Folkparksgatan 4

Bilder

  • Såld!

Folkparksgatan 4 , Vaggeryd , Vaggeryd

Bostadsrätt på attraktiva Folkparksområdet intill Hjortsjön finns nu till salu! En stor tvåa som kan bli en fin trea, där både värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Detta är lägenheten i nyskick med genuina materialval såsom fönsterbrädor i marmor och kvalitetskök från Marbodal, tilltagna fönsterpartier och inglasad balkong. Lägenhetens 73 kvm bjuder dessutom på en välplanerad planlösning och lättanvända sällskapsytor. För den som önskar ett extra rum kan med fördel en vägg uppföras i vardagsrummets ena del, dragning av el och uttag är nämligen redan förberett.

Bekvämligheter såsom förråd på samma plan, hiss, gästparkeringar samt en parkeringsplats med möjlighet till motorvärmare i anslutning till entrén är heller inget undantag. Dessutom finns en gästlägenhet att hyra när man får långväga besök. Utöver lägenhetens kvaliteter ingår man som bostadsrättsinnehavare i en skötsam förening där Jönköpingsbostäder är ekonomisk förvaltare.

Det var troligen ingen slump att dem gamla folkparken tidigare var belägen på denna plats. Det är nämligen ett natur- och sjönära läge mitt i Vaggeryd med lövträd och en mysig badplats precis nedanför lägenheten. Området kantas också av fina promenadstråk längs med hela Hjortsjön och endast en kort promenad åt motsatt håll nås faciliteter såsom kiosk, pizzeria och gatukök.

Varmt välkomna på visning!

73 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 922 kr Inklusive värme, vatten, kabel-tv samt bredband. Vatten beräknas per scahblon per år och kan medföra att pengar återbetalas till bostadsrättsinnehavaren om man inte använt hela sin kvot.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2011
Driftskostnad:
391 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning
Entré

En ljus och luftig hall med tapetserade väggar och klassiskt grått klinker på golvet. Gott om plats för både möblemang och förvaring. I anslutning till hallen finns dessutom en klädkammare för optimal förvaring.

Kök

Köksinredning av hög kvalité från svenska Marbodal kök. Samtliga vitvaror såsom diskmaskin, köksfläkt, induktionshäll, ugn samt kyl och frys. Vitt kakel ovan bänkskiva. Utöver praktiska ytor och god förvaring finns en praktisk köksö. Från köket ges god överblick mot lägenhetens vardagsrum.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Den öppna planlösningen ger en god översikt mot matsalsdel och kök samt utsikt mot sjön. Utgång till inglasad balkong.

Sovrum

Lägenhetens sovrum är försedd med ett öppningsbart fönster och väggarna är målade. Garderober upp till tak som maximerar förvaringen på höjden.

Duschrum

Rymligt duschrum med vitt kakel och klassiskt grått klinker på golvet. Dusch bakom glasvägg, badrumskommod och spegel med belysning. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här finns även plats för ytterligare förvaringsskåp.

WC

WC i anslutning till hallen med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Tvättställ, toalett samt spegel med inbyggd belysning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

3 922 kr Inklusive värme, vatten, kabel-tv samt bredband. Vatten beräknas per scahblon per ��r och kan medföra att pengar återbetalas till bostadsrättsinnehavaren om man inte använt hela sin kvot.

Driftskostnad

4 703 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 703 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

5,45%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Jordvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 maj 2014
Energiklass: C
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isoler

Fastighetsbeteckning

Vaggeryd Visaren 4

Övriga byggnader

Förråd
Cykelförråd mot hyreskostnad

Förening

Namn

BRF Folkparken

Om föreningen

En gästlägenhet med toalett, pentry, matplats och två sovplatser är belägen högst upp i huset och uthyres för 100 kr/natt.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

16

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Vaggeryds Energi

Parkering

En privat parkering med motorvärmare samt två gästparkeringar i anslutning till entrén.
Motorvärmare 300 kr, oktober - april.

Renoveringar

Ej några planerade renoveringar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Automower finns installerad på tomten.
Cykelförråd finns att hyra, 200 kr/år.

Om området

Vaggeryd

Lugnt bostadsområde med direkt närhet till förskola och skola. I närområdet finns dessutom fina promenadstråk samt närhet till skog och natur.

Kommunikation

Bra kommunikationer med både buss och tåg. Se www.jlt.se. Närhet till Jönköping och Värnamo, ca 25 minuter med bil.

Närservice

I Vaggeryds centrum finns all tänkbar service så som affärer, butiker, restauranger och banker. Här finns även sim- och sporthall, nybyggd familjecentral samt station för tåg och buss.

Parkering

En privat parkering samt två gästparkeringar i anslutning till entrén.

Karta

Hör av dig till Jessica Gustavsson eller Johanna Bergström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad