Håkansbygget

Bilder

  • Nyproduktion

Utgångspris

2 725 000 kr

Håkansbygget , Vaggeryd , Vaggeryd

I utkanten av Vaggeryd med naturskönt läge finns nu två stora unika byggklara tomter om hela 2000 kvm, båda med förhandsbesked klart för byggnation. Prisförslaget på nyckelfärdigt hus som presenteras i annonsen kommer från Älvsbyhus där produktionskostnadskalkylen även tagit hänsyn till tomtmark, och samtliga anslutningar och är således en totalentreprenad inklusive tomtköp. Större husmodeller finns att tillgå hos samma leverantör och skickas gärna på förfrågan om större nyckelfärdigt hus önskas. Tomterna är dock inte bundna till någon husleverantör och Estate Work som äger tomterna kan hjälpa till med lösvirkeshus på förfrågan. Önskar man bygga stort eller investera för senare försäljning så finns möjlighet att köpa tomterna tillsammans. Önskar man köpa enbart en tomt kostar denna 395.000 kr.

Med sjöar i området som kantas av skog, bad, badbryggor och vackra promenadstråk kan man här njuta av en lugn oas i naturskön omgivning, men ändå behålla bekvämligheten med samhället ett par minuter bort. Här på området Håkansbygget finns idag ett par mindre hästgårdar i anslutning. De två tomterna som erbjuds är något större än vad som synes vid första ögonkast, då dessa sträcker sig ytterligare en bit in i skogspartiet och ger därav möjligheter till kanske en liten gård med ekonomibyggnad, mindre stall eller dylikt. I och med dess optimala läge med närhet till E4:an mellan Jönköping och Värnamo, kan du precis utanför stan besanna villadrömmen på landet. Förhandsbesked gällande hus och V/A finns redan godkänt beslut på. Båda tomterna kommer vara anslutna till vägsamfälligheten vid överlåtelsen. Denna samfällighet ombesörjer snöröjning och vägunderhåll. Vägföreningen är i dagsläget helt kostnadsfri. Fiber finns vid vägen.

För den som önskar ett rofyllt tillhåll precis utanför stan eller den som önskar bygga en större villa ges här alla möjligheter. Marken är redan plan och fin och kräver således inga större ingrepp för att påbörja en byggnation. På flera håll i sjöområdet kring Håkansbygget med bland annat Fängen, Sandsjön och Käringasjön har många av tidigare äldre smultronställen gjorts om till permanentbostäder i och med det knappa avståndet till Jönköping.

Varmt välkomna på visning!

129 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
129 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
2 010 kvm
Byggår:
2019
Utgångspris:
2 725 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

129 kvm

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2019

Uppvärmning

Värmepump - frånluft

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isoler
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Gärahov 1:79

Allmänt om fastigheten

Tomt

Areal: 2 010 kvm

Om området

Vaggeryd

Håkansbygget kantas av ängar, skog, natur och några mindre hästgårdar.

Kommunikation

Bra kommunikationer med både buss och tåg. Se www.jlt.se. Närhet till Jönköping och Värnamo, ca 25 minuter med bil.

Närservice

I Vaggeryds centrum finns all tänkbar service så som affärer, butiker, restauranger och banker. Här finns även sim -och sporthall, nybyggd familjecentral samt station för tåg och buss.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Samija Hondo eller Johanna Bergström för mer information!

Samija Hondo

Samija Hondo

Vaggeryd

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0733-228 208

samija.hondo@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad