Hägerstensvägen 137, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Hägerstensvägen 137, 3 tr , Aspudden , Stockholm

Fin och varsamt renoverad tvåa högst upp i huset! Bra läge i hjärtat i populära Aspudden med service och tunnelbana vid torget. Genomgående planlösning med stort ljusflöde, stilfullt kök och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Stor och välskött förening med bra ekonomi. Fritt och insynsskyddat läge.

43 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 433 kr inkl värme, VA och el
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
3
Byggår:
1940

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

43 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna charmiga lägenhet med ett attraktivt läge i Aspudden. Genomgående tvåa högst upp i fastigheten med fritt läge och utan insyn!
Här bor du centralt men ändå ostört, med vardagsrum mot föreningens lummiga gård. Trivsam lägenhet med väldisponerade ytor, där ljuset flödar och atmosfären är bästa tänkbara. Bra förvaringsmöjligheter med inbyggda garderobslösningar i hall och sovrum. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, fullutrustat och fräscht kök med diskmaskin samt ljust vardagsrum mot lummig bakgård. Helkaklat badrum med tvättmaskin.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall: Möblerbar hall med avhängningsmöjligheter och smarta förvaringslösningar. Fin ekparkett samt målade väggar. Ifrån hallen nås mindre klädkammare. Här finns plats för arbetsplats.

Vardagsrum: Mycket trivsamt och lättmöblerat vardagsrum med rikt ljusinsläpp via stort fönsterparti i söderläge. Vardagsrummet ligger lugnt och ostört beläget mot föreningens gård, med vackra planteringar och gräsytor. Eklaminat och vitmålade väggar.

Sovrum: Bra planerat sovrum med plats för dubbelsäng. Gott om förvaring i form av en tre flyttbara garderober. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Kök: Högblankt och stilrent kök med goda arbetsytor, bra förvaring samt bra förvaring. Vita köksluckor och ljus tapet under glasskiva ovan köksbänk, kyl/frys, diskmaskin, inbyggd micro, spis samt spisfläkt. Köket har renoverats under senare år och har klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns plats för mindre bord eller bardel.

Badrum: Fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Vitt kakel och klinkergolv. Wc, duschhörna, tvättmaskin samt handfat med kommod.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 433 kr inkl värme, VA och el

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1940 oå 1994

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas och 3-glas

Övrigt

Vindsförråd hör till lägenheten samt matkällarförråd.

Förening

Namn

Brf Vandraren

Om föreningen

Brf Vandraren äger fastigheterna Vandraren 17, Vallfarten 3 och Pilgrimen 6. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Trygg-Hansa. Föreningen upplåter 175 bostadsrätter, 19 lokaler med hyresrätt samt 1 lokal med bostadsrätt. Föreningen registrerades 2000-10-18.

Under 1992 - 1994 genomgick fastigheterna en omfattande renovering och ombyggnad, då gjordes även stambyte. Föreningen renoverade och målade samtliga balkonger under 2005.

Observera att elen ingår i avgiften!!

Föreningens medlemmar disponerar över en gemensam innergård, med trevliga gräsytor och planteringar. Här finns även utemöbler samt grillmöjligheter.

TV och Bredband

Kabel-tv via ComHem och bredband via Bredbandsbolaget.

Kontaktperson

Rikard Kahn

Telefon

070-7189191

Om området

Aspudden

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, livsmedelsbutiker, apotek, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även företaget Winterviken som har café med uteservering på sommaren, festvåning och konferenser.

Nere vid Mälaren finns välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. På kort gångavstånd ligger även sjön Trekanten med badplats, på vintern plogas isen för skridskoåkning. I närområdet ligger Liljeholmens centrum med stor galleria med gott om utbud med affärer och restauranger. Goda kommunikationer och närhet till City.

För barnfamiljer finns den mycket populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa bl.a. fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Bredvid parken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp.

Kommunikation

I området finns två tunnelbanestationer - Aspudden och Örnsberg. Det tar ca 12-14 min in till T-centralen. Flertalet bussar trafikerar området.

Närservice

Kort gångavstånd till Telefonplan med Konstfack, SATS Sportclub, serviceutbud såsom apotek, livsmedelsaffär, restauranger (bl a den omskrivna restaurangen Landet), jourlivs m.m.

Parkering

Under 2017 har kommunen infört nya parkeringsregler som innebär att det blir parkeringsavgifter och boendeparkering i området. Mer info finns på: http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/parkeringstillstand/Boendeparkering/

Karta

Hör av dig till Pernilla Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad