheter har minst en balkong eller terrass. Till alla lägenheter hör ett rymligt förråd. Föreningen har en gemensam tvättstuga, cykelställ finns i varje portuppgång. Föreningen har också en kombinerad gästlägenhet och fest/samlingslokal. Till uthyrning åt medlemmarna finns 40 garageplatser samt 9 ytparkeringsplatser.
http://www.sjovikshojden.se/

Om området

Liljeholmen Centrum

Liljeholmen har de senaste ca 15 åren genomgått en mycket stor omvandling. Vid Liljeholmskajen håller en helt ny stadsdel på att växa fram med promenadavstånd från innerstaden.
Vid Liljeholmstorget finns en galleria med 90 butiker. Även runt torget finns en rad butiker och serveringar.
Närheten till innerstaden är ett faktum. På gångavstånd över Liljeholmsbron ligger Hornstull och även på den nya Årstabron går eller cyklar man till Södermalm. Ändå ligger Liljeholmen i direkt närhet till vatten, natur och rekreation.

Kommunikation

Liljeholmen har blivit en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken. Ett stort antal bussar utgår från en modern terminal under torget. Här finns även Tvärbana och tunnelbana. Tvärbanan går mellan Sickla Udde och Alvik och en utbyggnad till Sundbyberg och Solna pågår, På kort avstånd finns även Årstabergs pendeltågstation

Närservice

Vid liljeholmstorget finns ett köpcentrum med massor utav service utbud.

Karta

Hör av dig till Pernilla Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad