Gärahov 1:77

Bilder

Utgångspris

800 000 kr

Bevaka slutpriset

Gärahov 1:77 , , Vaggeryd

Här finns möjligheten för er som drömmer om 2 hektar tomtmark för er själva där man får plats med stort hus, garage och eventuellt stall eller ladugård. Uppe på en solig plätt med andra mindre gårdar i närområdet och färdig samfällighet som sköter vägunderhåll och snöröjning och fiber finns vid vägen.

Estatework som äger markbiten kan hjälpa till med lösvirkeshus eller stallbyggnad på förfrågan. Förbetalt godkänt bygglov för byggnation finns redan. Önskar man bygga stort eller investera för senare försäljning så finns här alla möjligheter, då Vaggeryd är en högattraktiv växande barnvänlig kommun som spänner mitt emellan Jönköping och Värnamo med suveräna kommunikationer, 25 min körtid i vardera riktning. Ytterligare två tomter är redan i sålda i området. Detta då tomtmarken inte är bunden till någon husleverantör.

I naturskön omgivning med sjöar i området som kantas av skog, bad, badbryggor och vackra promenadstråk kan man här njuta av en lugn oas, men ändå behålla bekvämligheten med samhället ett par minuter bort. Här på området Håkansbygget finns idag ett par mindre hästgårdar i anslutning. Denna stora tomt om hela 2 hektar som erbjuds är något större än vad som synes vid första ögonkastet, då den sträcker sig från en äng till ytterligare en ängsplätt efter litet skogsområde och ger därav möjlighet till kanske en liten gård med ekonomibyggnad, stallbyggnad eller dylikt. I och med dess optimala läge med närhet till E4:an mellan Jönköping och Värnamo, kan du precis utanför stan besanna villadrömmen på landet. Denna tomt kommer vara ansluten till vägsamfälligheten vid överlåtelsen, som ombesörjer snöröjning och vägunderhåll. Vägföreningen är i dagsläget helt kostnadsfri. Kostnadsförslag gällande anslutningar för V/A finns från säljaren Estate Work AB, om så önskas.

För den som önskar ett rofyllt tillhåll precis utanför stan eller den som önskar bygga en gård ges här alla möjligheter. Marken är varierande med både plan mark på åker/ängsmark och med naturtomt och till viss del gallrat skogsområde. På flera håll i sjöområdet kring Håkansbygget med bland annat Fängen, Sandsjön och Käringasjön har många av tidigare äldre smultronställen gjorts om till permanentbostäder i och med det knappa avståndet till Jönköping.

För drönarfilm över området: --> https://vimeo.com/369863681

Varmt välkomna på visning!

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
20 135 kvm
Utgångspris:
800 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Gärahov 1:77

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

110

Taxeringsvärde

36 000 kr

Tomt

Areal: 20 135 kvm

Vatten/avlopp

Inget vatten eller avlopp på tomten i dagsläget.

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Vaggeryd Rastad GA:2
Förmån: Officialservitut Väg, 0665-2018/15.1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Håkansbygget som område kantas av ängar, skog, natur och några mindre hästgårdar.

Kommunikation

Bra kommunikationer med både buss och tåg. Se www.jlt.se. Närhet till Jönköping och Värnamo, ca 25 minuter med bil.

Närservice

I Vaggeryds centrum finns all tänkbar service så som affärer, butiker, restauranger och banker. Här finns även sim -och sporthall, nybyggd familjecentral samt station för tåg och buss.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Samija Hondo eller Johanna Bergström för mer information!

Samija Hondo

Samija Hondo

Vaggeryd

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0733-228 208

samija.hondo@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad