Skridskovägen 9A, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Skridskovägen 9A, 1 tr , Västertorp , Stockholm

Välkommen till ett ljust och luftigt boende med spektatulär takhöjd och bästa skick! Öppen, social planlösning med smakfull interiör, byggt av Oscar Properties 2009. Lugnt innergårdsläge med stora fönster och balkong i söderläge. Det platsbyggda köket med takhöjd, helkaklat badrum och stort sovrum bjuder in till ett boende att trivas i. Fastigheten är tidigare skola som byggts om till hög standard. Affärer finns tillgängligt i Västertorps C och tunnelbanan ligger 2 min bort.

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 046 kr inkl värme, VA, bredband Ownit 100/100 mbit
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
1956

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna mycket ljusa och charmiga lägenhet, färdigställd 2005 från att från 1956 varit en skola. Spännande, luftig och social planlösning och varierande takhöjd med som högst ca 3,20 meter. Genomgående mycket gott skick och ett ostört läge i huset. Stor balkong med bästa solläge mot innergården, föreningen godkänner även grillning.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall: Välkomnande entréhall med avhängningsytor samt smart förvaring via en dubbelgarderob med skjutdörrar.

Walk-in-closet: Intill hallen finns rymlig walk-in-closet med häng och hyllor. Ekparkett och målade väggar.

Vardagsrum: Spektakulära och mycket inbjudande utrymmen för umgänge. Flexibel planlösning med möjligheter till såväl en vardagsrumsdel som en matsalsdel, båda med en trivsam kontakt med det rymliga köket. Stora fönsterpartier med fantastiskt ljusflöde och det stora rummet har även utgång till balkong i söderläge. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Kök: Härligt och öppet kök mot sällskapsdelen. Stilrent och modernt inrett med vita skåpluckor i kombination med ljust kakel och bänksskivor i vit laminat. Välutrustat med integrerad kyl/frys, spishäll, spiskåpa, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro samt integrerad diskmaskin. Mycket goda arbetsytor samt bra förvaring. Ett kök att umgås och trivas i med rymlig matplats för uppåt 10 personer. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Badrum: Toppfräscht badrum med vitt kakel och mörkt klinkergolv med skön komfortvärme. Utrustat med duschhörna, wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och handdukstork.

Svorum: Rymligt sovrum med ett skyddat läge utan insyn. Här finns gott om plats för dubbelsäng samt plats för garderober och förvaring. Ljusa väggar i kombination med ekparkettgolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

4 046 kr inkl värme, VA, bredband Ownit 100/100 mbit

Andel i föreningen

0,025192%

Andel av årsavgiften

2,56188%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1956 oå 2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Lilla Isprinsessan

Om föreningen

Brf Lilla Isprinsessan ligger vid Hägerstensåsens T-bana i Stockholm i kvarteret Isprinsessan 9.

Föreningen har en fastighet med totalt två uppgångar med hiss. Första inflyttningen skedde 2005 efter att fastigheten hade byggts om till lägenheter.

Fastigheten som idag är kulturminnesmärkt byggdes under 1950 talet och började sin tid som skola. Under 1980-talet renoverades fastigheten och den nye hyresgästen, Hägerstens stadsdelsförvaltning flyttade in och huserade i lokalerna fram tills de flyttade till Liljeholmen 2005.

Tvättstuga finns i huset och är stor och ljus, med fyra tvättmaskiner, två torkskåp och två torktumlare.

Det finns även två stora cykelförråd och ett barnvagnsförråd.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://varbrf.sbc.se/lillaisprinsessan

Antal lägenheter

42

TV och Bredband

Fastigheten är kopplad till Stockholms-stadsnät via operatören Ownit. Via detta nät är samtliga lägenheter i fastigheten uppkopplade mot fiber internet med en möjlig hastighet om 500-1000 Mbit. Kostnaden för internetuppkopplingen är en obligatorisk avgift på 200 kr som läggs på hyresavin. TV och telefoni kan även väljas från denna leverantör.

Parkering

Bostadsrättsföreningen har totalt 30 parkeringsplatser fördelade på tre olika parkeringar runt fastigheten som kostar 300 kr/mån.
Parkering vid entré 7.
Parkering vid entré 9.
* Parkering vid infart till badhusparkering.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god och man har inga planerade avgiftsförändringar. Under 2017 byggde föreningen om lokaler till 6 st bostadsrätter som sålts och gett föreningen en vinst om 3 milj. kr. För mer information om föreningens ekonomi vänligen se bilagd årsredovisning.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Västertorp

Västertorp är en förort till Stockholm som ligger bara 7 minuter söderut med tunnelbana från Liljeholmen. Unikt för stadsdelen är skulpturparken som har en av Sveriges största samlingar av skulpturer utomhus. Här finns ett tjugotal skulpturer dessutom ett tiotal offentliga utsmyckningar i skola, tunnelbana, på husfasader och i entréer. Initiativtagare till detta var Fritz H Eriksson, direktör för byggnadsbolaget Olsson & Rosenlund som uppförde byggnaderna i den norra delen av stadsdelen.

Idag är Västertorp en stadsdel med ett levande centrum. Här finns diverse butiker, mataffärer, restauranger, caféer, bank, postombud, apotek och skola. I närheten finns simhall, utomhusbad och fotbollsplaner. Parkleken lugnet är en stor bemannad lekpark med plaskdamm, gungor och klätterställningar. Centrumet är till stor del bevarat i sin 50-talsstil. En upprustning gjordes 2011-12 med ny gatubelysning och markbeläggning.

Karta

Hör av dig till Pernilla Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad