Selmedalsringen 20, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Selmedalsringen 20, 2 tr , Hägerstenshamnen/Örnsberg , Stockholm

Stilren stor tvåa med balkong! Renoverad med nytt kök, helkaklat badrum samt nya golv och ytskit. Genomtänkta förvaringslösningar och stor möblerbar hall. Populär förening på återvändsgata intill Mälarens strand i Hägerstenshamnen. T-bana och service i området! Alt planritning för 3 rok finns.

73 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
4 284 kr värme, VA, kabel-TV(bredband from 1 mars)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1989

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna renoverade och stora 2:a belägen i natur,- och vattennära Hägerstenshamnen. Lugnt och lummigt område på återvändsgata med Mälaren runt hörnet!
Vardagsrummet i bostadens mitt skapar en bra känsla för socialt umgäng och utgång till den härliga balkongen innergården. Köket är rymligt och ligger i anslutning till vardagsrummet och har en stor matplats vid fönstret. Väldisponerat sovrum med plats för dubbelsäng. Möblerbar och rymlig hall med bra skjutgarderobsförvaring samt plats för arbetsplats. Badrummet är väl tilltaget och har plats för tvättmaskin och torktumlare.
Det perfekta läget med promenadstråk utanför dörren och intill Mälaren och Vinterviken skapar ett drömboende för paret, barnfamiljen eller dig som kommer från villa. Kort promenad till Örnsbergs samt Axelbergs T-bana, närlivs i kvarteret och en mycket välskött förening. Örnsbergs båtklubb ligger precis nedanför huset och det är badrocksavstånd till badbryggan. På kort promenadavstånd finns även 4H-gård och Vinterviken.

Följande planlösning presenteras:

Hall

Möblerabar hall med avhängning i entrén samt rymlig skjutgarderob med elfasystem. Hallen har mörkgrått klinkergolv och väggarna är målade i vitt. Väggen mot vardagsrummet kan tas ner för en öppnare planlösning.

Kök

Köket har plats för stor matplats och vita köksluckor. Ljust kakel samt ekskiva med infälld disko och keramikhäll. Fullutrustad maskinpark bestående av kyl, frys, integrerad micro, ugn och spis med keramikhäll, spiskåpa samt integrerad diskmaskin. Ekparkett och målade väggar.

Badrum

Fräscht badrum med klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Badkar, wc, handfat, handdukstork samt tvättmaskin, torktumlare med praktisk avlastningsbänk och rymliga överskåp.

Vardagsrum

Det ljusa vardagsrummet är rymligt och med plats för stor sällskapsdel samt plats för soffgrupp. Den centrerade placeringen av rummet gör att alla rum utgår från vardagsrummet. Här ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Utgång till den härliga stora balkongen, här finns plats för trädgårdsmöbler.

Sovrum
Här finns gott om plats för dubbelsäng samt bra förvaring. Ekparkett och målade väggar även här. Skjutgarderob med spegeldörrar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

4 284 kr värme, VA, kabel-TV(bredband from 1 mars)

Andel i föreningen

0,0085%

Andel av årsavgiften

0,81503%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1989

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 januari 2008
Energiprestanda: 106 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Hägerstenshamnen 3

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Hägerstenshamnen 3 ligger vid Mälarens strand i stadsdelen Hägersten med adresserna Selmedalsringen 18 - 26. Föreningen har tre fastigheter med 102 lägenheter. Fastigheten bebyggdes 1988-1990 av JM Byggnads AB och är i gott skick. Föreningen är mycket välskött och har en stabil ekonomi. Under 2015 åtnjöt medlemmarna fri avgift för december månad.

Hela bostadsområdet Hägerstenshamnen består av fem bostadsrättsföreningar på Selmedalsringen och Instrumentvägen. De fyra föreningarna på Selmedalsringen ingår i Träpatronens samfällighet som ansvarar för kabel-tvnät, datanät, angöringsvägar och parkeringshusen.

Föreningen har en egen hemsida med bra information: www.hagerstenshamnen3.se

Antal lägenheter

102

TV och Bredband

TV: Com Hem (basutbud ingår i månadsavgiften). Internet: Via fiber, leverantör Ownit. Hastigheten på bredbandet är 500-1000 Mbit/s (symmetriskt) till samtliga lägenheter. Detta ingår i månadsavgiften.

Parkering

Garagen med 240 inom- och utomhusplatser sköts av Samfälligheten. Utomhusplats kostar 250 kr/mån, inomhusplats 370 kr/mån och inomhusplats med el 495 kr/mån.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2012 och sträcker sig fram till 2017.

Nedanstående underhåll har utförts eller planeras:

Rörrensning Utfördes 2011

Byte av hissar 2014 - 2015

Målning av fönsterbleck 2018

Övrigt

2 st fräscha och välutrustade tvättstugor finns i fastigheten. Den ena, mellan port 22 och 24 har 6 tvättmaskiner, 6 torktumlare, 2 torkskåp samt varmmangel. Den andra, belägen till höger om port 20, har 3 tvättmaskiner, 1 grovtvättmaskin,1 centrifug, 3 torktumlare samt ett torkrum.
Barnvagnsrum och cykelrum finns i huset. Föreningen har även en gemensamhetslokal, som även kan användas som övernattningslägenhet.

Om området

Hägerstenshamnen/Örnsberg

Lugnt och naturnära kvarter beläget alldeles invid Mälaren. Inpå knuten finns mysiga promenadstråk längs vattnet, båthamn, klippbad, populära Vinterviken med koloniträdgårdar m.m. Området lämpar sig för såväl barnfamiljer som äldre och det är närhet till allt från kommunikationer till service. Kort promenadavstånd till både Axelsbergs- och Örnsbergs Centrum med t-bana, livsmedelsbutiker, restauranger m.m.
Husen i området Hägerstenshamnen stod klara under åren 1989- 1990.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Axelsbergs tunnelbana, det tar ca 10 minuter in till Slussen.

Närservice

I området finns restauranger, cafeér och mataffär m.m. I närbelägna Liljeholmen har Stockholms modernaste galleria nyligen öppnat, med ett enormt utbud av shopping och diverse förnödenheter.
Grundskola, dagis och förskolor finns i området.

Parkering

I garage och på parkeringsdäck finns totalt 240 p-platser, se samfällighetens hemsida för information om kö och priser.
Gästparkering finns på parkeringsdäcket, Selmedalsringen 6. Den är avgiftsbelagd dygnet om och p-biljett köpes i biljettautomat. Priset är 5 kr/tim.

Karta

Hör av dig till Pernilla Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad